Godt humør gjør deg tynnere!

I en undersøkelse gjennomført av Cornell University i New York kom man nylig fram til at humøret ditt påvirker hvordan du spiser, og at det derfor kan avgjøre om du blir tynn eller tykk..

Les mer:  Corneliselander.com

Testen, som nylig ble gjennomført med 787 forsøks- personer, viste at det er 77% “more likely” at folk med godt humør også vil spise bedre. Folk med dårlig humør vil lettere ty til “comfort food”, og dermed også øke sjansene for å gå opp i vekt. I tillegg vil jeg argumentere for at du ved generelt å spise bedre, og trene regelmessig også vil komme i bedre humør – noe som da igjen, utifra hva denne testen viser, vil gjøre at du ytterlige spiser bedre og kommer i enda bedre form. Så dette er i mine øyne noe som henger godt sammen, og noe det kan være greit å ha litt i bakhodet.

Så dropp iskremen, kom deg på trening, og ta deg en proteinshake. Føl og bli da også (enda) bedre, nettopp fordi riktig mat (og trening) både bedrer helsa og humøret ditt – noe som igjen vil gi direkte utslagskraft på kroppsformen din! 

Cornelis i Hollywood 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg