– Glem “ren, norsk idrett”

Cornelis mener: Snipp, snpp, snute. Så var eventyret om den rene, norske idretten ute…

Representanter fra Olympiatoppen og andre i idretts- og treningsmiljøet elsker alltid å gi undertegnede tyn for å trekke fram effekten og viktigheten av nok protein og sunne, lovlig former for kosttilskudd samtidig som langrennsløperne skal ha blitt DYTTET på astmamedisin?!? Dette MÅ få følger!

Les mer på: Corneliselander.com

“Friske løpere ble tilbudt astmamedisin” kom det fram i media i går, og med det er eventyret om den “rene, norske idretten” over. Mitt råd til Anti Doping Norge og andre (som blant annet har kritisert undertegnede for å fronte SUNT og lovlig kosttilskudd) at man heller rydder opp i egne rekker og tar de som bedriver russisk rulett med norske idrettsutøveres helse. Og beklager landslagssjef Vidar Løfshus, men å gi medisiner til sunne, friske utøvere er ALDRI ok!

“Forebyggende helsearbeid”
Forebyggende helsearbeid kaller han det, og gjemmer seg bak at dette kun var gjort for å sørge for at luftveiene var i orden. – Lungesystemet er det viktigste redskapet til langrennsløpere og da må vi sørge for at luftveiene er i orden. Og da medisinerer vi, skal han blant annet ha sagt til TV2.no. Dette er ren og skjær galskap!


Man medisinerer ikke friske mennesker! Og det er jo forøvrig også verdt å merke seg at Martin Johnsrud Sundby nettopp har blitt utestengt for doping på grunn av “feil bruk” av astmamedisinen Ventoline og brudd på World Anti Doping Agency [WADA] reglement. Kanskje det bør være et tankekors for andre utøvere, og at de bør holde seg HELT unna medisiner i framtiden…?

Cornelis

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg