hits

Reise

Her er en sunn fastfood kjede!


Går det an å finnes sunne fastfood burgere i USA? Vel, svaret er delvis ja... 

Les mer på: Corneliselander.com

Nylig var jeg for første gang innom den populære fastfood kjeden, White Castle. Og for første gang i mitt liv må jeg innrømme at jeg hadde en hurtigrestaurant burger som faktisk smakte godt!! Restauranten finnes bare på østkysten og midt i USA, og serverer det mange kaller for "sliders". Og dette er, ved siden av å være den eneste kjeden i USA som ikke serverer burgere overdynket i all verden av ost og flytende fett, også kjeden som har klart det kunststykket å komme opp med DEN PERFEKTE BURGER STØRRELSE! 

Les også: Lyst til å bygge muskler, og kvitte deg med fett? 

Nå skjønner jeg at de fleste av deres kunder nok plukker opp en 8-10 slike [!!] når de førte er innom, og at det derfor IKKE blir verken sunt eller godt i lengden... Men om du er som meg, og klarer å holde deg til kun én, så er ikke dette så verst både helsemessig og på smak. Ja, du leste riktig: Cornelis har funnet en hurtigrestaurant i USA han liker... :) Og dette altså mest fordi de serverer det jeg mener er den perfekte burgerstørrelse - der en burger ikke er mer enn 1-2 biter, og trolig ikke større enn 1/4 av hånden din [avhengig om du har like store hender som meg ;) ]. 
  
Så om du skulle befinne deg på østkysten eller i midten av landet og har lyst på en enkel, god burger i farten, så vil jeg så absolutt anbefale dette stedet! Og stoler du ikke på meg og min smak kan du jo kanskje lytte til TIME magazine, som har beskrevet restaurantens sliders som "the most influential burger of all time"... 

HAR DU PRØVD DISSE, OG I SÅ FALL HVA ER DIN MENING? 

Spørsmål og/eller forespørsler? Send meg gjerne en direkte email!

Eller følg meg også @corneliselander eller lik fanpagen min HollywoodTreneren på Facebook

WWW.CORNELISELANDER.COM


#Nettavisen #trening #fitness #fit #trene #kosthold #høst #onsdag #kosthold #iform #Norge #blogg #hverdag #foto #treningsbloggen #trener #CornelisElander 

Ny episode av årets reiseserie [#CornelisEuropatur2017]


Da er det klart for en ny episode fra årets Europareise, og i dag er jeg på plass i Nice, France og freser rundt i årets leiebil... Subscribe gjerne, og motta daglige tips og råd om kosthold og trening! 

- Cornelis 


3BN4UzP0STI

- Cornelis

Spørsmål og/eller forespørsler? Send meg gjerne en direkte email!

Eller følg meg også @corneliselander eller lik fanpagen min HollywoodTreneren på Facebook

#Nettavisen #trening #fitness #sommer #trene #ferie #gym #øvelser #morgen #Norge #blogg #blogginnlegg #treningsbloggen #trener #CornelisElander 

- Jeg gikk på en smell...


Jeg er for tiden ute på en 6 ukers roadtrip i Europa, og i går gikk jeg virkelig på en smell... 

Les mer på: Corneliselander.com

De siste ukene har jeg blant annet vært innom Norge [for å holde en stor Bootcamp i Oslo], Tyskland, Holland, Belgia, og nå er jeg i Frankrike. Fellesnevneren for dem alle er at jeg er langt unna mitt eget kjøkken og hverdag hjemme i Hollywood, og når du er ute på tur må en ofte ta til takke med det man finner på veien. Heldigvis har jeg med meg en haug med sunne protein- og superbarer, men av og til må man også spise litt av den usunne maten de tilbyr, og i går var et slikt tilfelle...

Heldigvis har jeg med meg mange av disse... 

Vel, på vei fra Bordeaux til rivieraen i Syd-Frankrike [som jeg nå befinner meg i] dumpet jeg nemlig innom denne diner`en. Og selv om "maten" de serverte var ting jeg ikke har smakt på årevis, så var det i hvert fall en opplevelse. 

Så tro meg når jeg skriver at det blir veeeeeeeeeldig lenge til neste gang du ser et slikt bilde av meg, men her er altså beviset på at også jeg kan kjøre i meg en usunn burger en gang i blant. Vel, det blir ca. 10år mellom hver, så det får vel gå ;) 

Fortsatt god sommer til dere alle, fra trener'n [akkurat nå i Nice] 

- Cornelis

Spørsmål og/eller forespørsler? Send meg gjerne en direkte email!


Eller følg meg også @corneliselander eller lik fanpagen min HollywoodTreneren på Facebook

WWW.CORNELISELANDER.COM


#Nettavisen #trening #hverdag #sommer #mat #kosthold #reise #fit #fitness #blogg #blogginnlegg #trene #treningsbloggen #trener #CornelisElander 

Nordlendingene ga meg sjokk!


Er nordlendingene sprekere enn nordmenn flest?


Nylig var jeg ute på en liten norgesturné, og besøkte blant annet byene Tromsø, Bergen, og Oslo. Første stopp på #CornelisNorwayTrip2017 ga meg imidlertid et lite sjokk, og det var hvor god form folk der oppe i nord er i!


Les mer på: Corneliselander.com

Sist uke var jeg ute på en liten norgesturné sammen med Life og Sky Fitness, og jeg var for første gang i mitt liv nord for Trondheim (ja, litt pinlig, I know...). Og der oppe var det mer enn bare midnattssolen og klimaet som sjokkerte, og blant annet ble jeg regelrett sjokkert over hvor bra form mange av dem hadde! Dette var også noe som kom opp under mitt intervju med avisen Nordlys, der jeg blant annet ble sitert på dette:

- Nordmenn blir tyngre. Vi er for lite i bevegelse og spiser mer usunn mat. Det slår meg nesten hver gang jeg reiser hjem til Oslo: Hvor mange overvektige folk jeg ser. Det er en langt større utfordring enn at noen eventuelt bruker en hashtag, sier han.

Les også: Få GRATIS treningsprogram!


- Men det er ikke inntrykket jeg har her fra Tromsø. Jeg har sett veldig mange spreke og trente folk her i Tromsø. Det virker som folk her lever mer aktive liv, sier Elander. 

Photo: Nordlys.no

Og dette var ikke noe jeg bare sa for å smiske med journalisten, men et ærlig inntrykk jeg satt igjen med etter å ha vært der oppe et par dager. Og selv om både bergenserne og øst-/vestfoldingene jeg møtte senere på turen (mer om det i neste innlegg) også var i knallform, var det liksom disse Tromsøværingene som imponerte mest!

Les også: Fire viktigste tilskudd for en sunn sommerkropp!


Personlig tror jeg særlig folk fra min egen hjemby, Oslo, sitter for mye på jobb og skole hverdagen igjennom. Og kanskje har vi nettopp noe å lære av dem i nord! Trolig har det også noe å gjøre med alle kaffebarene Tigerstaden har å by på, eller de utallige kosestundene vi liker å unne oss på "Løkka"... Disse problemene sliter de ikke med der oppe, og kombinasjonen av mye flott natur og ganske mange færre steder å sitte og henge på, er nok mye av grunnen til at de nå begynner å forbigå oss østlendinger. Og jeg tror det ærlig talt er på tide at flere i min hjemby begynner å bevege seg litt mer, og noe jeg nå også velger å ta litt affære rundt. Så følg med her på bloggen den neste uken for et nytt, spennende prosjekt og noe stort som kommer til å skje i Oslo før fellesferien - følg med!

Cornelis

Spørsmål og/eller forespørsler? Send meg gjerne en direkte email!

Eller følg meg også @corneliselander eller lik fanpagen min HollywoodTreneren på Facebook

WWW.CORNELISELANDER.COM

#Nettavisen #trening #fitness #mat #sommerkroppen #iform #Norge #blogg #blogginnlegg #treningsbloggen #trener #CornelisElander

Vil du bli med hit?


Hei folkens, og god tirsdag morgen! Det er snart jul, og jeg sjekker også snart inn her... Vil du bli med?


Les mer på: Corneliselander.com

Jeg pakker straks kofferten og legger ut på en roadtrip oppover kysten av California, og i år skal jeg blant annet feire jula på et av mine favoritthotell i en av mine favorittbyer, San Francisco. Dette vil også bli noe jeg kommer til å ta med deg som leser på gjennom daglige vlogs, innlegg, og ikke minst om du følger meg på Instagram og min Snapchat konto @corneliselander. Selv om jeg daglig både skal blogge, vlogge, og race oppover vestkysten av USA blir det selvsagt fortsatt tid til trening, og jeg velger forøvrig aldri et hotell uten gym! Ellers kommer jeg fortsatt daglig til å legge ut artikler, bilder, videoer/vlogs, og mye annet gøy både her på bloggen og Facebook siden. Forøvrig blir det også noen STORE overraskelser i romjula, og jeg håper å se deg her på bloggen hele jula igjennom!

**Tips meg også gjerne om det er noe spesielt du vil at jeg skal skrive om eller dekke fra min roadtrip oppover kysten av California, i San Francisco, eller kanskje du har noe annet du vil at jeg skal skrive om fra Los Angeles nå i jula? Legg igjen en kommentar i feltet under**

Følg også med på bloggen senere i dag for råd og tips om enkle måter å holde kroppen i form på nå jula igjennom! Stay tuned!

- Cornelis


Sjekk også ut min "Cornelis Elander Pakken" fra Proteinfabrikken!

#Nettavisen #trening #kosthold #reise #jul #jula #ferie #Proteinfabrikken #trener #treningsbloggen #CornelisElander

På ferie med Cornelis - episode 2

Da er det klart for andre episode av min nye web-serie "På ferie med Cornelis", og i dagens episode skjer det virkelig en skandale... 
Om du gikk glipp av første episode kan du fortsatt se den her


Klikk på bildet og/eller linken for å se video, og takk for at du klikker innom treningsbloggen! 

Cornelis

#Nettavisen #trening #sommer #reise #ferie #fri #bilder #video #serie #Side3 #trener #treningsbloggen #CornelisElander 

På ferie med Cornelis - slik ferierer kjendistreneren


Se bilder fra min ferie i Syd-Europa, der jeg i sommer er ute på en femukers lang biltur gjennom noen av Spanias og Frankrikes flotte steder. Få forøvrig også med deg andre episode av "På ferie med Cornelis" serien, som kommer her på bloggen og Nettavisen i morgen!

Følg meg også @corneliselander eller lik fanpagen min HollywoodTreneren på Facebook 

Et ytterst uvanlig bilde av meg... I Frankrike har jeg til og med blitt lurt bak bardisken [noe du nok ikke kommer til å se igjen med det første...] ;) 

Vakkert i Ronda, Spania... Få med deg mer av dette flotte stedet i neste episode i nettserien min! 

Typisk "Cornelis frokost", og noe du kunne lese mer om i innlegget; "Slik spiser du for å bygge muskler"

Av og til knipser jeg også bilder før jeg rekker å fikse håret.. :) 

#BedHead :) 

Og til slutt; Amanda, jeg, og hunden min Benodette på club i Marbella ;) 
57LeBcAG2q
Følg meg også gjerne på Instagram for bildeoppdateringer @corneliselander

Cornelis 

#Nettavisen #trening #Side3 #Side2 #bilder #instagram #blogg #reise #sommer #treningsbloggen #CornelisElander 

Cornelis i Hollywood!Jeg er i disse dager ute på en fire ukers rundreise i Europa (noe som også blir dokumentert som en web-serie her på bloggen og Nettavisen), men nå kan du i tillegg også få med deg et lite innblikk fra min hverdag i Hollywood gjennom min nye serie "Cornelis i Hollywood" på TV3s Gossip.no. Nye episoder ute NÅ! 

Cornelis

#Nettavisen #trening #TV #media #Norge #TV3 #Gossipno #treningsbloggen #CornelisEuropatur2015 #trener #CornelisElander 

På ferie med Cornelis - episode 1

Da er det klart for en ny "reise-trenings-tv-serie" her på bloggen og Nettavisen, der jeg over de nærmeste ukene kommer til å legge ut fortløpende episoder fra min ferie her i syd Europa. Dagens episode starter med en treningsøkt i Bordeaux, og ender i en creepy garasje i Madrid... Bli med på tur!Cornelis

#Nettavisen #trening #Side3 #ferie #godmorgen #reise #sommer #blogger #treningsbloggen #trener #CornelisElander 

Cornelis i Gumball 3000 - del 1


Jeg er på plass i Reno, Nevada, og venter bare på at Triana, Team Betsafe, og resten av Gumball 2015 gjengen skal komme seg over Atlanterhavet. Det blir nye, sinnsyke biler, og en helt utrolig reise - så følg med her på bloggen for daglige oppdateringer fra "Cornelis i Gumball 2015"! 


Les mer på: Corneliselander.com 

Da var dagen kommet da jeg kl.08:30 kastet meg på flyet til Reno, Nevada, for å bli med på årets Gumball 3000 løp. Resten av gjengen ankommer i morgen, og så går ferden videre med Triana og resten av Betsafe teamet til San Francisco, LA, og til slutt til Vegas der vi om noen få dager skal være med på årets feiteste fest (altså "feiteste" som i fett/moro). Og gjett om jeg gleder meg!! 

På vei til Reno, Nevada...

Jeg har allerede fått med meg noen syke overraskelser som du IKKE vil gå glipp av - for tro meg, det blir mye gøy og moro på denne ferden, og ting som alle dere som liker bil, motor, og Gumball ikke bør gå glipp av! Jeg kan blant annet nevne at det kommer til et par helt sinnsyke biler, og noe du blant annet vil kunne se mer av om du går inn og følger meg på Instagram @corneliselander ... 

Det wrappes for harde livet, og i morgen går startskuddet for USA delen av Gumball racet... Her en av Team Betsafe bilene, som jeg skal kjøre :) 

Så her i USAs navle, Reno Nevada [ironi folkens] sitter altså jeg og en liten gruppe kjendiser [som enda ikke er blitt ordentlig annonsert], og venter på at resten av gjengen fra Europa skal komme seg over og fortsette reisen og festen sammen med oss. Jeg skulle gjerne ha vært med på arrangementet i Oslo, men på grunn av en litt for hektisk timeplan i det siste rakk jeg dessverre ikke det denne gangen... Men jeg kan love deg at fortsettelsen her i USA i hvert fall ikke blir noe dårligere, og noe jeg håper dere alle vil være med på blant annet via bloggen - der jeg daglig vil legge ut flere oppdateringer fra alt det som skjer. Så legg bloggen til blant dine favoritter, og bli med på reisen! 

Gumball 3000, here we go! 
Cornelis 

#Nettavisen #trening #trener #Gumball #bil #motor #treningsbloggen #CornelisElander 

Slik bygger du en rå overkropp!


En av Arnold Schwarzeneggers mange favorittøvelser er en øvelse som svært få benytter seg av i dag, men burde vi kanskje? Svaret får du her!

Les mer på: Corneliselander.com

Én av Arnolds mange favoritter på 70-tallet var øvelsen pullover, eller Dumbbell Pullovers, og selv om jeg ikke skal påstå at denne nødvendigvis kan erstatte, eller måle seg med, for eksempel benkpress har den imidlertid mange fordeler. Og på et punkt vinner den faktisk!

Pullover
Selv om dagens øvelse kanskje ikke kan måle seg med gode baseøvelser som for eksempel benkpress har den mange positive sider ved seg, og én stor fordel; den kan trenes så å si overalt! Jo da, når du går på treningssenteret for å trene vil også jeg (slik jeg har skrevet i flere av programmene på Side3 den siste tiden) trekke fram skrå-, og flatbenk som noen av de selskrevende og beste [base-] øvelsene du kan kjøre for å få aktivisert brystmuskulaturen på en mest mulig effektiv måte. Imidlertid er det ikke slik at vi alle alltid har tilgang på et trenings- senter, og selv om man for eksempel også kan få til mye bra ved hjelp av egen kroppsvekt er det nå en gang slik at mange også befinner seg i midten; de som har lyst til å trene litt med vekter, men som har begrenset med utstyr eller tid. Da kan denne enkle, men svært effektive og tøffe øvelsen være noe for deg! Utført riktig vil den nemlig kunne treffe og aktivisere alt fra nedre del av den store brystmuskel [Pectoralis Major] til skuldre, triceps, rygg, og mage.  

ctW4UcBGzyA
Slik utfører du øvelsen: 
I utgangsposisjon plasser du deg med øvre del av ryggen og skuldrene på benken, og beina dine på linje ut fra benken (slik at du ligger stødig). Underkroppen vil fungere som en motvekt til manualen du løfter med, og vil slik sørge for at du holder ryggen fast på benken under utførelse. Unngå også å heve hoftene nevneverdig under løftet, og bevegelsesområdet ditt vil avhenge av individuell skulderfleksibilitet. Hold også albuene med en lett, konstant bøy under hele bevegelsen.  


Du starter selve bevegelsen ved å holde manualen med et diamantgrep strakt over deg, og ved å føre den ned og bak hodet. Når armene dine er på linje med overkroppen løfter du vekten tilbake til utgangsposisjon, og repeterer. 

Kjør 3 sett med mellom 8-10repetisjoner på denne som for eksempel avslutning på en god brystøkt. 

Hvorfor trener vi ikke med den?
Som Cory Cregory, co-founder hos MusclePharm, en gang oppsummerte [på hvorfor så få benytter seg av denne øvelsen om dagen]; 

"Here´s one theory I came up with - perhaps it´s too effective for the entire upper body. Because it hits so many different
areas, people aren´t sure where to fit it into their routines, so they simply leave it out. Training big muscle groups like chest and back together usually isn´t the norm, hence the dilemma that is created when it comes to pullovers."

Arnold brukte denne gjerne som en "brutally effective finisher" i sitt nå velkjente dobbelt-splitt program, og mente blant annet at bevegelsen hadde vært med på å utvide brystkassen hans. Og hvis øvelsen var bra nok for ham, bør den vel også [fortsatt] kunne være bra nok for deg? 

Benytter du denne i ditt program? La meg høre din mening om øvelsen i feltet under! 
@Cornelis 

WWW.CORNELISELANDER.COM


#Nettavisen #godmorgen #helg #fredag #bilder #treningsbloggen #trener #CornelisElander 

KONKURRANSE PÅ TRENINGSBLOGGEN!


Ikke alt her i livet handler om trening og det å skulle holde et riktig kosthold (hele tiden), og denne helgen droppet jeg derfor én av disse... :) 

Les mer på: Corneliselander.com

Det er mandag, og nok en herlig helg her i Hollywood er over. Denne gangen gjorde jeg imidlertid (for meg) noe så uortodoks som å ha treningsfri hele helg (jepp), og satte meg i stedet bak rattet og dro på et par roadtrips. Jeg må ærlig innrømme at det faktisk var litt deilig, og når hverdagen min ellers består av så mye fokus på det å skulle trene og å holde et sunt og riktig kosthold så føles det (en sjelden gang) faktisk litt deilig å bare senke skulderne og tenke på noe helt annet. Nå var det imidlertid bare treningen som uteble, og jeg holdt fortsatt et riktig kosthold med nok [riktige] karbs til frokost hos favoritten min Le Pain Quotidien, kylling og annet bra til middag, og ellers en del shaker fra blant annet Cornelis-Pakken min hos Proteinfabrikken. 


Husk å sjekke ut min "Cornelis-pakke" hos Proteinfabrikken du også!
/annonse Laguna
Første biltur denne helgen gikk til flotte Newport og Laguna Beach (jepp, stedet som blant annet er kjent fra tv-serien på MTV med samme navn...). Dette er rett og slett et av de vakreste stedene å cruise rundt på en solrik vårdag, men prøv å komme hit utenom sesong (for ellers vil du bli sittende fast i mye trafikk...). Dette er byen der alle er "rike og pene", og som jeg har posted på Instagram en gang tidligere er det ulovlig for uteliggere å be om penger på gaten, men at byen heller har satt opp såkalte "Change 4 Homeless" automater, der byens innbyggere kan legge på penger/mynter som skal gå til de som måtte være hjemløse... 

Myntautomat for å gi de fattige litt hjelp.... 

Søndag gikk turen videre nordover og til blant annet Santa Barbara. På vei stoppet jeg blant annet for frokost hos favoritten min Le Pain Quotidien, for påfyll av masse brød og kaffe :) Og her er også dagens konkurranse:

Gå inn på min Instagram konto, og se hvor dette bildet er tatt (hint det er merket med en # i bunnen på bildet). Så gå inn på min Instagram, sjekk hvor dette er, og send meg en direkte email med stedsnavnet - og du er med i trekningen av en overraskelse fra Cali :) 

God mandag til dere alle!
Cornelis 

#Nettavisen #konkurranse #mandag #blogg #treningsbloggen #trener #reise #bilder #CornelisElander