hits

Slik opprettholder denne familiefaren sin drømmekropp i jula

18.12.2016 - 07:26 Ingen kommentarer

Iform med Cornelis

Tobarnspappa og familiefar, Steffen Andersen, som bygde sin drømmekropp ved hjelp av mine metoder i 2016, gir deg nå sine beste tips for hvordan en kan opprettholde kroppsformen også i jula:

Les mer på: Corneliselander.com

Familiefaren, Steffen Andersen, som ved hjelp av treningsprogram fra meg har gått fra å være godt trent til å bli super godt trent, gir deg i dag sine beste tips og råd for å holde kroppsformen nå i jula:

- Jula nærmer seg med stormskritt, og det fører ofte med seg en del julestress og mindre tid til trening. Som familiefar vet jeg hvordan dette ofte kan føles, og gjøre at blir vanskeligere å opprettholde gode rutiner og komme seg på treningssenteret. Barna har fri fra barnehagen, og i tillegg skal en jo gjerne innom flere jule- og familieselskaper, og plutselig får en ikke tid til alt en gjerne skulle gjort. På bakrunn av dette kommer jeg derfor her med noen av mine beste og enkleste tips som forhåpentligvis også kan fungere for deg:

Les også: Den enkleste veien til en stram kropp

1. Kos deg med julematen med god samvittighet, men ikke la det gå utover helsen din! Om beltet må utvides den ene kvelden så gjør det ikke noe, men prøv å la det likevel bare bli med den ene kvelden.

2. Ikke stress, da dette er noe som kroppen virkelig ikke har godt av! Jula skal være hygge og kos, og en tid der vi har det hyggelig med familien. Klart du også her kan tenke litt smart hva gjelder inntak av mat og drikke, men først og fremst skal det være en tid for glede. Og så lenge du følger Cornelis' råd om å ikke la det strekke seg ut over uker og måneder, har vi alle bare godt av litt usunn, feit mat en gang i blant!

3. Ikke dropp treningen, og hold deg aktiv også jula igjennom! Har du tid til å dra på treningssenteret, men kanskje ikke like mye tid som til vanlig? Selv pleier jeg da å varme opp kjapt, for så å kjøre noen effektive, hurtige supersett. Altså høy intensitet med forskjellige øvelser, der en tar 2-3 sett uten å ha pause imellom.
Dette tar kortere tid å utføre, men gir likevel stor og god effekt på musklene.

4. Vær aktiv og sosial! Det er også enkelt å snøre på seg joggeskoene og ta seg en løpetur ut i skog og mark noen minutter, eller hva med å ta med seg familien og ungene på en spasertur for litt frisk luft? Dette er både sunt, og bygger fundamentet for gode vaner. Det er ikke alltid så mye som skal til!

Les også: Slik får du stram mage

Mange reiser også hjem til mor og far i julen, der en kanskje treffer på gamle venner og bekjente. Hva med å treffes over for eksempel en liten fotballturnering, der en kan få løpt litt fra seg og fremdeles ha det sosialt? Tenk litt kreativt og få beveget deg også nå i jula. En trenger ikke alltid å sitte fast i sofaen, og bare vente på neste måltid... 

God jul!

Send meg også gjerne en email direkte om det er noe du skulle lure på rundt kosthold eller trening!

WWW.CORNELISELANDER.COM#Nettavisen #trening #fitness #søndag #morgen #helg #iform #jula #Norge #kosthold #bilder #blogg #fit #trene #treningsbloggen #trener #CornelisElander

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar