KONKURRANSE PÅ TRENINGSBLOGGEN!

[sponset innhold]

**Konkurransen er oppdatert**
Nå kan alle være med! Det har den siste uken vært en heftig debatt hjemme i Norge rundt temaet “pappakropp”, og som mange har fått med seg har jeg vært sterkt kritisk til konseptet og at media generelt skal promotere en usunn livsstil! På bakgrunn av dette valgt jeg også i samarbeid med Proteinfabrikken å strekke ut en hånd til to personer som [selv] måtte mene de sliter med nettopp en litt usunn livsstil, og som ikke minst nå ønsker å gjøre noe med det. Imidlertid har vi nå utvidet konkurransen – slik at alle nå kan være med! 

Hver av vinnerne vil blant annet få kosttilskudd til en verdi av kr.3000,- hver!! 

Her er hva du trener å gjøre;
Gå inn på Instagram og tagg meg og bruk #Proteinfabrikken og vis oss et bilde av deg selv og forklar hvorfor du mener at akkurat du bør vinne!

(Konkurransen vil gå fram til søndag, og vi vil trekke ut to heldige vinnere i løpet av uken som altså vil gå avgårde med sunt kosttilskudd til en verdi av kr.3000,- hver!! 

Last opp et bilde av deg selv på Instagram med #Proteinfabrikken og tagg meg @corneliselander (viktig at du gjør begge deler), og forklar hvorfor vi bør velge nettopp deg! Jeg gleder meg til å se! 
#Nettavisen #trening #mat #Proteinfabrikken #trene #pappakroppen #helse #Norge #treningsbloggen #trener #CornelisElander 

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg