– Den beste treningen å utføre hjemme

Iform Med Cornelis

Her er den beste treningen å utføre hjemme

Les mer på: Corneliselander.com

Er det slik at du virkelig trenger å trene på et treningssenter for å bygge en sunn og sterk kropp? Vel, det har mange fordeler, men du kan fint også bygge muskelmasse hjemme. Og i dag gir jeg deg noen av de beste øvelsene for å oppnå nettopp dette.

Les også: Slik får du store armer

Det er mange fordeler ved å trene på et helsestudio, og selv trener jeg hele året igjennom på et av de mange helsestudioene jeg tilhører + mitt eget, private treningssenter jeg har i heimen. Likevel vet jeg det er mange som enten ikke liker eller som av andre grunner kanskje har mulighet til å trene på et senter, og jeg har i dag derfor listet noen av de enkleste og beste øvelsene jeg anbefaler deg å benytte deg av for å bygge en sunnere, sterkere kropp:

Dips på kasse
Denne øvelsen tar spesielt godt på triceps og overkropp, og kan utføres ved hjelp av en stol, kasse, eller lignende.


Slik gjør du: Start med hendene plassert på for eksempel en benk eller kasse bak deg, og med beina hvilende strakt foran deg. Senk kroppen ned, men pass på at albuene peker bakover og ikke ut mot hver side, og løft deg så opp igjen til utgangsposisjonen.

Kjør 3 sett på denne, og med så mange repetisjoner du klarer på hver.

Kom iform på 12uker!

Push-ups på kasse
En fin måte å utføre litt tøffere push-ups på der du må jobbe ekstra godt med kjernemuskulaturen, og øvelsen tar også ekstra godt på øvre del av brystkasse. Igjen trenger du kun en kasse, boks, eller noe annet du kan hvile føttene på – som er litt høyere enn der du plasserer hendene.Slik gjør du: Plasser hendene og kroppen som i en vanlig push-up, men her skal altså føttene opp på en kasse (slik at kroppen i profil ser ut til å ligge helt parallelt med gulvet). Senk så brystkassen og overkroppen ned mot underlaget, og la kun brystkassen nesten berøre bakken, før du pusher kroppen tilbake til utgangsposisjon.

Kjør 2 sett og med så mange repetisjoner du klarer på hver, men prøv å få til minst 10 repetisjoner på hvert sett (klarer du ikke dette bør du heller benytte deg av vanlige push-ups).

Les også: Den enkleste veien til en stram kropp

Én arms roing
Enten du trener på senter eller hjemme er denne fin å utføre, og har du ikke tilgang på manualer og vekter kan du feks benytte en bøtte med vann eller noe annet litt tyngre du kan løfte kontrollert opp som vist på bildene under.Slik gjør du: Denne øvelsen utføres gjerne ved å plassere den ene hånden og kneet på en benk, mens du plasserer den andre foten på bakken og drar vekten opp med den frie armen. Hovedfokuset bør imidlertid her heller ligge i å trekke en gitt vekt opp langs siden av kroppen, og opp mot høyden av magen (uten å gjøre den feilen så mange gjør; å peke albuen opp mot taket). Ryggen skal også være mer eller mindre parallell med underlaget, og armen du løfter med skal ikke bare trekkes rett opp fra underlaget, men altså føres litt bakover og opp langs siden av kroppen.

Kjør 2-3 sett på denne, og minst 8-12 repetisjoner på hver arm, under hvert sett.

Les også: Ting du aldri må gjøre på et treningssenter

V-ups på benk/kasse
Ja, du kan fint trene magen ordentlig selv om du ikke har tilgang på treningssenterets mange apparater, og noen av de beste spesielt for å få aktivisert den nedre delen av magen er de mange variantene du kan trene på en benk/kasse.Slik gjør du: Sitt på kanten av en benk, eller en annen forhøyning du måtte ha tilgjengelig i heimen. Trekk knærne opp mot brystet, mens du holder med armene på hver side av benken for balanse og knip magemusklene ordentlig sammen på toppen. Slipp så beina strakt ut foran deg, og trekk igjen knærne opp mot brystkassen. Her kan du kjøre flere forskjellige versjoner med alt fra å kun løft beina strakt inn og ut foran deg, eller å kjøre crunches til hver side, osv. Bare fantasien setter her grenser..).

Repeterer så mange ganger du klarer på den versjonen du føler at treffer best, og kjør minst 2 runder på denne.

Les også: Her er de beste øvelsene for muskelvekst

Avslutningsvis kan du ta deg en lengre løpetur ute eller du kan [hvis det skulle være kaldt ut] ta deg noen runder med trappetrening hjemme i varmen.

————

Uansett om det er kaldt eller varmt der du måtte befinne deg håper jeg du fortsetter å tvinge deg selv til å trene – for husk at å “periode trene” er det verste..

Og til neste gang husk å trene hardt, kort, hyppig, og riktig, og legg gjerne til denne siden blant dine favoritter så du ikke går glipp av neste treningssak og tips!

– Cornelis

Følg meg også @corneliselander eller lik fanpagen min HollywoodTreneren på Facebook

WWW.CORNELISELANDER.COM

#Nettavisen #trening #trene #iform #Side3 #blogg #blogginnlegg #hverdag #bilder #fit #fitness #treningsbloggen #trener #CornelisElander

– Slik blir du motivert til å trene i dag


Slik får du inspirasjon og motivasjon i hverdagen

God morgen fra trener´n deres i Hollywood! I dag ønsker jeg å skrive om det kanskje aller viktigste nøkkelordet innenfor trening, og hva som vil få deg til å ville trene mer; MOTIVASJON!

Les mer på: Corneliselander.com

Jeg ser nemlig det samme gang på gang; trenere og folk i media skriver opp og i mente om all verdens flotte øvelser og tøffe treningsprogram, men likevel blir folk stadig mer og mer inaktive og i dårlig form. Så noe er tydeligvis ikke riktig, men hva er så grunnen? Vel, i mine øyne ligger mye av problemet i nettopp å motivere mennesker til å ville gi en innsats og trener [mer].

Butter lysten til å smette på seg treningsskoene, eller du ikke føler for å dra ned på treningssenteret så hjelper det svært lite om man så skulle bruke selv verdens beste treningsprogram. Så nå lurer du kanskje på hvordan man kan finne motivasjon og bli inspirert til å stå på hardere og trene mer? Vel, som alltid har jeg løsningen 😉

Les også: Dette er de beste øvelsene for muskelvekst

DU ER NØDT TIL Å KUNNE SE RESULTATENE…
Jepp, så enkelt! Skal du bli gira og få lyst til å øke treningsmengden er du nemlig også nødt til å føle at du virkelig får igjen noe for all tiden du bruker på treningssenteret! Gjør du nemlig ikke det så vil du fort også legge joggeskoene på hylla, eller finne på noe annet å gjøre – som feks å ligge på sofaen og se på tv… Du trenger nemlig å både se og føle resultatene komme av alt arbeidet du har lagt ned, og aller helst vil du nok ønske at du merket effekten i går… De siste månedene har jeg hjulpet en gruppe nordmenn med nettopp å øke effekten av effektiviteten av treninga, og mine IformMedCornelis deltagere har blant annet opplevd sinnsyke resultater på svært kort tid, og ting de selv ikke trodde var mulig. For eksempel økte min følger @Steffen.no styrken i flere av baseøvelsene med hele 60% på så lite som åtte uker [!!]. Og det er klart dette motiverer en til å ville trene enda mer og hardere! Og det er nettopp dette jeg har prøvd å få fram her på bloggen til dere lesere og i norsk media de siste årene, og jeg var den første treneren i Norge som feks mente at PT klienter burde kunne forvente seg resultater av treningen de utfører med sine PT´er, og det etter så lite som 6-8 uker. For som jeg alltid har sagt; merker du ikke effekt av treningsprogrammet og metodene du benytter deg av etter selv bare noen få uker – så trener du trolig feil utifra dine ønsker og behov!

Les også: Et innlegg “about nothing” du likevel bør lese

For merker du ikke markant forbedring og effekt av måten du trener på, så er sjansen veldig stor for at du også kommer til å legge treninga på hylla om ikke så lenge… For skal du elske å trene må du også bli motivert og inspirert – noe jeg håper du blant annet vil finne her på denne bloggen!

God lørdag fra Hollywood, og tommel opp for trening med synlige resultater!
Cornelis


Følg meg også @corneliselander eller lik fanpagen min HollywoodTreneren på Facebook

WWW.CORNELISELANDER.COM

#Nettavisen #trening #Side3 #godmorgen #morgen #lørdag #blogg #blogginnlegg #hverdag #bilder #trene #treningsbloggen #trener #CornelisElander

Trenerens beste for en stram kropp og mage

Iform med Cornelis Elander

Vi nærmer oss snart slutten februar, og før du vet ordet av det er våren og sommeren her. Mange ønsker seg da kanskje en litt strammere kropp og mage, og jeg er klar for å hjelpe dere alle med å oppnå nettopp det!

Først og fremst; nei du kan ikke ta igjen all den treningen du ikke har utført, men når det er sagt er det likevel ikke så mye trening som faktisk skal til. Og først og fremst er det hva du dytter i deg [eller eventuelt ikke] som vil ha mest effekt på om du virkelig oppnår en stram kropp eller ei.

MAT OG DRIKKE DU BØR STYRE UNNA:
– potetgull [aldri ok]
– brus og sukkerholdig drikke [dropp det!]
– øl, vin, og alkohol [ønsker du å oppnå en stram kropp? Styr da helt unna!]
– pølser, burger, og pommes frites [alt av hurtigmat bør nå kuttes ut!]
– rømme, dressing, og sauser [gjør maten litt “kjedeligere” ]

MATEN DU BØR FÅ I DEG:
– egg, kylling, og annen proteinrik næring
– fullkornsbrød og andre sunne brødvarianter til frokost [ja da, dette er bra kost for å bygge en sterk og sunn kropp!]
– sushi og alle andre former for fisk er bra, men styr unna fiskepinner og andre former for halvfabrikater
– benytt smart kosttilskudd som feks en proteinshake etter trening
– salat og/eller grønnsaker til middag HVER DAG
– enkle proteinrike mellommåltider som cottage cheese og kesam
– gjerne noe lett og godt til kvelds. Ikke gå sulten for lange av gangen da dette gjerne virker mot sin hensikt!

TRENINGEN DU BØR UTFØRE:
Det hjelper altså ikke å overtrene magen, og særlig ikke om du samtidig neglisjerer ryggen. Faktisk kan det for eksempel være viktigere å trene korsryggen enn rene situps alene, og du er rett og slett «ikke sterkere enn din svakeste muskel» . Så trene hele kroppen!

Les også: Geriljakardio – den enkleste veien til stram kropp

Beste øvelser for en stram mage:
– gode, tunge baseøvelser
– fokuser særlig på å trene tunge sett med knebøy
– ikke overdriv bruken av kardiotrening, og trener heller kortere, hardere, og med mer fokus på styrke!
– kjør en kombinasjon av ben- og rygghev
– Cornelis` Planke Pushups på Swissball

– Cornelis

WWW.CORNELISELANDER.COM

#Nettavisen #trening #fitness #hverdag #iform #Norge #nyheter #fit #bilder #blogg #blogginnlegg #trene #treningsbloggen #trener #CornelisElander

Slik bygger du sommerkroppen NÅ!

Iform med Cornelis Elander!

Få hjelp med å bygge maksimalt med muskelmasse, og en sunn, sterk kropp!

bestill_treningsprogram

Har du lyst til å kvitte deg med ekstra fett, og bygge mer muskelmasse? Da har du nå muligheten til å gjøre det i samarbeid med meg over 12uker!
Send meg en email for å bestille et skreddersydd treningsprogram i dag (husk å merke det «12 uker»!)

Cornelis

WWW.CORNELISELANDER.COM

#Nettavisen #trening #fitness #hverdag #trene #iform #Norge #fitness #blogg #blogginnlegg #trene #treningsbloggen #trener #CornelisElander

– Slik får du garantert stram rumpe!


Lyst på stramme lår og rumpe? Gjør du disse triksene to ganger i uka, kan jeg garantere deg stram rumpe før påske! Her er mitt “rumpe- og lår program” – som du forøvrig også kan utføre hvor som helst!

Les mer på: Corneliselander.com

Ettbens rumensk markløft
Start dette programmet først med litt lett oppvarming på enten tredemølla eller sykkel, og fortsett så med
ettbens rumensk markløft. Dette er en suveren øvelse for å treffe posterior chain og blant annet glute muskulaturene (rumpa), i tillegg til at den også aktiviserer og strammer opp hamstrings (bakside lår). Kanskje ikke en av de vanligste øvelsene du ser folk utføre på treningssenteret, men desto enda bedre for deg som ønsker en stram bakende.

Her er noen av grunnene til hvorfor dette er så bra:
– Ekstremt funksjonell og bra øvelse som har stor overføringsverdig til daglige gjøremål og aktiviteter!
– Bedrer balansen, koordinasjonen, og ikke minst bevegeligheten din i hele kroppen, og er derfor også et svært godt alternativ for idrettsutøvere som ønsker å styrke opp muskulatur på en
smart og hensiktmessig måte!
– Kan fungere skadeforebyggende!
– Gir deg bedre symmetri (likheten mellom høyre og venstre side av kroppen) da hver side blir utsatt for nøyaktig samme belastning, og en sterkere side ikke eventuelt kan kompensere for en svakere side.


Slik gjør du: Stå med rett rygg, bena samlet, og armene (enten med eller uten vekt) hengende avslappet rett ned. Bring den ene foten med nær strakt bein opp og bak deg, mens du balanser kroppsvekten på den andre foten. Foten som blir stående på bakken skal ha noe bøy i kneleddet, mens du samtidig lar armene komme nedover mot bakken [ved at du bøyer overkroppen i hofteleddet]. Overkroppen og den bakre foten skal da sammen danne en nær sagt rett linje, og etterhvert som du kjenner det strekker i baksiden av låret (eller manualene når gulvet) reiser deg opp igjen og tilbake til utgangsposisjon før du repeterer.

Kjør 3 sett på denne, med 8-12 repetisjoner på hvert bein under hvert sett.

Les også: – Bedre resultater med deg på 4uker enn med min trening på 1år

Fortsett så med enten trappetrening eller noen minutter på step apparatet, og gå i ca. 10-15min. Personlig foretrekker jeg å utføre trappetrening utendørs, og d med moderat tempo i en veldig bratt trapp til en nær sagt trenger å løfte opp beina med hendene mot slutten…. Om du trener på step apparatet bør du imildertid fokusere på å holde i apparatet med nær strake armer, og holde rumpe lett ut og bak deg, og ikke bare lene deg over apparatet, slik veldig mange gjør.

Avslutt så med to runder med statisk knebøy, der du rett og slett bare holder posisjonen så lenge du eventuelt klarer.

Kjører du dette programmet og oppsett én til to ganger i uka, kan jeg love deg at du vil oppnå den spretne rumpa du alltid har ønsket deg!

Følg meg også @corneliselander eller lik fanpagen min HollywoodTreneren på Facebook

– Cornelis

WWW.CORNELISELANDER.COM

#Nettavisen #trening #lørdag #helg #Side3 #blogg #blogginnlegg #hverdag #bilder #trene #treningsbloggen #trener #CornelisElander

– Utlendinger er sjokkert over måten vi holder på!


Her er hva utlendinger sitter igjen med inntrykk etter en tur til Norge:

Les mer på: Corneliselander.com

Vi nordmenn drikker fortsatt [alt for] mye, og når vi vet at det er liten kultur i vårt land for å nyte noen edle dråper uka igjennom, så er det klart at det mest av dette nettopp inntas i helgene. Flatfylla har fortsatt mye av skylda, og utlendinger som besøker vårt land er faktisk ganske sjokkerte over måten vi drikker på!

Nordmenns drikkemønster skaper nemlig overskrifter, og når jeg for eksempel spør mine amerikanske venner [som har vært på ferie i Norge] hva de sitter igjen med av inntrykk fra turen, så er det alltid bare hvor mye vi drikker som virkelig vekker oppsikt og sjokk. Enkelte innvandrere reagerer også, og en australsk bartender har for eksempel tidligere sagt til Side3 at han ønsker å endre nordmenns drikkevaner. Men uansett hvordan du eventuelt skulle velge å lage drikkene, er mitt ønske å bare få deg til å drikke mindre av det. Alkohol er i mine øyne ren gift, og noe du stort sett bør styre helt unna. I hvert fall den måten det inntas i dag. 

Drikker som vikinger
Et stort problem er nemlig at vi drikker som vikinger, og som direktør Kari Lossius ved Bergensklinikkene tidligere har sagt til P4.no, så har mange nordmenn et farlig drikkemønster. – Dette er vikningfylla. Tradisjonen vår er at vi drikker sjelden, og har mange dager der vi ikke drikker alkohol. Men når vi først drikker så drikker vi som om dette var siste dagen i vårt liv.

Forøvrig en interessant, men dyster overskrift fra “real news” avisen Natt&Dag 😉


Konsumet i Norge er fortsatt ekstremt høyt, og som direktøren ved FHI, Camilla Stoltenberg, tidligere har sagt så bør mengden vi inntar føre til en debatt om norsk alkoholpolitikk. Stoltenberg har forøvrig vært flink til å rette et viktig fokus i norsk media de siste årene, og som henne er jeg helt enig i at noe bør gjøres. I mine øyne er nemlig dette en av de største utfordringene og truslene mot folkehelsa vi står overfor i vårt land i dag!

Personlig har jeg nemlig i en årrekke prøvd å advare om dette, og mens nordmenn altså drikker mye ER det likevel et lys i tunnelen. De yngste ser nemlig ut til å drikke mindre, og noe jeg håper har med at mange av dem nettopp finner mye av sin informasjon og budskap via sider som denne bloggen.

Men tilbake til overskriften; det er fredag, det er snart helg, og for mange av dere er det trolig klart for en liten svipp om polet… Ta da imidlertid denne lille utfordringen fra trener’n deres i Hollywood: la dette bli fredagen da du styrer helt unna å drikke, og heller tar deg en tur ned på treningssenteret – du vil takke meg i morgen 😉

Legg igjen en kommentar i feltet under med “JA”, om du tar utfordringen, eller eventuelt “NEI” hvis du driter i det. Jeg har fortsatt troen, og håper å få overbevist noen av dere…

God Helg!

OG SOM ALLTID: LIK OG DEL GJERNE DENNE SAKEN MED DINE VENNER!

Cornelis 

Følg meg også @corneliselander eller lik fanpagen min HollywoodTreneren på Facebook

WWW.CORNELISELANDER.COM

#Nettavisen #trening #fit #fitness #meninger #fredag #fri #helg #weekend #media #meninger #Norge #blogg #blogginnlegg #treningsbloggen #CornelisElander

Hvorfor synes vi alle så synd på Johaug?


Hvorfor synes vi alle så synd på Johaug? Hadde en mann [eller forøvrig dame] med store muskler blitt tatt i doping, hadde de fleste ropt “steroider”, “fysj!”, og “skyldig!”. Nå klager heller folk over at 13 måneder er for mye…

Les mer på: Corneliselander.com

Aldri har jeg sett et så tydelig signal på at hvis du går fort på ski, ja da er det visst fritt fram for å gjøre nesten hva som helst her til lands. Enten du kjører i fylla, eller du ikke leser medisinske deklarasjoner i utlandet grundig, er det liksom tutt og kjør og business as usual. Jeg kan for eksempel bare prøve å forestille meg de sykt aggressive overskriftene hadde noen med store muskler og overarmer blitt tatt for brudd på dopingreglene. Eller vent, jeg behøver vel ikke engang å prøve å se det for meg, jeg kan isteden bare se på noen av disse fra norske aviser:


Men når det er snakk om en søt, ung dame som går fort på ski, ja da slår vi visst oss alltid til ro med at det må være en “naturlig, uskyldig forklaring”. I måneder har jeg nemlig sett hvordan folk flest har slått seg HELT til ro med at utøveren ikke er skyldig, og det selv om de fleste visste svært lite om nivåene hun faktisk ble tatt med… [dette var nemlig ikke offentlig kjent].

I tillegg er det én ting som jeg ikke får helt til å stemme; hvis Therese Johaug var helt uskyldig, ville hun ikke da ha gått til direkte søksmål mot legen som skulle/burde ha advart henne, og som slik på mange måter har ødelagt karrieren hennes?

Ja, det er enkelte ting jeg bare ikke får til å stemme med Johaug-saken, og personlig er jeg happy med at det ble litt mer enn bare en dask på lanken i denne saken. Men kanskje enda viktigere, hva mener du? La meg høre i kommentarfeltet under!

OG SOM ALLTID: LIK OG DEL GJERNE DENNE SAKEN MED DINE VENNER!

Cornelis 

Følg meg også @corneliselander eller lik fanpagen min HollywoodTreneren på Facebook

WWW.CORNELISELANDER.COM

#Nettavisen #trening #fit #fitness #sport #Johaug #hverdag #media #meninger #Norge #blogg #blogginnlegg #treningsbloggen #CornelisElander

Dette må du aldri gjøre!!


WWW.CORNELISELANDER.COM

Hei folkens! For de av dere som har fulgt meg en stund så vet dere at jeg liker “no bullshit” når det kommer til trening, men stadig oftere ser jeg folk utføre den ene rare, dumme, meningsløse, og ikke minst FARLIGE øvelsen etter den andre. Jeg vet ofte ikke om jeg skal se, le eller gråte, men om du ser noen utføre lignende øvelser [som her vist i en video fra Action Jaxson] så hold deg LAAAAAANGT unna!!!

Har du den minste anelse om hva som kunne skje dersom han bommet med en millimeter, eller the slightest slip, mens han holder vektstanga slik?? Dette er IDIOTISK, og nå må folk se å våkne opp! Slutt med disse tullete bevegelsene, øvelsene som ikke bare risikerer din egen helse, men også de som er rundt deg. Gå for et ordentlig styrkeprogram med klassiske, harde og tunge øvelser, og ALDRI tren slik! Jo da, det ser sikkert fancy og flott ut, men er den selvskrevne oppskrift på en skadet kropp, og det vil heller ikke få deg i ordentlig god form.

OG SOM ALLTID: LIK OG DEL GJERNE DENNE SAKEN MED DINE VENNER!

Cornelis 

Følg meg også @corneliselander eller lik fanpagen min HollywoodTreneren på Facebook

WWW.CORNELISELANDER.COM

#Nettavisen #trening #fit #fitness #hverdag #video #bilder #meninger #Norge #blogg #blogginnlegg #treningsbloggen #CornelisElander

Lyst til å kvitte deg med ekstra kroppsfett?


Har du lyst til å kvitte deg med ekstra fett, og komme i ditt livs beste form? Da har du nå muligheten til å gjøre dette i samarbeid med meg over en 12ukers periode! Klikk på linken under for å bestille et skreddersydd treningsprogram (husk å merke det «12 uker»!)

bestill_treningsprogram

Lyst til å komme i ditt livs beste form med mer muskelmasse, mindre fett rundt magen, og en ellers strammere og bedre trent kropp? 

Ta kontakt i dag!

Cornelis

Slik kommer du i form


Her er mine beste tips for å bli fit, og hva du bør gjør denne uken:

bestill_treningsprogram

– Drikk nok vann, og les hvorfor det er så viktig her

– Sørg for å få i deg nok protein!
Hvor mye protein du trenger å få i deg er faktisk veldig individuelt, og avhenger av faktorer som treningsmengde, aktivitetsnivå [hverdagen igjennom], og ikke minst hva du faktisk ønsker å oppnå.


 – Tren styrke minst tre ganger i uken! 

…Men ikke tren mer enn én time av gangen
Igjen; dette er en generell anbefaling, og det er selvsagt også de som kan ha behov for å trene mer (se for eksempel topptrente atleter og idrettsfolk, eller de som skulle slite med ekstrem overvekt og fedme). For den jevne nordmann er likevel rundt 60 minutter av gangen nok, og hyppighet [altså hvor ofte du trener] er i mine øyne MYE viktigere enn at du trener så veldig mye og lenge hver gang. Selv 10-15minutter på stuegulvet hjemme foran tv´en kan gjøre underverker . mer om nettopp dette her.

– Tren med en venn!
Tren med noen som kan pushe deg til nye høyder, og ikke minst sørge for at du faktisk kommer deg på trening! Dette vil kunne gi deg både motivasjonsboost og hjelp, og om dette er en PT, venn, kollega, kjæreste, eller familiemedlem er egentlig helt uviktig – så lenge det bare er en som kan gi deg en liten dytt når du trenger det som mest!


– Ikke gå fra 0-100
Vi er nå inne i den mest hektiske treningsperioden av året, og tiden da “alle” melder seg inn på treningssentrene – for så å bli støttemedlem like fort som du meldte seg inn… Min anbefaling er derfor at du IKKE starter opp alt for hardt, og husk at du ikke kan “ta igjen” tapt trening… Du vil heller ikke oppnå toppform over natten, så for å komme i mål med dine ønsker og mål bør du heller fokusere på å tillegge deg gode vaner som du kan klare å opprettholde hele året igjennom!

– Spis flere måltider!
Enten man ønsker å gå opp eller ned i vekt kan faktisk det å innta flere proteinrike måltider hverdagen igjennom være smart, og de fleste av oss spiser rett og slett ikke [ofte] nok! 


– Husk å variere
Selv om det er lurt å ha et godt treningsprogram i bånn er det også viktig at du bytter på øvelser, rekkefølge, intensitet, vekt, lengden på øktene, ja til og med treningsmetoder. Husker du da du startet opp å trene, og du kjente effekt av hver minste lille ting du gjorde? Vel, ved å trene på akkurat samme måte hele tiden vil du miste mye av denne effekten, og det selv om du så skulle benytte “verdens beste treningsprogram”.  

– Litt er MYE bedre enn ingenting! 
Og til slutt det kanskje viktigste punktet på listen; litt er alltid MYE bedre enn ingenting, og derfor pleier jeg alltid å poengtere at så lite som 10-15 minutter om dagen kan gjøre underverker! Dette behøver heller ikke å være “rene treningsøkter”, men for eksempel noe så enkelt som å gå til jobben, ta trappen framfor å bruke heisen, og ellers prøve å kutte ned på søtt og dårlig mat.

Spørsmål og/eller forespørsler? Send meg gjerne en direkte email!

Eller følg meg også @corneliselander eller lik fanpagen min HollywoodTreneren på Facebook  

WWW.CORNELISELANDER.COM

#Nettavisen #trening #fit #fitness #lørdag #trene #meninger #Norge #blogg #blogginnlegg #treningsbloggen #CornelisElander