Ny Barbie dukke et godt forbilde?

Folk har i lengre tid klagd over at Barbie-dukkene ikke bør være et forbilde for små barn, og det har derfor nå dukket opp en ny modell.. Men er den et bedre forbilde?

Les mer på: Corneliselander.com

Foreldre over hele verden har lenge klagd over at Barbie-dukkene ikke nødvendigvis symboliserer noe sunt, eller at det bør være noe ideal for unge barn å leke og sammenligne seg selv med. Artisten Nickolay Lamm har derfor kommet opp med han ser på som en mer «normal» versjon, og mitt spørsmål er rett og slett; er den nye dukken et bedre forbilde?

There´s a new Barbie in town..

Artisten har nå startet en kampanje for å få den produsert, og har så langt samlet inn rundt $150.000 til prosjektet. Les mer om det her.

Så hva mener du? Er den nye dukken med litt mer “valpefett”, og ikke fullt så tynne, lange bein et bedre forbilde å leke med for de minste? Kjør debatt i kommentarfeltet under! 

Cornelis i Hollywood 

#trening #helse #media #Barbie #leker #barn #unge #forbilde #blogg #meninger #innlegg #treningsbloggen #nyheter #bilder 

1 kommentar
  1. Hva heter denne dukken da? hun kan bare prøøøve seg å stjele barbie’s domene!
   Valpedukka kan hu her kanskje hete;)??? hehe neida… hun er jo ikke sååå fet da… de kan jo ha litt forskjellige dukker… anorexi dukke, bulemi dukke med gulpesmekke som tilbehør, fatzo dukker, sado dukker og diverse… så kan barna ha litt å velge mellom da vett dere. som en slags forberedelse til virkeligheten… for anorexi offre flest tror jeg neppe skylder på barbie uansett… folk har jo hatt f.eks spiseforstyrrelser i uminnelige tider… lenge før barbe ble født med hæler på potene sine.
   xoxo
   http://www.barbieglam.blogg.no

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg