Dagens hilsen kommer fra Svalbard!


Dagens hilsen kommer helt fra Svalbard!

Les mer på: Corneliselander.com

Jeg stikker både titt og ofte hodet mitt litt ut i norsk media – nettopp fordi jeg mener det er en del ting vi trenger å ta tak i hva gjelder både helse, trening, og hvordan vi ikke minst spiser og lever i vårt lille land. At dette skaper reaksjoner og kritikk fra enkelte helseeksperter (som visstnok ikke er for å snakke om sunn mat og trening av en eller annen grunn [?]) har jeg etter hvert blitt vant med. Heldigvis er det dog så mange av dere som følger meg og privatpersoner som daglig sender meg hyggelige hilsener og oppmuntre ord, at kritikken fra “ekspertene” virkelig preller av.

Og et eksempel på de [i dag rundt 40-50] hyggelige hilsenene jeg bare i dag har mottatt i mine sosiale mediekanaler kommer det et helt fra Svalbard, fra min faste følger @STIKR:

– Takk Cornelis!
“Takk Cornelis for at du er så fantastisk som du er med dine meninger og synspunkter. Flott at noen snakker fra hjerte og setter oss på plass. Her på Svalbard er det ikke lett å bli motivert så takk for at du finnes og hjelper”

Så igjen; tusen takk til alle dere som følger, og fortsett å sende meg meldinger og oppdateringer! Og husk at jeg svarer og sjekker alle profiler og bilder som kommer inn @CORNELISELANDER

Spørsmål og/eller forespørsler? Send meg gjerne en direkte email!

Eller følg meg også @corneliselander eller lik fanpagen min HollywoodTreneren på Facebook

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg