Beviset på hvorfor norsk sjokolade er BEST

Vi nordmenn liker ofte å skryte og snakke mye om norsk sjokolade, men spør du de fleste [fra andre land] vil nok også disse også skryte av deres sjokolader. Så i dag skal jeg forklare og beviset at jo; norsk sjokolade ER best!

 

Så “alle” liker nok å skryte av deres land og kultur, og særlig i Europa finner vi gjerne mange nasjoner som mener at nettopp deres land/nasjon har DEN BESTE sjokoladen. Spør bare folk fra Belgia eller Sveits, og du vil fort høre hvordan deres produkter er mange hakk over og bedre enn feks de en finner fra Norge. Norsk sjokolade er liksom litt mindre “jålete” og fin på det, og der Sveitsisk alpe-sjokolade gjerne kommer i fine innpakninger og emballasjer, og feks italienske Ferrero Rocher ser ut som et lite kunstverk, kommer norsk sjokolade liksom bare rett fra kua og til ditt matbord [ja, Freia har jo alltid skrytt av nettopp det]. Og den eneste norske sjokoladen som faktisk ble designet av en arkitekt er det nå dessverre slutt på…

Så man er ikke jålete og fine på når det kommer til sjokoalde (som vel forøvrig med det meste andre i landet), men Norge har likevel i mine øyne den absolutt beste sjokoladen i verden. Og her er beviset som forklarer det meste;

Prøv å smake på M&Ms, og ta så en neve med norsk, nydelig og gode M sjokolade.. Mange vil mene det er det samme, og at det bare er norsk produsert – med en bokstav mindre [for å ikke være så fin på det…], men dette er IKKE sant. M&Ms du finner i utlandet er nemlig alt for søt og fake, mens den norske er overlegent bedre både på smak og kvalitet. Og er du ikke enig, så vet du rett og slett ikke hva du snakker om 😉

Hilsen fra trener’n
(som akkurat nå VIRKELIG savner norsk sjokolade)

 

57 kommentarer

Siste innlegg