Fem supre øvelser du kan utføre på kontoret i dag!


Det er torsdag, det er snart helg, og det er tid for trening! I dagens innlegg har jeg listet noen ypperlige øvelser du kan utføre enten du er på gymmet, sitter hjemme, eller du til og med er på kontoret. Utfør to runder på hver øvelse, og la meg gjerne vite @CORNELISELANDER hvordan øvelsene fungerte for deg! 

Send meg også gjerne en email hvis du skulle ønske ytterlige hjelp! 

Pushups/diamond pushups med smalt grep 

Denne er ypperlig for å aktivisere litt mer av skuldrene og triceps. Ja, faktisk har American Council on Exercise (ACE) nominert Diamond Push-ups som den mest effective triceps øvelsene du kan utføre, etterfulgt av dips og triceps kickbacks. 

Utfall med et steg bakover 

Utfall med steg bakover er ypperlig for å aktivisere og trene både rumpe og lår. Stå gjerne med fremre bein elevert på en kasse om du har tilgang på dette, og kjøre enten med x-antall reps på et ben av gangen, eller bytte på annet hvert bein. Uansett bør du utføre minst 10 reps på hvert bein, på hver runde. 

Les også: Gikk ned over 40kg ved hjelp av Cornelis’ metoder!

Rygghev, enten direkte på gulvet eller på en swissball 

Enkelte har feilaktig sagt at denne øvelsen er overflødig så lenge du trener resten av øvelsene over ? noe jeg er sterkt uenig i. Skal du nemlig sørge for å oppnå en sterk og helsemessig smart trent [kors]rygg, og spesielt for deg som sitter mye hverdagen igjennom er denne isolasjonsøvelsen svært viktig og essensiell å trene!

Les også: Slik kvitter du deg med magefettet

Statisk knebøy

Denne er ikke ment å skulle erstatte vanlige knebøy, men kan fint være et supplement særlig om du er ute og reiser eller du føler for å aktivisere sete og lår muskulaturen under en kjapp økt på stuegulvet eller på kontoret før lunsj. Prøv denne! 

Slik gjør du: Gå ned i bunnposisjon i en vanlig knebøy, og hold posisjon så lenge du klarer til full utmattelse. 

Cornelis Planke Pushups på Swissball


Min selvkomponerte øvelse som mikser planken og pushups, og lar det hele skje med en Swissball inkludert, slik at det også utfordrer balansen din. Planken blir ofte utifra EMG-målinger sett på som en av de beste mageøvelsen, men personlig mener at denne er enda bedre da den rett og slett angriper flere muskelgrupper samtidig! I tillegg er den altså også ypperlig å benytte seg av enten man er hjemme, eller har lyst til å aktivisere hele kroppen på kontoret…

Spørsmål og/eller forespørsler? Send meg gjerne en direkte email!

Eller følg meg også @corneliselander eller lik fanpagen min HollywoodTreneren på Facebook

WWW.CORNELISELANDER.COM

#Nettavisen #trening #fitness #fit #trene #kosthold #torsdag #kosthold #iform #Norge #blogg #hverdag #foto #treningsbloggen #trener #CornelisElander 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg