Her er hvordan jeg bruker et naturlig fargestoff for å bli brun

De siste ukene har jeg benyttet meg av et produkt kalt Betakaroten Gold fra Good For Me. Dette er et produkt utviklet for å gi deg en fin og naturlig brunfarge, på en trygg og sunn måte! Og jeg skjønner hvorfor dette er blitt Norgesfavoritten når det kommer til betakaroten og veganske tilskudd!

Betakaroten Gold er et 100% vegansk produkt, som gir deg en dyp og langvarig brunfarge på en trygg og enkel måte. Når det naturlige fargestoffet inntas i kroppen lagres det i underhudsfettet slik at det bidrar til å gi en dyp og fin brunfarge. Og siden betakaroten er fettløselig har produsenten utviklet kapsler med MCT-olje fra kokos – noe som gjør at man får et optimalt opptak av betakaroten i kroppen, og trygge doser som gir deg den brunfarge effekten du ønsker.

Nylig sendte produsenten meg en pakke med Betakaroten Gold, og nå kan du også prøve samme flotte produkt til -40% hvis du bruker denne linken.

Personlig liker jeg ikke bare produktet fordi det gir en dyp og fin farge, men fordi det også er tilpasset nordisk hud med trygge og effektive doser som passer folk flest. Kapslene er også gjort så små som mulig, slik at de skal være enkle å svelge. Og til sammen gir dette et produkt som du kan bruke året rundt for en gylden og fin farge. Prøv produktet selv i dag – jeg kan love deg at du ikke vil angre! Klikk her for en ekstra god deal!

Betakaroten Gold

 • Dyp og varig brunfarge
 • Bedre beskyttelse
 • Utviklet med kokosolje for bedre opptak
 • Trygg og effektiv dose
 • 100% vegansk
 • Gir farge hele året

Bestill Betakaroten Gold

Cornelis

1 kommentar
  1. Er det virkelig nødvendig for deg å bruke dette når du bor i LA – hvor det er sol nesten hver dag hele året?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg