hits

Bør jeg...

28.02.2018 - 01:56 4 kommentarer

Bør jeg blogge mer? 

Hei folkens, og takk til alle dere som daglig er innom her på bloggen og/eller legger igjen kommentarer - jeg setter virkelig stor pris på det! Nå over til et spørsmål jeg har til deg: ønsker du at jeg skal blogge mer, og i så fall hva ønsker du å lese/se mer av? 

Jeg har akkurat vært innom en del av mine kollegaer på blogglisten, og jeg ser at de fleste nok blogger mer enn meg. Og basert på hva/hvor jeg er og gjør, vil jeg tro at mange av dere ville likt å se litt mer av det jeg gjør og driver med. I tillegg kommer det snart et nytt, STORT prosjekt med meg i norsk media. 

SÅ FØLG MED I UKENE FRAMOVER! 😎

Cornelis 


#Nettavisen #meninger #kosthold #trening #blogger #foto #bilder #fit #fitness #hverdag #Norge #blogg #blogginnlegg #treningsbloggen #CornelisElander 

4 kommentarer

Lene

28.02.2018 kl.08:11

Ja, det bør du :) Tar opp viktige saker som mange liker og lese om. Kom gjerne med enda mer treningstips, alltid gøy å teste nye ting.

Marte Pedersen

28.02.2018 kl.13:31

Absolutt! Blir spennende følge med videre :D

Hei

28.02.2018 kl.15:55

Kan du blogge om dette? Blir så provosert av overskriften og ordlyden i artikkelen. Er vel ingen som tror at proteinpulver er "bedre" enn vanlige proteiner, alle bruker det vel som et supplement.

https://www.vg.no/nyheter/i/Rx4lQW/faktisk-no-nei-proteinpulver-bygger-ikke-mer-muskler-enn-vanlig-mat

Kjell

28.02.2018 kl.16:07

Kommer litt for lite hets om de som du ikke syns er like perfekte som deg, så du har nok potensiale til å hetse betydelig mer.

Skriv en ny kommentar