Slik bygger du muskler OG brenner fett samtidig


Lyst til å bygge muskelmasse uten å måtte legge på deg fett først? Vel, her er da hvordan du gjør det!

Les også mer på: Corneliselander.com

Jeg hører ofte hvordan man visstnok er nødt til å legge på seg fett og vekt først for så å stramme opp igjen etterpå for å bygge muskelmasse. Dette er rett og slett en oppskrift jeg selv hater og fraråder folk flest fra å følge, og hva er egentlig mening med bare å være “iform” noen få uker av året? Hadde det ikke vært bedre om du bygde maksimalt med muskelmasse fra dag én UTEN å måtte legge på deg masse fett og unødvendig [uønsket] vekt først? Vel, det er i hvert fall min mening, og her er da oppskriften på hvordan jeg hjelper klientene mine i NY og Hollywood med nettopp det:

Les også: Slik får du stram mage

1. Løft [tunge] vekter!
Ok, så dette høres kanskje litt opplagt uten, men “bear with me”. Mange som ønsker å bygge en stram kropp uten mye ekstra vekt tror nemlig at eneste måte å da trene på er å gå for lettere vekt (og flere sett). Sannheten er imidlertid noe annen. Skal du virkelig bygge optimalt med muskelmasse må du også løfte litt tyngde, og dette vil IKKE gjøre at du nødvendigvis blir en “bamse” av den grunn. Kortere, hardere, og ikke minst hyppigere økter er nemlig oppskriften på en stram og godt trent kropp, og dette gjelder også for dere kvinner som skulle ønske dere en strammere, godt trent kropp. Og nei, dere blir ikke automatisk store og “klumpete” av den grunn!

2. Geriljakardio
Ok, så det finnes få metoder som vil ha så stor og god effekt på fettprosenten og muskelmassen din som å utføre gerilkardio. Ikke bare tar denne metoden svært kort tid å utføre, men den vil også gjøre at kroppen din forbrenner maksimalt med fett samtidig som du ikke mister verdifull muskelmasse og det du har jobbet så hardt for å oppnå.

3. Mer protein, mindre fett
Erstatt usunn mat og drikke med mer proteinrik kost. Gå igjennom hva du spiser i løpet av en vanlig hverdag, og kutt alt av raffinert sukker, usunt fett, og ikke minst alkohol!

4. GÅ!
En morgenøkt før frokost, eller feks en lengre gåtur på kveldstid. Det å gå er uansett en av de aller beste måtene du kan kontrollere vekten og fettprosenten på!

Les også: Kom iform!

5. SOV!
Og vil slutt; sørg for å sove nok! Nok søvn er nemlig ikke bare viktig for mentale funksjoner, men også for muskeloppbygging og for at du skal kunne kvitte deg med uønsket fett. Å trene betyr egentlig bare det samme som å bryte kroppen ned, for så [forhåpentligvis] å bygge den sterkere og større opp igjen. Og det er da når du sover at mye av denne muskeloppbyggende prosessen kan finne sted, mens mangel på søvn har vist seg å kunne resultere i et høyere kaloriinntak.

Sammen om et sunnere Norge!
Cornelis

WWW.CORNELISELANDER.COM

#Nettavisen #trening #iformmedCornelis #Side3 #blogg #hverdag #bilder #treningsbloggen #trener #CornelisElander

7 kommentarer
  1. Hei! Hadde aldri trodd jeg skulle like en blogg,men setter faktisk pris på bloggen din.
   Du Ga tips en gang tidligere om hvordan man bygger biceps, og Ga tips om å Gjøre repetisjoner med 2 forskjellige grep. Et grep litt lenger inn på stanga og et grep litt lenger ut. Har fungert utrolig bra for meg, og etter det har jeg fulgt bloggen din. Det er ikke alt du skriver jeg velger å følge,men plukker ut noen tips jeg føler passer inn i min trening.
   Fortsett å la tipsene komme 🙂

  2. Tilbaketråkk: zirconium nitride
  3. Tilbaketråkk: in vivo pk studies
  4. Tilbaketråkk: bio waiver
  5. Tilbaketråkk: GVK BIO
  6. Tilbaketråkk: GVK Bio company

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg