Her har tynne ingen adgang!

Debatten om overvekt og fedme er aktuell også i USA, der nå to tredjedeler av befolkningen sliter med problemet. Dette har nå også resultert i at enkelte helsestudioer kun retter seg inn mot denne gruppen, og faktisk ikke tillater tynne å trene! 

Les mer på: Corneliselander.com 

Tynne ingen adgang!
Å gå på helsestudio og trene kan være en utfordring, og til tider ubehagelig – særlig for personer med ekstrem overvekt og fedme. For mange er dette så tøft og “intimidating” at man faktisk ender opp med å ikke trene i det hele tatt. Og som jeg har uttalt flere ganger tidligere er dette nettopp den gruppen jeg har mest respekt for når jeg ser dem trene! 

Tynne ingen adgang hos Downsize Fitness i Chicago – bortsett fra trenerne..

Så på bakgrunn av dette har treningskjeden Downsize Fitness i Chicago begynt å rette seg spesielt inn mot den gruppen som 2/3 av amerikanerne faktisk tilhører. Det eneste problemet er at de samtidig ikke tillater tynne å trene.. Så er det en god ide å lage egne helsestudioer for folk som er overvektige, og som ellers kanskje ville følt seg utilpasse med å trene sammen med typiske «treningsnarkomane»? Eller er dette bare ytterlige med på å lage et skille mellom «fat» og «fit»? Og hva med når de eventuelt skulle komme i mål? Må de da bytte gym, eller vil studioet sørge for at de kanskje aldri kommer seg helt dit?


La meg høre din mening!

Cornelis

2 kommentarer
  1. Det viktigste må jo være å få folk til å trene, og får man det ved å nekte tynne adgang, så hvorfor ikke? Det finnes nok av plasser tynne kan trene. Om de overvektige får trent/spist seg slanke, er det vel heller et pluss å bli forvist til de slankes treningssted. 😏Man behøver ikke lage problemer ut av alt.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg