10 minutters hjemmetrening som gir effekt!

I dagens innlegg har jeg laget et enkelte treningsprogram du kan utføre enten du er hjemme, ute og reiser, eller du eventuelt bare skulle ha 10 minutter til overs. Dette er et program der du kun trenger å benytte egen kroppsvekt, samt at det både gir effekt og er effektivt. Så kast deg ned på gulvet, og bli med på denne fullkroppsøkten sammen med meg! 

Les mer på: Corneliselander.com

Øvelse 1: PUSHUPS MED BREDT GREP
Slik gjør du: Plasserer deg på gulvet med et bredt og godt grep mellom hendene, og senk deg så kontrollert ned mot underlaget. Sørg for at det er en rett linje fra topp til tå, og la kun brystkassen nesten treffe ned mot underlaget. Push deg så opp igjen, og repeter med så mange reps du klarer!

Les også: Den beste treningen å utføre hjemme

Øvelse 2: CRUNCHES
Slik gjør du: Ligg på gulvet, og løft kun øvre del av ryggen og overkroppen forsiktig opp fra underlaget. Ha hele tiden god kontakt med underlaget, og senk deg så rolig tilbake og repeter så mange ganger du klarer.

Les også: Slik får du stram mage

Øvelse 3: RYGGHEV
Slik gjør du: Ligg på bakken, og løft øvre del av ryggen forsiktig opp fra underlaget. Mange gjør her den feilen at de løfter seg alt for høyt opp – noe som kan resultere i uønskede spenninger i korsryggen. Så utfør øvelsen forsiktig og kontrollert, og bygg en sterk rygg!

bestill_treningsprogram

Øvelse 4: PLANKEN
Slik gjør du: Her skal du på samme måte som i pushups´ene holde en rett linje fra topp til tå. Pass også på at du ikke skyter rumpe for mye opp, eller at midjen og magen begynner å falle ned mot underlaget når du begynner å bli sliten! Gå da gjenre for rundt 15-30 sekunder – så lenge du barer klarer å utføre med riktig teknikk!

Øvelse 5: BRIDGE/BROEN
Slik gjør du: Ligg på ryggen med føttene plantet solid ned i gulvet, bøy i knærne, og la armene ligge langs sidene. Løft så hoftene opp til det dannes en rett linje fra knær til skuldre, hold et sekund på toppen, og senk så midjen og hoftene ned mot underlaget igjen før du så repeterer videre. Utfør gjerne 10-20 reps på denne.

Øvelse 6: STATISK KNEBØY
Slik gjør du: Stå med et stabilt og godt steg med føttene, senk deg så ned som i en vanlig knebøy, og hold så bunnposisjonen så lenger du klarer til full utmattelse.


Prøv dette  i kveld!

– Cornelis 

Spørsmål og/eller forespørsler? Send meg gjerne en direkte email!

Eller følg meg også @corneliselander eller lik fanpagen min HollywoodTreneren på Facebook

WWW.CORNELISELANDER.COM

#Nettavisen #trening #trene #helg #hjemmetrening #iform #Norge #blogg #blogginnlegg #trener #CornelisElander

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg