Hollywood treneren: Den beste øvelsen for store armer


Utført enten med manualer, stang, eller for eksempel på Scottcurlbenken og med kort stang i kabelapparatet er det få armøvelser som tar like godt som de gode, gamle bicepscurlene. For et fullverdig treningsprogram på armene kan du nemlig ikke hoppe over denne gamle klassikeren – så legg den til i ditt treningsprogram i dag!

Les mer på: Corneliselander.com

BICEPSCURL MED SMALT GREP
Nå er det imidlertid slik at du også kan variere selve grepsbredden, og at dette vil påvirke hvor på bicepshodet treningen primært vil aktivisere. Med et bredere grep vil du ta mer på innersiden, mens du med et smalere grep vil trigge det lange bicepshodet, eller yttersiden av Biceps brachii om du vil.

Slik gjør du: Ta tak i stangen med et underhåndsgrep, og et forholdsvis smalt grep om stangen. Stå med en oppreist holdning, skuldrene nøytrale, og rett i ryggen, og bøy i albueleddet og før stangen opp mot brystkassen. «Flex» bicepsene ordentlig sammen på toppen, før du så senker stangen rolig og kontrollert tilbake til utgangsposisjon.

Følg meg også @corneliselander eller lik fanpagen min HollywoodTreneren på Facebook

Viktig! Albuene skal holdes inntil overkroppen under hele bevegelsen, og du må IKKE lene deg bakover med ryggen i øvelsen for å hjelpe bicepsen med å løfte (da løfter du for tungt!). Overarmen skal også mer eller mindre stå helt stille under hele bevegelsen!

Husk å trene hardt, kort, hyppig, og riktig folkens (også nå i sommer)!
Cornelis

WWW.CORNELISELANDER.COM

#Nettavisen #trening #iformmedCornelis #Side3 #blogg #trene #sk2016 #sommer #treningsbloggen #trener #CornelisElander

5 kommentarer
  1. Men for å få virkelig store armer må man også trene triceps hardt, ettersom den utgjør 2/3 av armen 🙂

  2. I en undersøkelse kom det frem at hvis man trener vekter, trenger man ikke å lesse på med et tonn for å få et hurtig resultat. Du kan få det samme resultat med mindre vekter men flere repeteringer.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg