Den viktigste tiden av året å trene


Vi befinner oss nå i det jeg selv mener er den aller viktigste tiden av året å trene, og her er hvorfor:

Les mer på: Corneliselander.com

Forhindre vektøkning
Først og fremst er det viktig å opprettholde treningsmengden av den enkle grunn at du trolig ikke ønsker å miste den muskelmassen og kroppen du har brukt hele våren, sommer, og høsten igjennom på å bygge opp. Samtidig er dette også [noe det kommer et annet innlegg senere i dag om] tiden da de fleste av oss spiser mye usunn, feit mat, som også vil kunne resultere i en uønsket vektøkning, og da vil det å holde treningsmengden og forbrenningen oppe være enda viktigere enn noen gang. I tillegg finnes det også et par andre argumenter for at du nå virkelig bør stå på, og legge ned en innsats…

Les også: Dette er de beste øvelsene for muskelvekst!

Jul betyr for de fleste også litt mer fritid, og hva er da bedre enn å få på plass litt trening og gode, nye rutiner som du kan bringe med deg inn i det nye året? Og når vi først snakker om dette med nyttår… Start “nyttårsforsettene” i dag! Hvorfor vente til etter nyttår når treningsstudioene er fulle opp av alle som desperat rømmer dit for å trene bort julefettet? Start i dag, og legg grunnlaget for en godt trent kropp i 2016 allerede nå!

Så er vi kommet til det kanskje viktigste punktet; hvor viktig regelmessig trening ikke bare er kroppsformen, men også med tanke på den mentale biten av det hele. For hvordan tror du både kropp og sjel vil reagere om du går fra å trene regelmessig og bra til plutselig bare å sitte på rumpe foran tv-skjermen og dytte innpå med usunn mat og drikke uker i strekk? Vel, kort oppsummert; ikke så bra… Så framfor å ødelegge for alt du har jobbet så hardt for, og risikere å miste både motivasjonen, kroppsformen, og eventuelt selvfølelsen så gi også en god innsats nå i jula. Det vil lønne seg i lengden!

Følg meg også @corneliselander eller lik fanpagen min HollywoodTreneren på Facebook

Stå på!
Cornelis

WWW.CORNELISELANDER.COM

#Nettavisen #trening #iform #bilder #Side3 #trene #mat #kosthold #kost #treningsbloggen #trener #CornelisElander

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg