Kjære feite mennesker

Er du såkalt «feit», stor, og overvektig? Da bør du fortsette å lese her… 


Vi nordmenn blir stadig større og større, og selv jobber jeg daglig for å hjelpe så mange jeg kan med å bygge en sunn kropp og helse. Men er det virkelig sånn at du trenger å være syltynn eller en viss størrelse for å være sunn? Og bør det å gå ned i vekt egentlig være målet i seg selv?

Hvor stor du måtte være har egentlig lite med hvor sunn eller i hvor god form du måtte ha. Jo da, mye fett rundt særlig mageregionen er ikke særlig sunt eller nevneverdig bra, MEN ikke la stresset og maset om å brenne bort fettet stoppe deg fra å leve et godt liv eller faktisk hindre deg fra å oppnå resulter og god helse! Og jo mer du stresser, jo vanskeligere vil det nettopp også bli å oppnå målene –  og det er samtidig også viktig å understreke at det å være tynn og slank ikke automatisk betyr det samme som god helse og en sunn kropp..

Det handler som så mye annet her i livet om balanse, og ikke minst hva som passer for deg. Mange kan også være veldig store, men samtidig ha både god helse og styrke – så hva badevekten til enhver tid måtte vise er i seg selv ikke nødvendigvis der fokuset ditt bør ligge!

Til slutt vil jeg også understreke at det nok er nettopp deg – ja, den du ser i speilet hver morgen – som faktisk er din største fiende og kritiker. Og de rundt deg tenker nok IKKE halvparten så mye negativt om deg som nettopp du gjør – eller forestiller deg at de gjør.

Ja, vi nordmenn blir større og mange litt tykkere, men fokuset bør heller være å innta sunn kost og trene enn å pushe på for å bli minst/tynnest mulig. Mine råd er at du bør prøve å trene minst et par, tre styrkeøkter i uka, og gjerne bevege/bruke kroppen litt hver dag. MEN dette har ikke noe med hvor mange kilo “for mye” du måtte besitte eller ei – eller hva som bør være ditt fokus når du går og trener. Tenk heller positivt og hver glad og fornøyd for den kroppen du har – for det er nettopp det som teller og som faktisk er virkelig skjønnhet ❤️

Hilsen fra trener’n i Hollywood

Cornelis 

 

 

1 kommentar
  1. Det er veldig sant, det du skriver. Etter at jeg begynte å trene fungerer kroppen så mye bedre at selv om jeg fremdeles har ca 15 kg igjen før normal BMI er helsa ganske bra nå.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg