Bloggernes mening om kroppspress i sosiale medier


Bloggernes mening om kroppspress i sosiale medier 

Her er første episode av Martine Halvorsen og undertegnedes nye konsept, “Bloggernes Mening”, der vi nå hver uke vil ta for oss nye temaer og kjøre debatt om kosthold, trening, kroppspress, og andre ting fra norsk media. Håper dere alle klikker og ikke minst Subscriber til kanalen, og følger den nye serien vår her på bloggene! 

I dagens episode tar vi blant annet for oss dette med “Hvem som skal ha lov til å vise seg i bar overkropp”… Og la meg også gjerne vite i kommentarfeltet under om det er noe du vil at vi skal ta opp i neste episode! 

Og takk til alle dere som klikket innom! 

Cornelis

Følg meg også på: Facebook HER – Instagram HER – eller Snapchat @corneliselander 

WWW.CORNELISELANDER.COM

#Nettavisen #trening #fitness #trene #iform #hverdag #Norge #blogg #MartineHalvorsen #blogginnlegg #treningsbloggen #trener #CornelisElander 

9 kommentarer
  1. Jeg syntes du overkjører Martine når du er så opphengt i statistikken, husk å gi hun litt rom for å dele sine tanker også. Du kan ikke tvinge ditt mindset på andre dessverre..

  2. Flott tema! selv om jeg er temmelig lei av hele kroppspress-snakket nå! Guuud ass! Hva om alle kunne holdt litt meninger for seg selv! Da hadde verden vært et bedre sted!
   Er delvis enig med dere begge. Men hører en tydlig forskjell på dere, å det er at Cornelis fokuserer mye mer på HELSE-SYKDOM o.s.v. Å det er vel nettopp DET som bør være i fokus! IKKE KROPP OG UTSEENDE!
   Klem, Beate!

  3. Uten statistikk eller fakta er det vanskelig å måle noe… finnes mange meninger. Men for å kunne legge tyngde på meningene sine, spiller statistikk en viktig rolle. Ellers føler jeg det bare blir synsing. Fin episode 🙂 liker at dere kjører et lite prosjekt sammen 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg