hits

- Nå erstatter implantater vanlig trening!

01.11.2017 - 21:35 14 kommentarer


Ok, så etter å ha sett GANSKE MANGE legge ut bilder av sine "trente" bakdeler med #squats i sosiale medier [når det er helt tydelig at de IKKE har trent/trener for det] følte jeg i går bare for å komme med en litt krass og ærlig melding...For om du har silikon implantater både her og der så har du IKKE trent for det, og du fører dine følgere like mye bak lyset som de som bruker doping og skriver 💪 ... Ofte og oftere ser jeg nemlig dette bli lagt ut i sosiale medier, der personene regelrett "lurer" sine følgere til å tro at de har jobbet hardt for det. Jeg er i prinsippet helt åpen for at folk skal få lov til å gjøre hva de vil med egen kropp, MEN å legge det fram [og særlig overfor yngre] som at du har stått på hardt og jobbet for dette blir helt feil! Dette gir nemlig et helt feil og usaklig bilde av hva som er mulig å få til, og du er i mine øyne virkelig med på å øke både kroppspress og et sykelig jag etter "drømmekroppen". 

Her i USA er nemlig noe av det mest vanlige folk som legger seg under kniven gjør om dagen, og jeg opplever det som det også er et økende problem hos norske instagram kontoer. I tillegg er det jo snakk om å jobbe for en harmonisk, symmetrisk kropp, er det ikke? Og da blir det jo litt feil når du har DEN rumpa, men ikke noe ellers står i stil... 

I tillegg er det merkelig for meg hvorfor jenter/kvinner vil legge seg under kniven for dette. Forstørring av brystene skjønner jeg (det er det vanskelig å trene seg fram til), men rumpa? Herregud folkens, det er ikke mange repsene med knebøy, mark, og feks Bulgarsk utfall som skal til for å få en ganske så stram og fin bakdel. Du må bare gi det mer enn et par timer (som vel er hva et slikt inngrep vil ta...). 

Les forøvrig mer om gode rumpe øvelser her

Min mening er altså #NeiTilFalskeMuskler Hva mener dere? 

Cornelis


Følg meg @corneliselander eller lik fanpagen min HollywoodTreneren på Facebook


WWW.CORNELISELANDER.COM
#Nettavisen #trening #fitness #fit #silikon #rumpe #kropp #kosthold #helg #kosthold #Norge #blogg #hverdag #foto #treningsbloggen #trener #CornelisElander 

14 kommentarer

Petter

01.11.2017 kl.22:09

enig med deg, nei til falske muskler. Blir provosert

02.11.2017 kl.07:17

Det er en ganske twisted verden vi lever i når man må putte silikon i rumpa for å være bra nok....skal tro hvordan man egentlig føler seg når man går rundt og vet at det er fake? Får man den etterlengtede selvfølelsen? I think not....fordi den ikke kommer derfra. Jobb med det indre, folkens! Så kommer det ytre etter!

02.11.2017 kl.17:41

Dette blir aldri idealkroppen for de fleste men flott med et annet kroppsideal enn det LANGE SMALE som er nesten helt uoppnåelig for oss som er rundt 160 cm eller lavere !

reps

02.11.2017 kl.19:24

Problemet er at ingen vill trene over tid. de tenker at de skal løfte hardt og brutalt en stund så er problemet løst for evig. desverre funker det ikke slik, kroppen er ikke en maskin. Eneste som funker er å bestemme seg for å endre sin livsstil for alltid. Det vill si at trening, bra kost, søvn rutiner må justeres til den enkelte der de er og gradvis justeres opp. Og dette må skje over flere år. 99% vill ikke det å lar seg heller lure av bloggere og andre svindlere og halvsvindlere som selger enkle løsninger til noe som er ekstremt mer komplisert enn hva de fleste tror. Hjernen, viljen, følelsene, rutiner, må jobbe pålag... og det i en verden som konstant selger deg fristelser enten det er raske karbo eller sofaen som alltid frister. Og selv om man er kommet langt og fått en bra kropp, så blir det faktisk aldri enklere. Sofaens makt gir seg aldri.... Alle kjenner historien om super atletene som ble narkisser eller som havnet på gata... ble feite etc. Alle har sitt å stri med. Lykke til

03.11.2017 kl.10:42

Ææææh! Da jeg så bildet trodde jeg først det var en gravidemage og normal rumpe 😄

Ottar Rakvåg

03.11.2017 kl.11:21

Patetisk dyrkere av silikon. Det gir "enkle" oppskrifter for eget narrespill.

Trening er det eneste som hjelper.

Alli

03.11.2017 kl.13:14

Første gang jeg har vært enig med deg...

Cornelis Elander

03.11.2017 kl.15:58

😉🙏🙏 @Alli

Kjell

03.11.2017 kl.16:04

Dette kommer som et resultat av den yrkesmobbingen dere selverklært perfekte holder på med. Så DU er å klandre for dette

Akk

06.11.2017 kl.15:26

Jeg synes implantater i baken er helt idiotisk, men jeg antar jeg er utdatert.

Nå er ikke jeg spesielt trent lenger, annet enn sånn vanlig pensjonisttrening :). Men jeg trente litt før, og det er ikke noen big deal å trene opp musklene i baken. Der får man resultater ganske så kjapt.

Så, hvor lat skal man være? Kirurgene er sikkert lykkelige, der de smiler hele veien til banken.

07.11.2017 kl.15:11

Både puppene og rumpa er like fake da. Og hva er galt med å trene styrke og spise masse proteinrik mat selv om rumpa ikke blir like stor ? Mye bedre det enn å spise mindre og bevege seg mer for å bli tynn nok til kroppsidealet på 1980- og 1990-tallet.

09.11.2017 kl.01:19

Bra noen avsløre dem

Ikkje kult at dei lyge om åssen rumpa blir mye større

09.11.2017 kl.01:22

Er ikke alle som kan få en gigantisk ræv av trening? Noen må bruke mye tid på det isåfall

Og kanskje kvinnfolka ikkje gidde det og går heller til sprøyta og sprute inn masse silikon eller hva det er

Alexia Bohwim

14.12.2017 kl.15:12

Hurra! Bra innlegg. Alexia

Skriv en ny kommentar