Tykk?

Føler du deg tykk, slapp, eller ute av form?

Vi er endelig ferdig med jul og nyttårsfeiringen, og det er for mange tid for litt trening [igjen]. Januar er liksom tiden da “alle” løper tilbake til treningsstudioet, og ønsker å komme i superform igjen – og det er ikke til å legge under en stol at dette er tiden da mange føler seg litt ekstra slappe… Men er det egentlig sånn at noen uker med litt mer kos og moro egentlig har satt så store preg, eller er det kanskje noe som sitter litt mer i hodet? Selv tror jeg nok de fleste kan ha godt av å slappe av en gang i blant med venner og familie, og så lenge du ellers står på året rundt er ikke en liten julefeiring så galt for noe. Selv har jeg de siste ukene vært og feiret jul og nyttår i Chicago, og selv om det også der ble en del trening på meg er det godt å endelig være tilbake på gymmet mitt i LA. Samtidig mener jeg det er viktig at vi ikke blir så gærne at vi ender opp med å overtrene, eller i verste fall skade oss (fordi vi plutselig skal gjøre alt, og “ta igjen”). Og det er viktig å huske på at du ved hjelp av et treningsprogram og sunne metoder kan være tilbake til gamle høyder før du nesten aner ordet av det.

Men gi det også litt tid, og kast deg for brått ut i det igjen. Tenk heller ikke bare på alle pølsene, ribben, kakene, osv. du eventuelt koste deg med i jula, for du kan ikke gjøre noe annet enn å prøve å leve så sunt og smart som mulig NÅ! i tillegg vil jeg også minne dere alle på at negativ tenkning, og det å snakke deg selv ned faktisk er noe av det verste du kan gjøre for kroppsformen, og noe som bare vil holde deg tilbake fra å oppnå målene.

Les også: Opp i muskelmasse eller ned i fettprosent?

Husk også at du trolig er din egen verste fiende, og at de kiloene du eventuelt føler at du “har for mye” nok ikke egentlig er realiteten eller noe andre engang tenker på – kanskje de til og med foretrekker deg litt større!

Så her er min lille oppfordring til deg i dag; tenk at du er flott, uansett hvor tynn eller tykk du måtte være. Du kan alltids også komme i mål med litt trening, sunn kost og gode rutiner. Men gi det tid, og nyt livet og hverdagen på veien! Husk også at et pent smil, positiv energi, og en hyggelig personlighet er det som VIRKELIG teller for dem som er rundt deg og opplever deg fra utsiden. Og noen kilo opp eller ned teller egentlig ingenting for hvem du er som person!!

God trening fra trener’n i Hollywood

Cornelis

Følg meg også på: Facebook HER – eller  Instagram HER

 

2 kommentarer
  1. Hei!

   Veldig bra tema, og flott at du tar opp dette. Jeg synes ikke du er tykk, og hvis du føler det sånn sier det litt om det presset samfunnet legger opp til.

   Vær deg selv – og vær stolt av deg selv – uansett hvordan du ser ut.

   Stå på, og lykke til med bloggen.

   Klem Stina

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg