La oss bygge den best trente versjonen av deg i 2017! 😎


Ønsker dere alle et riktig, godt nytt år! Mye som skjer i min verden om dagen, og jeg kan love dere alle at det vil skje veldig mye spennende både her på bloggen og andre steder med meg i året som kommer… Stay tuned! 😎🎥📺

La oss også bygge den best trente versjonen av deg i 2017!
bestill_treningsprogram

Riktig Godt Nyttår fra trener’n din i Hollywood!
Cornelis

Følg meg også @corneliselander eller lik fanpagen min HollywoodTreneren på Facebook

WWW.CORNELISELANDER.COM

#Nettavisen #trening #fitness #nyttår #jul #jula #Norge #konkurranse #fit #fitness #bilder #blogg #trene #treningsbloggen #trener #CornelisElander

Ungdom i dag kan ende opp med å leve kortere enn deres foreldre!


2017 står snart for dør, og det er på tide å legge inn en innsats for bedre kroppform og helse. Visste du at dagens generasjon er den første som på lenge som kan oppleve å leve kortere enn sine foreldre?

Les også mer på: Corneliselander.com

Ikke alle liker visstnok min terminologi og bruk av ordet «sommerkroppen», men med tanke på at vi i dag har over 2,5 millioner nordmenn som enten sliter med overvekt eller fedme, og vi stadig bare blir sykere og sykere, er det faktisk på tide å ta litt ordentlig grep og legge ned en innsats! Som jeg beskrev tidligere i dag spiser vi faktisk mer enn vi burde (med tanke på aktivitetsnivå og hvor mye vi beveger oss), og dette er noe som ikke bare koster staten og landet mye penger, men også for hver og én av oss. Og dagens generasjon er faktisk også den første på lenge som kan oppleve å leve KORTERE enn det deres foreldre gjorde!

Under har jeg derfor satt opp et enkelt program som du som ønsker å gå ned i vekt og/eller fettprosent kan benytte:

bestill_treningsprogram

Når det gjelder å gå ned i størrelse, eventuelt vekt, ligger hemmeligheten hovedsakelig i et riktig kosthold bestående av nok protein og riktig fett. For å gå ned i vekt må også energiinntaket komme under det reelle dagsforbruket, mens man fortrinns- vis oppnår en strammere og eventuelt mindre kropp av å trene riktig og hardt nok. Her er da programmet for deg:

Økt 1: Bein og kardio
Varm godt opp med minimum 10min. på tredemølle eller sykkel, og starter så med:

Knebøy med manualer eller stang (4-5 sett med mellom 8-12 repetisjoner)
Bulgarsk utfall med manualer (4 sett med mellom 8-12 repetisjoner)
Leg curls (3-4 sett med 15-20 repetisjoner på hver)

Avslutt med 15 minutter på sykkel eller tredemølle med opp mot 70-80% prosent av maksimal hjertefrekvens (moderat hardt arbeid).

Les også: Geriljakardio – den enkleste veien til en stram kropp!

Økt 2: Overkropp og mage/core
Varm godt opp, før du så starter med:

Skråbenk med manualer (3 sett med mellom 8-12 repetisjoner)
Flyes/kabel kryssovertrekk (3 sett med mellom 8-12 repetisjoner)
Crunches på Swissball (1 sett med så mange repetisjoner du klarer)
Bicepscurl med manualer (3 sett med mellom 8-12 repetisjoner)
Side-, og forøverbøyd sidehev med manualer eller treningsstrikk (3 sett på hver øvelse, med mellom 8-12 repetisjoner på hver)

Avslutt så med to runder på «Cornelis? planke-push-ups på swissball»

*** Ta én dag fri i mellom***

Økt 3: Kardio og mage
Varm godt opp med 5min med rolig tempo på tredemølla før du så øker tempoet og intensiteten opp til moderat, hurtig tempo [opp mot ca.60-70% av maksimal hjertefrekvens], og fortsetter med dette i ytterlige 10-15min. Kjør så:

Crunches (2 sett med så mange repetisjoner du klarer på hver)
Benhev (2 sett med så mange repetisjoner du klarer på hver)

Avslutt så med 10-15min på enten tredemølla eller sykkel.

*** Ta en dag fri i mellom***

Økt 4: Overkropp og kardio
Varm godt opp på tredemølla i 10min. før du så starter med:

Nedtrekk (3 sett med mellom 10-15 repetisjoner)
Stående roing (3 sett med mellom 10-15 repetisjoner)
Enarms tricepspress over hodet (3 sett med mellom 10-15 repetisjoner)
Dips på kasse eller i apparat (3 sett med så mange repetisjoner du klarer på hver)
Rygghev på Swissball (3 sett med så mange repetisjoner du klarer på hver)

Avslutt så med rundt 10min. på tredemølle eller sykkel med moderat, høyintensivt arbeid.

Cornelis

Følg meg også @corneliselander eller lik fanpagen min HollywoodTreneren på Facebook

WWW.CORNELISELANDER.COM

#Nettavisen #trening #fitness #iform #meninger #jul #jula #Norge #kosthold #bilder #blogg #fit #trene #treningsbloggen #trener #CornelisElander

– Anbefalt matmengde bør nedjusteres!


Matinntaket til folk flest er høyere enn det burde, og den anbefalte matmengde bør nedjusteres!

Les mer på: Corneliselander.com

Matinntaket til oss nordmenn fortsetter å skyte til himmels, samtidig som vi ikke trenger å spise så mye som man faktisk kanskje skulle tro! Måltider som tidligere var ok å innta er i dag nemlig for høye i kalorier viser en ny studie gjennomført ved London School of Economics, og det som tidligere var ok å spise kan i dag rett og slett inneholde alt for mange kalorier – utifra vår moderne, stillesittende hverdag og livsstil. O
g selv om tidligere generasjoner kunne spise både feit og kaloririk mat, og likevel være både slank og i god form, kan dette være HELT FEIL for deg og din hverdag!

Les også: Bygg toppformen nå!

Globaliseringen har vært en regelrett katastrofe for helsa til folk flest, der det har skapt et samfunn hvor man blir dumpet billig, kaloririkmat rett i fanget. Samtidig rører man seg nær sagt ikke i det hele tatt, og dette gjør at man heller ikke trenger å spise like mye som før. En analyse av 30år med data ved LSE viste at fedmekrisen vi i dag opplever stort sett er drevet av den moderne livsstil som har tillatt folk å bli så “inter-connected” at man knapt nok trenger å forlate skrivebordet eller heimen i det hele tatt. I dag er alt du trenger gjerne bare et tastetrykk unna – noe som selvsagt har STOR innvirkning på kroppsvekten, fettprosenten, og hvor god [eventuelt dårlig] form du kommer i. Og når du ligger på sofaen og gjør alt fra å jobbe, shoppe, og spille spill, trenger du heller ikke å innta de tradisjonelle måltidstørrelsene eller matmengden som tidligere anbefalt.

Dette blir rett og slett for mye for din moderne hverdag, og anbefalt kalorimengde som tidligere lå på rundt 2500 for menn og 2000 for kvinner er i dag totalt misvisende. Dette var nivåer som ble satt opp for en tid der folk flest beveget seg mye mer enn det vi gjør i dag. Og den nye studien antyder at det nå kan være på tide å revurdere disse. Forskerne mener at folk må slutte å sammenligne matinntaket, og IKKE spise slik deres foreldre for eksempel lærte dem..

Les også: Slik får du sixpack!

Dr.Joan Costa-Font, en av forfatterne bak studiene, har blant annet dette å si;  “We still eat like our parents did, or worse, but we don’t move around nearly as much as they did. People no longer have to visit each other to hold a face-to-face conversation, they can simply Skype. We jump in the car or the bus or the tube rather than walking. It’s very hard to change how you eat from how your parents told you to eat, but we should all eat less today”, og poengterer at vi ikke bare trenger å spise mindre, men at nasjoner også trenger å revurdere de offisielle anbefalingene som blir gitt til folket.

I Storbritannia har fedmetallene tredoblet seg de siste 30 årene [!], og de medisinske problemene og kostnadene som er knyttet opp mot dette er skyhøye. Og samtidig som mange liker å kverulere med meg om at “man må få lov til å kose seg”, er fakta at vi rett og slett ikke har råd til å fortsette som i dag…. Noe MÅ gjøres, og mens vi fortsetter å spise som våre forfedre gjorde – sitter den vanlige norske 15-åring i dag mer stille enn den jevne pensjonist…..

Cornelis

Følg meg også @corneliselander eller lik fanpagen min HollywoodTreneren på Facebook

WWW.CORNELISELANDER.COM

#Nettavisen #trening #fitness #iform #jul #jula #Norge #kosthold #bilder #blogg #fit #trene #treningsbloggen #trener #CornelisElander

Man tager vad man haver :)


Jul er tid for å kose seg, og kanskje har du verken tid eller mulighet til å komme deg på treningssenteret. Det behøver likevel ikke å bety det samme som at du ikke kan/skal trene, og mitt tips er at du bare benytter det du måtte ha tilgjengelig i huset [sånn som å bruke hunden som en lett manual 😉 ]… For det er viktig at “man tager vad man haver”, som ordlyden sier 🙂

Les mer på: Corneliselander.com

Fortsatt God Jul til dere alle, og la meg høre i kommentarfeltet under hva og hvordan du eventuelt trener nå i jula!
God Jul fra trener’n i Beverly Hills!
Cornelis

Følg meg også @corneliselander eller lik fanpagen min HollywoodTreneren på Facebook

WWW.CORNELISELANDER.COM

#Nettavisen #trening #fitness #iform #jul #jula #Norge #bilder #blogg #fit #trene #treningsbloggen #trener #CornelisElander

Er dette lov?


Når er det “politisk korrekt” å dra på treningssenteret, eller smette på seg joggeskoene og legge ut på en treningsøkt i jula? 1., 2., eller 3. juledag?!?

Les mer på: Corneliselander.com

Selv tok jeg meg bare treningsfri på selve juleaften – som i år verken besto snø, lutefisk, ribbe, eller andre nevneverdige juletradisjoner, men heller italiensk parmesan kylling og en tur i poolen…
 
Tidlig på juleaften…                    Italiensk middag på kvelden 🙂

Men tilbake til åpningsspørsmålet: når er det ok å begynne å trene igjen? Hvert år lurer jeg på dette, da jeg ser mange liker å slappe av helt til utpå nyåret, for så å begynne å stresse veldig med hvor mye man har lagt på seg i jula… Samtidig ser jeg også mange blant annet legge ut #CornelisUtfordring treningsbilder på Instagram allerede i dag – så jeg er litt usikker.. Selv har jeg i hvert fall begynt igjen [var som sagt bare borte fra treningssenteret på juleaften], og framover vil du daglig finne nye program, utfordringer, artikler og tips her på bloggen. Og som avslutning legger jeg i dag ved et enkelt hjemme treningsprogram du nå kan benytte deg av romjula igjennom – for vi trener i romjula, ikke sant?

Les også: Slik får du stram mage

Slik holder du formen hjemme i jula:
– Pushups (eventuelt med beina på benk/kasse)
Flott og lett tilgjengelig øvelse, som bare blir enda bedre om du også plasserer føttene dine på en liten forhøyning!

Husk å holde en rett linje fra topp til tå, og ikke la hofte, mage, og midje «falle» ned mot underlaget!

– Side-, front-, og foroverbøyd sidehev (med manualer eller treningsstrikk)
Her liker jeg å kjøre alle tre øvelsene sammenhengene, rett etter hverandre, og gjør slik disse tre øvelsene om til én. Kjør da for eksempel 6 repetisjoner på hver øvelse, under hvert sett, og kjør 2-3 runder på dette.

Sidehev, fronthev, og foroverbøyd sidehev. Her vist ved hjelp av en treningsstrikk.

Les også: Ned én størrelse før nyttår!

– Rygghev (for eksempel på en Swissball)
Om det er noe vi nordmenn trenger å trene mer av så er det rygg! Klart knebøy og markløft vil være gunstig og fordelaktig å benytte, men er det slik at vi alle har mulighet til å trene disse flotte baseøvelsene for eksempel hjemme? Trolig ikke, og mitt personlige ønske er å få ALLE nordmenn til å bli mer aktive, og da er dette en flott, og for mange viktig øvelse å ha med. Nettopp så man (etter hvert) lettere klarer å kjøre gode, tunge øvelser som knebøy og markløft!

Les også: Styrkeøvelse for rå overkropp!

– Dips på benk/kasse
Dette er særlig en gode øvelse for dere damer der ute som ønsker å trene bort, eller motvirke, det såkalte «grevinnehenget». For JA du kan trene det bort, og NEI det gir deg ikke store overarmer av den grunn!

– Bicepscurl (enten med manualer eller treningsstrikk)
Her er det mange som gjerne sier; «Men Cornelis, jeg har ikke tilgang på vekter». Mitt svar er da veldig enkelt; fyll opp for eksempel to bøtter med vann, og vips så har du de to tunge manualene du trenger!

– Cornelis Planke Pushups på Swissball
Min selvkomponerte øvelse som mikser planken og pushups, og lar det hele skje med en Swissball inkludert, slik at det også utfordrer balansen din. Planken blir ofte, utifra EMG-målinger, sett på som en av de beste mageøvelsen, mens jeg personlig mener at denne er enda bedre, og det av den enkle grunn at det rett og slett angriper flere muskelgrupper samtidig! I tillegg er den altså også ypperlig å benytte seg av enten man er hjemme, eller ute på reise!

– Crunches på Swissball
Crunches er mye bedre enn vanlige situps, og for en enkel og grei måte å få inn litt arbeid på magemuskulaturen i hverdagen (mens en for eksempel ser på tv i stua) er dette en god øvelse å kjøre!

Les også: Iform på 15min.!

– Statiske knebøy
Denne kan ikke erstatte vanlige knebøy, men kan fint være et supplement, eller en ypperlig øvelse å variere med. Personlig mener jeg nemlig at variasjon er et viktig nøkkelord mange av oss trenere glemmer å tenke på, og selv verdens beste øvelse kan fort bli overflødige og lite nyttige om den benyttes for ofte eller mye!

Så når mener du det er “lov” å begynne å trene igjen, og er det en dårlig idé å slappe av helt til etter nyttår? Du vet hva jeg mener – nå vil jeg høre DIN mening!

God Jul fra trener’n i Beverly Hills!

Send meg også gjerne en email direkte om det er noe du skulle lure på!

WWW.CORNELISELANDER.COM

#Nettavisen #trening #fitness #iform #jul #jula #Norge #bilder #blogg #fit #trene #treningsbloggen #trener #CornelisElander

GOD JUL fra mitt hjem i Beverly Hills


Jeg ønsker dere alle fortsatt en riktig GOD JUL, og håper dere alle har kost dere med litt god, norsk julemat i kveld! I år ble det verken ribbe, snø, eller nevneverdig julestemning på meg, men dere er alle velkommen i pool’en neste gang dere eventuelt skulle være i LA  😎🌲

God Jul fra trener’n i Beverly Hills!

Send meg også gjerne en email direkte om det er noe du skulle lure på!

WWW.CORNELISELANDER.COM

#Nettavisen #trening #fitness #julemorgen #iform #jul #jula #Norge #kosthold #bilder #blogg #fit #trene #treningsbloggen #trener #CornelisElander

Konkurranse på Hollywood bloggen!

/med lenker

Siste sjans for å overrakse en venn som fortjener det lille ekstra 🙂

🔹OVERRASK EN VENN- KONKURRANSE 🔹 Alt du trenger å gjøre 🔹Følg @shadowtansnorge 🔹 Lik bildet og 🔹Tagg en venn som du synes fortjener det lille ekstra i romjula.

God Jul fra Cornelis og Shadow Tans 🎅🌲

WWW.CORNELISELANDER.COM

#Nettavisen #trening #fitness #morgen #iform #jula #Norge #konkurranse #adventkalender #bilder #blogg #fit #trene #treningsbloggen #trener #CornelisElander

Slik bygger du toppformen i jula


Lyst til å bygge den sterkeste, best trente versjonen av deg selv i jula? Her er da treningsprogrammene for deg!

Les også mer på: Corneliselander.com

Jula er faktisk en ypperlig tid å starte jobben med «sommerkroppen», «helårskroppen», eller hva du nå enn måtte ønske å kalle det. Under har jeg derfor satt opp flere forslag til gode treningsprogram og oppsett, satt sammen utfira de ønsker og mål du personlig måtte ha. Husk også å følge med på bloggen framover for flere smarte, enkle tips å benytte deg av hverdagen og jula igjennom!

Treningsprogram

Programmet for deg som ønsker å gå ned i størrelse/vekt:
Når det gjelder å gå ned i størrelse, eventuelt vekt, ligger hemmeligheten hovedsakelig i et riktig kosthold bestående av nok protein og riktig fett. For å gå ned i vekt må også energiinntaket komme under det reelle dagsforbruket, mens man fortrinns- vis oppnår en strammere og eventuelt mindre kropp av å trene riktig og hardt nok. Her er da programmet for deg:

Økt 1: Bein og kardio
Varm godt opp med minimum 10min. på tredemølle eller sykkel, og starter så med:

Knebøy med manualer eller stang (4-5 sett med mellom 8-12 repetisjoner)
Bulgarsk utfall med manualer (4 sett med mellom 8-12 repetisjoner)
Leg curls (3-4 sett med 15-20 repetisjoner på hver)

Avslutt med 15 minutter på sykkel eller tredemølle med opp mot 70-80% prosent av maksimal hjertefrekvens (moderat hardt arbeid).

Les også: Geriljakardio – den enkleste veien til en stram kropp!

Økt 2: Overkropp og mage/core
Varm godt opp, før du så starter med:

Skråbenk med manualer (3 sett med mellom 8-12 repetisjoner)
Flyes/kabel kryssovertrekk (3 sett med mellom 8-12 repetisjoner)
Crunches på Swissball (1 sett med så mange repetisjoner du klarer)
Bicepscurl med manualer (3 sett med mellom 8-12 repetisjoner)
Side-, og forøverbøyd sidehev med manualer eller treningsstrikk (3 sett på hver øvelse, med mellom 8-12 repetisjoner på hver)

Avslutt så med to runder på «Cornelis planke-push-ups på swissball»

*** Ta én dag fri i mellom***

Økt 3: Kardio og mage
Varm godt opp med 5min med rolig tempo på tredemølla før du så øker tempoet og intensiteten opp til moderat, hurtig tempo [opp mot ca.60-70% av maksimal hjertefrekvens], og fortsetter med dette i ytterlige 10-15min. Kjør så:

Crunches (2 sett med så mange repetisjoner du klarer på hver)
Benhev (2 sett med så mange repetisjoner du klarer på hver)

Avslutt så med 10-15min på enten tredemølla eller sykkel.

*** Ta en dag fri i mellom***

Økt 4: Overkropp og kardio
Varm godt opp på tredemølla i 10min. før du så starter med:

Nedtrekk (3 sett med mellom 10-15 repetisjoner)
Stående roing (3 sett med mellom 10-15 repetisjoner)
Enarms tricepspress over hodet (3 sett med mellom 10-15 repetisjoner)
Dips på kasse eller i apparat (3 sett med så mange repetisjoner du klarer på hver)
Rygghev på Swissball (3 sett med så mange repetisjoner du klarer på hver)

Avslutt så med rundt 10min. på tredemølle eller sykkel med moderat, høyintensivt arbeid.

Programmet for deg som ønsker å komme i generelt bedre form

Økt 1: Bein, skuldre, og kardio
Varm opp med minimum 10-15 min. på tredemølla eller utendørs, og jobb deg så opp til rundt 70% av maksimal hjertefrekvens. Fortsett med:

Knebøy med stang eller manualer (4-5 sett med mellom 6-8 repetisjoner)
Bulgarsk utfall med manualer (3-4 sett med mellom 6-8 repetisjoner)
Sidehev med manualer eller strikk (3 sett med mellom 6-8 repetisjoner)
Foroverbøyd sidehev med manualer eller strikk (3 sett med mellom 6-8 repetisjoner)
Leg curls (3-4 sett med 15-20 repetisjoner på hver)

Avslutt med 10-15min. på sykkel/eller tredemølla med snakketempo (moderat intensivt arbeid).

Økt 2: Bryst, biceps, kardio og mage
Varm opp med minimum 10 min. på tredemølle eller utendørs, og jobb deg opp til rundt 70% av maksimal hjertefrekvens. Fortsett så med:

Pushups på kasse (3 sett og med så mange repetisjoner du klarer på hver)
Dips på kasse (3 sett med så mange repetisjoner du klarer på hver)
Flyes/kabel kryssovertrekk (3 sett med mellom 6-8 repetisjoner)
Crunches på Swissball (1 sett med så mange repetisjoner du klarer)
Bicepscurl med manualer (3 sett med mellom 6-8 repetisjoner, enten én arm om gangen, eller begge samtidig)

Avslutt enten med to runder på Cornelis planke-push-ups på swissball eller 10-15 min. på tredemølle eller sykkel.

*** Ta en dag fri i mellom***

Økt 3: Rygg, triceps, og kardio
Varm godt opp, før du så starter med:

Stående roing (3-4 sett med mellom 6-8 repetisjoner)
Kettlebell swing (3 runder med så mange repetisjoner du klarer på hver [prøv å få til 15-20 på hvert sett)
Enarms tricepspress over hodet (3 sett med mellom 6-8 repetisjoner)
Rygghev på Swissball (3 sett med så mange repetisjoner du klarer på hver)

Avslutt med 15min. på tredemølle eller utendørs med moderat, høyintensivt arbeid.

Programmet for deg som ønsker å bygge maksimalt med muskelmasse

Økt 1: Bryst og biceps
Varm godt opp, og start så med:

Benkpress med stang (5 sett med mellom 6-8 repetisjoner)
Skråbenk med manualer (4-5 sett med mellom 6-8 repetisjoner)
Stående bicepscurl med EZ-stang (4 sett med mellom 6-8 repetisjoner)
Bicepscurl med manualer (3-4 sett med mellom 6-8 repetisjoner)
Flyes med manualer på skråbenk (3-4 sett med mellom 6-8 repetisjoner)

Avslutt med dips [enten med støtte under knærne, eller vektbelte for økt motstand] 3 sett med så mange repetisjoner du klarer på hver [prøv å få til minst 15 repetisjoner før du begynner å legge på vekt].

Økt 2: Bein og skuldre
Varm godt opp, og start så med:

Knebøy med stang (5-6 sett med mellom 6-8 repetisjoner)
Markløft med stang (4-5 sett med mellom 6-8 repetisjoner)
Skulderpress med manualer (4 sett med mellom 6-8 repetisjoner)
Shrugs med manualer (3-4 sett med mellom 6-8 repetisjoner)
Foroverbøyd sidehev i kabelapparatet (3 sett med mellom 6-8 repetisjoner)

*** Ta en dag fri i mellom***

Økt 3: Rygg og triceps
Varm godt opp, og start så med:

Pullups eventuelt med vektbelte for økt mostand (3-4 sett med så mange reps. du klarer på hver) Få til minst 10reps på hver før du legger på vekt
Enarms roing med manual (3-4 sett med mellom 6-8 repetisjoner)
Franskpress (3-4 sett med mellom 5-8 repetisjoner)
Enarms tricepspress (3 sett med mellom 6-8 repetisjoner)

Avslutt med rygghev, 3-4 sett og så mange repetisjoner du klarer på hvert sett, og eventuelt med vektplate foran på brystet.


Økt 4: Skuldre, mage, og legger
Varm godt opp, og start så med:

Skulderpress med stang (4 sett med mellom 6-8 repetisjoner)
Fronthev med manualer (3-4 sett med mellom 6-8 repetisjoner [på hver arm, på hvert sett])
Crunches (1 sett med så mange repetisjoner du klarer)
Foroverbøyd sidehev med manualer (3 sett med mellom 6-8 repetisjoner)
Stående tåhev (4 sett med rundt 15-20 repetisjoner på hver)

Avslutt med benhev, 3 sett med så mange repetisjoner du klarer på hver

God jul!

Send meg også gjerne en email direkte om det er noe du skulle lure på rundt kosthold eller trening!

WWW.CORNELISELANDER.COM

#Nettavisen #trening #fitness #morgen #iform #jula #Norge #kosthold #bilder #blogg #fit #trene #treningsbloggen #trener #CornelisElander

Utfordring til folket!


Hvor mange klarer DU?

Les mer på: Corneliselander.com

Hvor mange pushups klarer du? Send meg en videosnutt (enten på email, DM, eller tag meg på Instagram eller på YouTube), og vis meg hvor mange du klarer! Pushups er en av de mest tilgjengelige (og beste!) øvelsene du kan utføre, og ypperlig å benytte seg av nå i jula mellom all ribbe- og pølsespisingen. ikke tid til å dra på treningssenteret? Sett deg ned på alle fire, og begynn å push i dag. Ta også en videosnutt av hvor mange du klarer, og vis meg hvor mange du klarer!

Trener du mye hjemme, men likevel ønsker å få mer ut av brystøktene dine? Gjør da dette enkle trikset, og du vil få maksimalt ut av pushups ?ene!

Les også: Mest effektive pushups – med HollywoodTreneren

Så hvor mange klarer du å utføre [sammenhengende]? Send meg et klipp og vis meg! Gleder meg til å se!

God jul!

Send meg også gjerne en email direkte om det er noe du skulle lure på rundt kosthold eller trening!

WWW.CORNELISELANDER.COM

#Nettavisen #trening #fitness #morgen #iform #jula #Norge #kosthold #bilder #blogg #fit #trene #treningsbloggen #trener #CornelisElander
 

Slik opprettholder denne familiefaren sin drømmekropp i jula

Iform med Cornelis

Tobarnspappa og familiefar, Steffen Andersen, som bygde sin drømmekropp ved hjelp av mine metoder i 2016, gir deg nå sine beste tips for hvordan en kan opprettholde kroppsformen også i jula:

Les mer på: Corneliselander.com

Familiefaren, Steffen Andersen, som ved hjelp av treningsprogram fra meg har gått fra å være godt trent til å bli super godt trent, gir deg i dag sine beste tips og råd for å holde kroppsformen nå i jula:

– Jula nærmer seg med stormskritt, og det fører ofte med seg en del julestress og mindre tid til trening. Som familiefar vet jeg hvordan dette ofte kan føles, og gjøre at blir vanskeligere å opprettholde gode rutiner og komme seg på treningssenteret. Barna har fri fra barnehagen, og i tillegg skal en jo gjerne innom flere jule- og familieselskaper, og plutselig får en ikke tid til alt en gjerne skulle gjort. På bakrunn av dette kommer jeg derfor her med noen av mine beste og enkleste tips som forhåpentligvis også kan fungere for deg:

Les også: Den enkleste veien til en stram kropp

1. Kos deg med julematen med god samvittighet, men ikke la det gå utover helsen din! Om beltet må utvides den ene kvelden så gjør det ikke noe, men prøv å la det likevel bare bli med den ene kvelden.

2. Ikke stress, da dette er noe som kroppen virkelig ikke har godt av! Jula skal være hygge og kos, og en tid der vi har det hyggelig med familien. Klart du også her kan tenke litt smart hva gjelder inntak av mat og drikke, men først og fremst skal det være en tid for glede. Og så lenge du følger Cornelis’ råd om å ikke la det strekke seg ut over uker og måneder, har vi alle bare godt av litt usunn, feit mat en gang i blant!

3. Ikke dropp treningen, og hold deg aktiv også jula igjennom! Har du tid til å dra på treningssenteret, men kanskje ikke like mye tid som til vanlig? Selv pleier jeg da å varme opp kjapt, for så å kjøre noen effektive, hurtige supersett. Altså høy intensitet med forskjellige øvelser, der en tar 2-3 sett uten å ha pause imellom.
Dette tar kortere tid å utføre, men gir likevel stor og god effekt på musklene.

4. Vær aktiv og sosial! Det er også enkelt å snøre på seg joggeskoene og ta seg en løpetur ut i skog og mark noen minutter, eller hva med å ta med seg familien og ungene på en spasertur for litt frisk luft? Dette er både sunt, og bygger fundamentet for gode vaner. Det er ikke alltid så mye som skal til!

Les også: Slik får du stram mage

Mange reiser også hjem til mor og far i julen, der en kanskje treffer på gamle venner og bekjente. Hva med å treffes over for eksempel en liten fotballturnering, der en kan få løpt litt fra seg og fremdeles ha det sosialt? Tenk litt kreativt og få beveget deg også nå i jula. En trenger ikke alltid å sitte fast i sofaen, og bare vente på neste måltid… 

God jul!

Send meg også gjerne en email direkte om det er noe du skulle lure på rundt kosthold eller trening!

WWW.CORNELISELANDER.COM

#Nettavisen #trening #fitness #søndag #morgen #helg #iform #jula #Norge #kosthold #bilder #blogg #fit #trene #treningsbloggen #trener #CornelisElander