Her er tilskuddet du bør ha i tøffe tider

 Her er hva jeg mener det kan være lurt for deg å ha i skapet hjemme i disse til dels tøffe tider:


Få også -20% på alle mine favoritter via denne linken


Sørg for å ha nok protein i skapet!
I disse dager, og særlig med tanke på hvordan så mange nå ikke får gått på treningssenteret og trent noe særlig, vil det å innta nok protein (karbs får du lettere tak i gjennom kjappe, til dels dårlige, løsninger over alt) være ekstremt viktig. Ikke bare for å opprettholde muskelmassen og sunn, sterk kropp, men også mtp om det skulle bli vanskelig[ere] å få tak i ting som kylling eller kjøtt. Man ser det verden over at folk nå hamstrer og butikkene tømmes. Og da kan feks det å ha en dunk med proteinpulver i skapet hjemme være lurt…

Sunt fett og nøtter
Sunt fett er alltids smart og bra å ha, og her er min personlig favoritt. Bruker du også denne linken får du i tillegg ytterlig -20%! Nøtter holder seg også godt over tid, og disse har et høyt innhold av umettede fettsyrer og kostfibre. I tillegg er det en optimal kilde til ekstra protein, og de smaker også utrolig godt!

Sunt, søtt, og godt
Nå som mange oss tilbringer mer tid hjemme [og trolig foran TV skjermen] kan også det å ha noe litt søtt og godt også være ønskelig. Men godteri behøver ikke å være det samme som usunt og inneholde masse sukker. Disse er mine personlige favoritter, og smaker HELT VANVITTIG GODT! Dette er klassisk marsipan og sjokolade smak, men uten tilsatt sukker – og inneholder også masse protein! Prøv dem i dag, og bestill dine her med rabattkoden fra meg.

Sjekk også innom bloggen i morgen for treningstips og øvelser du kan utføre på stuegulvet hjemme i disse coronavirus tider.

Cornelis 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg