Vegansk for mer energi, og en sunnere kropp!

Vegansk for mer energi og en sunnere kropp!

Siden i sommer har jeg benytter meg av det veganske vitamin-D tilskuddet Vegamin D. Dette er 100% vegansk, og inneholder hele 40 ug vitamin D per dosering. Så her trenger du kun én om dagen for å få i deg alt av vitamin D kroppen din trenger. Og best av alt; det har en herlig smak av ananas! 🤩

Med frokosten
Personlig er jeg fan av å starte dagen på en sunn og rolig måte, med en økologisk og fin frokost. Den siste tiden har jeg derfor også begynt å innta Vegamin D som en del av dette. Og når det smaker så godt som dette produktet gjør, er det nesten som du får en liten [sunn] dessert på morgenkvisten 😋
Visste du forresten at vitamin D er viktig for både immunforsvaret, tenner, og benbygning?

Slapp og sliten?
Sol er som kjent den beste kilden til vitamin D, og derfor sliter også mange nordmenn store deler av året med mangel av nettopp dette. Kroppen produserer vitamin D når den er i kontakt med sollys, noe de fleste av oss ikke blir eksponert for nok i vinterhalvåret. Og på grunn av dette vil det derfor være ekstra viktig at man benytter et vitamin D tilskudd nå når høstmørket setter inn. Mangel av vitamin D kan nemlig også føre til både slapphet og for eksempel mindre energi på gymmet. Så sørg for å få i deg nok vitamin D!

Selv benytter jeg meg av dette produktet for å presterer bedre, og dette er i mine øyne den sunne måten å få i seg nok vitamin D på. Prøv den nå du også, og du får 50% på første bestilling!

Vegamin D er et vitamin og D-tilskudd jeg selv benytter meg av for nok tilførsel av vitamin-D året igjennom. Dette både smaker godt og ikke minst GJØR godt. Og er også med på å dekke mitt dagsbehov for vitamin D – og det selv om jeg til daglig bor i solbyen LA.

I disse dager tilbyr leverandøren via min side hele -50% til alle nye kunder! Så bestill Vegamin D via denne linken i dag!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg