Treningshjelp

Kom iform til sommeren!

Inneholder annonselenker

YouFit.no er den nye leverandøren av trenings- og helsepakker på nett, der du vil få kunne få tilpassede planer for å nå dine mål og ønsker. Youfit mener at det å trene og å komme i bedre form skal være enkelt og gøy, og at du ved hjelp av detaljerte kostholds- og treningsprogram lettere skal kunne nå dine mål!

Gjennom å benytte Youfit vil du få levert detaljert kostholdsplan, trenings- program, handleliste, næringstabell, motivasjonsfaktorer, og alt annet du skal trenge for å nå dine mål og ønsker - enten dette skulle være å gå opp eller ned i vekt, vedlikeholde vekten, eller du for eksempel også ønsker å trene hjemme.


Sjekk dem ut i dag, og benytt rabattkode CORNELIS2017 for å bestille, så får du en enda bedre pris på den nye, smarte helsepakken på nett!
YouFit.no din nye helsepakke på nett!

5 feil som gjør at du ikke kommer i form


Det er ofte de mange små feilene som til sammen gjør at det blir vanskelig å komme i form, og i dag tenkte jeg det derfor kunne være greit å liste noen av de meste vanlige feilene så mange gjør. Sjekk at du ikke gjør noen av disse!

Les også mer på: Corneliselander.com

Feil nr.1: Du trener for mye, og så for lite...
Ok, så å trene for mye er sikkert ikke noe mange føler du sliter med, men for den jevne mann eller kvinne i gata er faktisk dette et stort problem. Når du ønsker å komme iform er nemlig det å starte opp for hardt en vanlig feil, og har du trent lite fra før vil nettopp det å begynne for brått og hardt være en av de verste tingene du kan gjøre. I tillegg har mange en tendens til å overtrene, eller trene for lenge av gangen, og som jeg alltid sier vil den beste oppskriften til en sunn og sterk kropp være å trene hardt, kort, hyppig, og ikke minst riktig. Og å da trene timer av gangen ødelegger stort sett for alt dette...

Feil nr.2: Du er ikke 100% fokusert!
Å se på TV, lese magasiner, eller å sjekke telefonen din, mens du trener, er også en svært vanlig [og uheldig] feil mange gjør. Ja, det føles muligens «bedre» å glemme hva en driver med og smerten en føler, men det vil også ta bort fokuset fra treningen. Og følger du med på favorittserien din på tv, eller du leser en spennende magasinartikkel, mens du for eksempel sykler eller pumper, vil du heller ikke yte 100%! Og hadde det vært opp til meg hadde ALLE tv´er på ethvert helsestudio blitt revet ut...

Feil nr.3: Du trener for mye kardio, og for lite styrke
Selvsagt litt avhengig av mål og ønske, men stort sett bør vi ikke trene kardiovaskulær trening mer enn 30 minutter av gangen. Mer enn dette og de fleste risikerer nedbrytning av muskulatur og slitasje på kroppen. I tillegg er vi lært opp til å tro at kardio er viktigere enn styrketrening, særlig om målet er å gå ned i vekt - noe som så absolutt ikke stemmer! Personlig anbefaler jeg derfor alltid mine klienter å trene harde, korte økter med styrke sammen med for eksempel geriljakardio, slik at trening vil styrke kroppen din uten at det brenner bort verdifull muskelmasse på grunn av overdreven kardiovaskulær trening.

Fordi intervalltrening, og særlig geriljakardio er så mye hardere enn langvarige økter på for eksempel 30minutter og mer (slik du kanskje er vant med) behøver du ikke å bekymre deg for at du «ikke får brent bort nok». Sjansen er faktisk stor for at du vil brenne bort mer - selv om økta i seg selv er mye kortere!

Les også: Den enkleste veien til en stram kropp

Feil nr.4: Du trener det samme år ut og år inn
Se for deg at du har trent med samme rutine i åresvis uten å verken se eller merke noen forskjell, og at kroppen din nøyaktig vet hva den kan forvente seg når du går inn på treningssenteret. Med et slikt opplegg vil kroppen din ikke utvikle seg videre, eller bli verken større eller sterkere, og ved å legge på samme vekt på apparatet uke inn og uke ut vet også muskulaturen din nøyaktig hva den kan forvente seg og trenger å klare. Resultatet blir også at du bare forblir den samme. Legg isteden inn nye rutiner og øvelser, bytt på rekkefølge, eller prøv for eksempel ut en helt ny treningsform. Kanskje Pilates ikke er din favoritt, men har du ikke trent det tidligere kan jeg love deg at du vil kjenne det! I tillegg er dette grunnen til at jeg anbefaler alle å ha med en treningspartner på gymmet for å få noen til å pushe og hjelpe deg til nye høyder og rekorder, og trener du alltid det samme vil kroppen din stagnere og også kun bare klare det samme...

Feil nr.5: Du spiser feil..
Mange liker å si at kosthold teller mer enn treninga, mens andre sier det stikk motsatte. Nå skal jeg ikke her spekulere i hvor mange prosent det ene eller andre måtte telle for sluttresultatet, men én ting er sikkert: et riktig kosthold teller mye skal du komme iform! Ja da, du kan komme i grei form av å trene ekstremt hardt, men fortsatt spise dårlig, men skal du imidlertid komme i virkelig toppform MÅ du også supplementere med nok riktig fett og protein, legge alkoholen mer eller mindre på hylla, og styre unna sukker, og ellers følge en korrekt plan for dine mål og ønsker. Vi er alle bygd forskjellig, og enkelte stiller naturlig med en annen fysikk, gener, eller forbrenning enn andre, men uansett hvem du er vil du oppnå et bedre resultat av både å trene og spise riktig!

Spørsmål og/eller forespørsler? Send meg gjerne en direkte email!

Eller følg meg også @corneliselander eller lik fanpagen min HollywoodTreneren på Facebook

WWW.CORNELISELANDER.COM

#Nettavisen #trening #fitness #mai #alkohol #drikke #mat #trene #iform #Norge #blogg #blogginnlegg #treningsbloggen #trener #CornelisElander

Treningspakke for å komme i form til sommeren!


I'm back! Påsken er over, og jeg er endelig tilbake i LA etter noen flotte uker i Frankrike og Europa. Turen i år gikk blant annet innom Monaco, Nice, og Paris, og som vanlig bød dette på problemer når det kom til trening...

Les mer på: Corneliselander.com


For som kjent er det så å si umulig å finne ordentlige treningsstudioer i Frankrike, og franske gym er gjerne synonymt med én tredemølla i det ene hjørnet og en espressomaskin i det andre... Likevel har jeg fått trent, og her er hvordan jeg gjorde det:

De av dere som har fulgt meg en stund vet at ferie og fri for meg likevel ikke betyr det samme som treningsfri og å [bare] slappe av. Uansett om jeg ferierer på gamle slott eller oppholder meg i vinlandskapet i sør så sørger jeg nemlig ALLTID for å få trent og pushe meg maksimalt.

I løpet av påskereisen fikk jeg også mange henvendelser [blant annet fordi jeg denne måneden er å finne på forsiden av VG Vektklubb], og flere av dere sendte meg forespørsler om hvordan man best mulig kan sette opp enkle og smarte treningsprogram for å komme iform nå framover mot sommeren.


Mitt råd er da å sjekke ut YouFit Norge, en ny tjeneste der du får helsepakker med smarte kost- og treningsplaner levert elektronisk til bruk enten du har tilgang på et gym eller ei. Her vil du kunne laste ned en flott pakke med beskrivelse av øvelser og full guide rettet mot dine ønsker og behov ? og det uansett hva du måtte ha satt deg som mål! Og mens du først er over der - så benytt deg også av rabattkoden CORNELIS2017 - så får du en ekstra god pris!WWW.CORNELISELANDER.COM

#Nettavisen #trening #fitness #fit #sommer #mat #trene #iform #Norge #blogg #blogginnlegg #treningsbloggen #trener #CornelisElander

Din egen tilpassede helsepakke på nett

Inneholder annonselenker

Da kan jeg avsløre at jeg har inngått et samarbeid med den nye, norske helsepakken på nett; YouFit.no og blir deres kontaktperson internasjonalt!

Youfit er den nye smarte leverandøren av trenings- og helsepakker på nett, der du vil få kunne få en tilpasset plan for både kosthold og trening. Youfit mener at det skal være enkelt og gøyalt å få til en sunnere livsstil, og ved hjelp av en detaljert kostholdsplan og et treningsprogram vil vi lede deg mot en sunnere, smartere, og bedre livsstil! Sjekk dem ut i dag, og benytt rabattkode CORNELIS2017 for bestilling!

Kom i form på 12uker!


Lyst til å komme i ditt livs beste form? Ta da kontakt for et skreddersydd treningsprogram (husk å merke det «12 uker»!)

bestill_treningsprogram

Lyst til å komme i ditt livs beste form med mer muskelmasse, mindre fett rundt magen, og en ellers strammere og bedre trent kropp? Da har du muligheten til å gjøre dette i samarbeid med meg, der jeg vil sette opp alt du vil trenge for å nå dine mål og ønsker. Er ditt mål å oppnå mer muskelmasse, mindre fett, og en sunnere og sterkere kropp? Ta kontakt i dag!

- Cornelis


#Nettavisen #trening #fitness #hverdag #trene #iform #godmorgen #Norge #fitness #blogg #blogginnlegg #trene #treningsbloggen #trener #CornelisElander

Her er hva som kan skje om du slutter å trene!


Mange tenker at det er viktig å trene seg opp rett før en ferie eller lignende, for så å legge fra seg vektene og slappe av så fort man eventuelt har kommet i [bedre] form. Det kan rett og slett være skadelig, og her er hva som vil skje med kroppen din om du slutter å trene:

Les mer på: Corneliselander.com

Selv bare noen få dager eller uker fra treningssenteret kan gi utslag på kropp og muskulatur, og dette er grunnen til at jeg selv trener hele året igjennom. Uansett hvor i verden jeg måtte befinne meg, og om jeg har tilgang på et treningssenter eller ei. I dagens innlegg ser vi også nærmere på hva som faktisk kan skje om du slutter å trene, og ikke minst hvor fort det hele kan gå...

Hjernen din forandrer seg
Alle vet at trening er sunt og bra for helsa og kroppen, men de færreste er klar over at det har effekt på sinnet og humør. En nyere studie skal visstnok ha funnet ut at en kortere pause fra dine vanlige treningsrutiner kan utløse endinger i hjernen, og forskerne fant at testobjektene fikk redusert blodtilførselen til hippocampus - noe som i hjernen er knyttet til hukommelse og følelser. Og dette allerede etter bare 10 dager med hvile!

Les også: Iform med Cornelis

To uker gir markant dårligere utholdenhet
Å hoppe over treninga i så lite som to uker kan faktisk resultere i et kraftig fall i maksimale oksygenopptak [VO2max] med omlag 10%. Og jo mer stillesittende du er, jo verre blir det. Etter en måned kan det falle ytterlige med 15%, eller nesten 20% etter tre måneder. SÅ hvorfor er dette viktig å tenke på? Vel, etter en lengre sommerferie kan du for eksempel plutselig ha problemer med å nå bussen, ta trappene på jobben, eller andre enkle hverdagslige aktiviteter du tidligere var ok med å utføre. Og jo mindre fysisk aktiv du er, jo vanskeligere vil det trolig også bli å komme i gang igjen...Gladmeldingen er dog at selv litt er MYE bedre enn ingenting, og undersøkelser har vist at de som bare legger inn et par kjappe økter i uka også på ferie opplever mye mindre nedgang i styrke og form!

Fire uker uten trening gjør deg svakere
I motsetning til utholdenhet, som stuper relativt raskt, har styrke en tendens til å holde seg bedre. Likevel vil du også i løpet av normal sommerferie [uten noen form for trening] også her merke en dramatisk forskjell. Og de fleste vil merke tydelig svikt i styrken fra mellom to til fire uker med inaktivitet... En studie i Journal of Strength og Conditioning fra 2011 fant imidlertid ut at en gruppe menn som sluttet med styrketrening fortsatt satt igjen med en del av gevinsten fra treningssenteret opptil seks måneder senere.

Åtte uker=du begynner å legge på deg
Du vil altså etter bare noen få uker med inaktivitet begynne å merke effekten, og etter åtte uker kan det plutselig bli vanskelig å få på seg bukser og t-skjorter som tidligere passet lett. De fysiske forandringene i kroppen din kommer nemlig fort, og som Dr.Hameed sier til TIME "Du trenger å gjøre noen form for aktivitet [hver dag]". Og kroppen din vil takke deg for det!

Så budskapet er tydelig; DU BØR BEGYNNE, OG IKKE MINST FORTSETTE Å TRENE!

Cornelis

Spørsmål om kosthold, eller trenger hjelp med treningen? Kontakt meg direkte her!


WWW.CORNELISELANDER.COM#Nettavisen #trening #fitness #hverdag #trene #iform #Norge #fitness #blogg #blogginnlegg #trene #treningsbloggen #trener #CornelisElander

Bygg sommerkroppen med Cornelis Elander


Få hjelp med å bygge maksimalt med muskelmasse, og en sunnere, sterkere kropp!

bestill_treningsprogram


Har du lyst til å kvitte deg med ekstra fett, og bygge mer muskelmasse? Da har du nå muligheten til å gjøre det i samarbeid med meg over 12uker!
Send meg en email for å bestille et skreddersydd treningsprogram i dag (husk å merke det «12 uker»!)
Ta kontakt i dag!

Cornelis

WWW.CORNELISELANDER.COM#Nettavisen #trening #fitness #hverdag #trene #iform #Norge #fitness #blogg #blogginnlegg #trene #treningsbloggen #trener #CornelisElander

Slik bygger du sommerkroppen NÅ!

Iform med Cornelis Elander!

Få hjelp med å bygge maksimalt med muskelmasse, og en sunn, sterk kropp!

bestill_treningsprogram

Har du lyst til å kvitte deg med ekstra fett, og bygge mer muskelmasse? Da har du nå muligheten til å gjøre det i samarbeid med meg over 12uker!
Send meg en email for å bestille et skreddersydd treningsprogram i dag (husk å merke det «12 uker»!)


Cornelis

WWW.CORNELISELANDER.COM#Nettavisen #trening #fitness #hverdag #trene #iform #Norge #fitness #blogg #blogginnlegg #trene #treningsbloggen #trener #CornelisElander

Kom Iform med Cornelis!

Iform med Cornelis Elander!

Har du lyst til å kvitte deg med ekstra fett, og bygge mer muskelmasse? Da har du nå muligheten til å gjøre det i samarbeid med meg over 12uker! Bestill et skreddersydd treningsprogram i dag (husk å merke det «12 uker»!)

bestill_treningsprogram

 

Cornelis


#Nettavisen #trening #fit #fitness #hverdag #iform #helg #bilder #lørdag #trene #Norge #blogg #blogginnlegg #treningsbloggen #CornelisElander

- Slik får du garantert stram rumpe!


Lyst på stramme lår og rumpe? Gjør du disse triksene to ganger i uka, kan jeg garantere deg stram rumpe før påske! Her er mitt "rumpe- og lår program" - som du forøvrig også kan utføre hvor som helst!

Les mer på: Corneliselander.com


Ettbens rumensk markløft
Start dette programmet først med litt lett oppvarming på enten tredemølla eller sykkel, og fortsett så med
ettbens rumensk markløft. Dette er en suveren øvelse for å treffe posterior chain og blant annet glute muskulaturene (rumpa), i tillegg til at den også aktiviserer og strammer opp hamstrings (bakside lår). Kanskje ikke en av de vanligste øvelsene du ser folk utføre på treningssenteret, men desto enda bedre for deg som ønsker en stram bakende.

Her er noen av grunnene til hvorfor dette er så bra:
- Ekstremt funksjonell og bra øvelse som har stor overføringsverdig til daglige gjøremål og aktiviteter!
- Bedrer balansen, koordinasjonen, og ikke minst bevegeligheten din i hele kroppen, og er derfor også et svært godt alternativ for idrettsutøvere som ønsker å styrke opp muskulatur på en
smart og hensiktmessig måte!
- Kan fungere skadeforebyggende!
- Gir deg bedre symmetri (likheten mellom høyre og venstre side av kroppen) da hver side blir utsatt for nøyaktig samme belastning, og en sterkere side ikke eventuelt kan kompensere for en svakere side.


Slik gjør du: Stå med rett rygg, bena samlet, og armene (enten med eller uten vekt) hengende avslappet rett ned. Bring den ene foten med nær strakt bein opp og bak deg, mens du balanser kroppsvekten på den andre foten. Foten som blir stående på bakken skal ha noe bøy i kneleddet, mens du samtidig lar armene komme nedover mot bakken [ved at du bøyer overkroppen i hofteleddet]. Overkroppen og den bakre foten skal da sammen danne en nær sagt rett linje, og etterhvert som du kjenner det strekker i baksiden av låret (eller manualene når gulvet) reiser deg opp igjen og tilbake til utgangsposisjon før du repeterer.

Kjør 3 sett på denne, med 8-12 repetisjoner på hvert bein under hvert sett.

Les også: - Bedre resultater med deg på 4uker enn med min trening på 1år

Fortsett så med enten trappetrening eller noen minutter på step apparatet, og gå i ca. 10-15min. Personlig foretrekker jeg å utføre trappetrening utendørs, og d med moderat tempo i en veldig bratt trapp til en nær sagt trenger å løfte opp beina med hendene mot slutten.... Om du trener på step apparatet bør du imildertid fokusere på å holde i apparatet med nær strake armer, og holde rumpe lett ut og bak deg, og ikke bare lene deg over apparatet, slik veldig mange gjør.


Avslutt så med to runder med statisk knebøy, der du rett og slett bare holder posisjonen så lenge du eventuelt klarer.

Kjører du dette programmet og oppsett én til to ganger i uka, kan jeg love deg at du vil oppnå den spretne rumpa du alltid har ønsket deg!

Følg meg også @corneliselander eller lik fanpagen min HollywoodTreneren på Facebook

- Cornelis


WWW.CORNELISELANDER.COM

#Nettavisen #trening #lørdag #helg #Side3 #blogg #blogginnlegg #hverdag #bilder #trene #treningsbloggen #trener #CornelisElander

Lyst til å kvitte deg med ekstra kroppsfett?


Har du lyst til å kvitte deg med ekstra fett, og komme i ditt livs beste form? Da har du nå muligheten til å gjøre dette i samarbeid med meg over en 12ukers periode! Klikk på linken under for å bestille et skreddersydd treningsprogram (husk å merke det «12 uker»!)

bestill_treningsprogram

Lyst til å komme i ditt livs beste form med mer muskelmasse, mindre fett rundt magen, og en ellers strammere og bedre trent kropp? 

Ta kontakt i dag!

Cornelis

hits