Alle gjør det før sommeren…

Iform, i mål med treningen, og er «bikini kroppen» på plass? Veldig mange sliter og stresser veldig med å komme i form FØR sommeren, mens man så liksom gir totalt blanke fellesferien igjennom. Personlig mener jeg at det ikke finnes noe mer motiverende og bedre enn å faktisk trene [også] på ferie – så hvorfor ikke bruke denne sommeren på å komme i ditt livs beste form?

 

I sommer legger jeg ut på en lengre europareise (noe jeg gjør hvert år), og i år går turen blant annet til Frankrike, Italia, og Spania (se opp for et event og bootcamp i Marbella 😉). Og hele turen vil bli dokumentert og spilt inn som en serie for Nettavisen.

 

Som sagt mener jeg nemlig at sommeren er en perfekt tid å ente starte eller opprettholde sunne, gode vaner. For hvorfor vil du ikke prøve å beholde den gode formen du eventuelt har jobbet så hardt og mye for nå sommeren igjennom? Eller hva med å komme i enda bedre form (du har tiden til det nå..).

 

Så om du enten er «i rute» eller du ønsker å legge inn en litt ekstra stor og god innsats  håper jeg du blir med på serien min, og følger bloggen daglig nå i sommer!

 

Legg også gjerne igjen en kommentar om det er noe du skulle lure på eller ønske hjelp med, og la oss sammen jobbe for å gjøre Norge til verdens sunneste nasjon igjen!

 

Let’s go!

Cornelis