Bygde sin drømmekropp ved hjelp av mine metoder


Denne karen har all grunn til å smile 🙂 De siste månedene har jeg tatt @steffen.no fra å være godt trent til å bli sinnsykt godt trent. Han har økt i samtlige øvelser, lagt på seg mye ny muskelmasse [uten å gå opp i fettprosent], og generelt bare blitt EKSTREMT godt trent! Vil du også bygge den beste versjonen av deg selv? Ta kontakt for treningsprogram og hjelp i dag!

– Cornelis

WWW.CORNELISELANDER.COM

#Nettavisen #trening #iformmedCornelis #Side3 #mat #blogg #blogginnlegg #bilder #trene #treningsbloggen #trener #CornelisElander

6 kommentarer
  1. Kjære cornelis, som har gitt deg selv navnet: “hollywood” treneren…
   Her tar du vel på deg litt vel mye av æren for at denne mannen har blitt godt trent? Det er vel egentlig Steffen, ene og alene, som skal ha all skryt og ære for å ha gått å trent såpass mye og klart dette her. Ja, han har iogforseg fått et treningsopplegg fra deg, men det er vel det?
   All ære til Steffen som har klart dette

  2. Hei Heidijenta og anonym: klart det er Steffen som har stått på (har da heller aldri sagt noe annet), og hvis du/dere hadde fulgt med på min insta, facebook, og her på bloggen, har jeg over snart et år nå skrevet/lagt ut veldig mye skryt av ham. Nå er det slik at vi har hatt en samarbeid, der jeg har hjulpet ham med trening og program [gratis] mot at jeg får lov til å dokumentere hans effekt – så kanskje dere bør sjekke litt om bak historien før dere begynner å kritisere 😉
   Hilsen HOLLYWOODTRENEREN

  3. trenger du en kandidat for å virkelig få testet dine coaching og pt skils så si ifra. skal få lov til å dokumentere så mye du vil med bilder og progresjon. er nå i veldig dårlig form blitt de siste årene.
   all kred til steffen for jobben han har lagt ned

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg