Slik får du mer energi og vitamin D på en sunn måte!

Det er sol og sommer de fleste steder i landet i dag, men mange kan likevel oppleve å ha mangel på nok vitamin D i kroppen. Dette kan igjen gjør at du føler deg både slapp og sliten, og slik får du i deg nok uten å måtte ligge lenge i sola!

Sol er som kjent den beste kilden til D-vitamin, men samtidig vil/bør man jo ikke ligge timesvis å sole seg – pluss at solkrem kan være med på å stoppe den narturlige tilførselen av nok vitamin D! Dette kan igjen gjør at du mister energi, og presterer dårlige på feks gymmet, og her er da den sunne måten å få i seg nok på!

Vegamin D er et vitamin og D-tilksudd jeg selv benytter meg av, for nok tilførsel av vitamin-D året igjennom. Dette både smaker godt, og ikke minst GJØR godt, og er med på å dekke mitt dagsbehov for vitamin D, selv om jeg til daglig bor i sol byen LA.

I disse dager tilbyr leverandøren via min side hele – 40% til alle nye kunder! Så bestill Vegamin D via denne linken i dag!

Fortsatt god sommer til dere alle, og husk å stå på med trening og sunt kosthold!

Cornelis 

Vakre Portugal + premier til DEG!

 Min #CornelisEuropaTur har nå kommet til Portugal, og i dag er jeg på plass i den flotte lille byen Porto (egentlig den tredje største i landet). Min store Europa turné går nå imidlertid videre, og onsdag morgen er jeg på plass på den franske riviera (der jeg vil dele ut flotte premier fra Shadowtans 😍). Så hvis du har lyst på en liten sommer gave fra meg, kom da og møt meg i gamle havna i Nice onsdag morgen (følg også med på min insta story for mer info, og hva du kan vinne 😎).

 

@corneliselander 

 

Alle gjør det før sommeren…

Iform, i mål med treningen, og er «bikini kroppen» på plass? Veldig mange sliter og stresser veldig med å komme i form FØR sommeren, mens man så liksom gir totalt blanke fellesferien igjennom. Personlig mener jeg at det ikke finnes noe mer motiverende og bedre enn å faktisk trene [også] på ferie – så hvorfor ikke bruke denne sommeren på å komme i ditt livs beste form?

 

I sommer legger jeg ut på en lengre europareise (noe jeg gjør hvert år), og i år går turen blant annet til Frankrike, Italia, og Spania (se opp for et event og bootcamp i Marbella 😉). Og hele turen vil bli dokumentert og spilt inn som en serie for Nettavisen.

 

Som sagt mener jeg nemlig at sommeren er en perfekt tid å ente starte eller opprettholde sunne, gode vaner. For hvorfor vil du ikke prøve å beholde den gode formen du eventuelt har jobbet så hardt og mye for nå sommeren igjennom? Eller hva med å komme i enda bedre form (du har tiden til det nå..).

 

Så om du enten er «i rute» eller du ønsker å legge inn en litt ekstra stor og god innsats  håper jeg du blir med på serien min, og følger bloggen daglig nå i sommer!

 

Legg også gjerne igjen en kommentar om det er noe du skulle lure på eller ønske hjelp med, og la oss sammen jobbe for å gjøre Norge til verdens sunneste nasjon igjen!

 

Let’s go!

Cornelis

Vil du være med meg på tur?

Hei!! Jeg legger straks ut på en større Europa og Norgesturné, og det vil overraskelser, premier, og Bootcamps sommeren igjennom – så vil DU være med?

 

Neste uke legger jeg ut på årets #CornelisEuropatur og i år går turen blant annet innom Frankrike, Italia, Norge, og Spania – og jeg vil også legge opp til meetups og utfordringer til følgere og fans. I tillegg skal jeg i sommer spille inn en ny TV serie for Nettavisen, der jeg vil vise og gi tips og råd, samt et lite innblikk i hverdagen (på ferie). Så er du klar til å ta utfordringen (og kanskje også vinne litt overraskelser og premier)?

 

STAY TUNED!

@corneliselander