Sixpack på 1 uke!

Ønsker du deg sixpack og strammere mage? Fortsett å lese hvis du vil vite hvordan den kan komme på plass i løpet av en uke.



Lyst på mindre fett, og en strammere mage? Vel, da er du nok ikke alene. Ved å gjøre noen enkle søk på Google vil du fort se at dette er noe mange søker etter, og kanskje enda flere skriver om. Det kryr nemlig av personer der ute som mener de kan gi deg sixpack og en flat mage «in no time», men dessverre er det nok mere skryt enn virkelige fakta. Bladene, magasinene, og mange trenere liker nemlig å gi deg inntrykk av at «jo da, du kan få sixpack på én uke», selv om virkeligheten er noe ganske annen.. 

Les mer på: Corneliselander.com



Istedenfor å love deg det skal jeg heller fortelle deg hvordan du ved hjelp av noen enkle råd og triks kan sette opp et godt ukesoppsett og program som du så må utføre over noen uker for å få den stramme, fine magen du alltid har ønsket deg. Og følger du rådene mine til punkt og prikke så vil du se en markant forskjell i løpet av selv bare noen få uker! Det vil altså bare ta litt mer enn én..

Cornelis` Planke Pushups på Swissball – mine klienters favoritt. Ikke fordi den er så deilig og «morsom» å kjøre, men fordi den virkelig tar. Prøv den nå i jula! 



Nei, du kan ikke ta igjen..
De fleste som starter å trene har en tendens til å overtrene, eller å slite ut, magemusklene i begynnelsen. Enda flere tror gjerne at det går an å «ta igjen» tapt trening ved å trene litt ekstra mye – noe som selvsagt ikke stemmer. De som trener mage fem dager i uken vil nemlig ikke nødvendigvis få noen bedre trent mage av den grunn. Muligens heller tvert om!



Følg meg også gjerne på Facebook!

Tren magen, OG ryggen!

Det hjelper altså ikke å overtrene magen, spesielt ikke om du også samtidig neglisjerer ryggen. Det kan faktisk være viktigere å trene korsrygg enn rene situps alene, i hvert fall like mye. Og du bør ei heller glemme resten av kroppens muskelgrupper. Som en vis mann sa en gang; «du er ikke sterkere enn din svakeste muskel».. Mye sant i det ordtaket! 

«Hvilken øvelse er best?»
Vanlig spørsmål jeg får fra mange av dere, og her skal jeg gi deg en hemmelighet: ingen rene mageøvelser i det hele tatt.. Beste «mageøvelse»? Da vil jeg muligens trekke fram knebøy.. Tunge, riktig utførte knebøy er nemlig noe av det som tar best på hele kroppen, også mageregionen. Selvsagt vil det ikke gjøre store underverker om du bare kjører en million lette repetisjoner, mest sånn for syns skyld. Drar du derimot virkelig på, og helst får noen til å sikre deg slik at du kan utføre tunge, fine repetisjoner, så tro meg; da vil du merke det.. Også på magen. For den beste direkte mageøvelse vil jeg altså, som nevnt over, trekke fram min egen planke pushup.



Hvor ofte?
Nå er det altså ikke nødvendigvis viktig, eller riktig, å trene så mye direkte magetrening – så lenge resten av programmet ditt er satt opp korrekt, og inneholder mye indirekte aktivisering av mageregionen. Har du for eksempel lagt inn en virkelig god beinøkt, og kjører tungt og riktig på rygg, blir det å skulle kjøre titalls med isolasjonsøvelser på magen nær sagt overflødig og feil. Prøv i hvert fall å begrense det til maksimalt to ganger i uka – noe mer og du vil garantert ikke se den effekten du hadde håpet.. 



Til slutt må det også sies at for virkelig stramme, fine magemuskler må også kostholdet på plass, og aller helst bestå av mye riktig fett og protein! 


Fra mitt intervju med Det Nye – i butikkene nå!

God Jul til dere alle!
Cornelis 

#trening #kosthold #trene #iform #jul #nyttår #helg #lørdag #GodJul #nyheter #trener  

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg