hits

media

På forsiden av Nordens største helsemagasin!


BOOM! Da er en ny utgave av Nordens største magasin om naturlig helse ute, og jeg har fått lov til å fryde selve forsiden!! 

Les mer på: Corneliselander.com


Da er nyeste utgave av Live Life magasinet ute, og jeg har fått æren av å pryde selve forsiden... Dette er Nordens største magasin om naturlig helse, og noe jeg er utrolig stolt av å få lov til å fronte! Mitt mål er [som alltid] å motivere og inspirere stadig flere nordmenn til å spise litt sunnere og trene litt mer, og samtidig avkrefte en del myter som ser ut til å florere i miljøet.. For de av dere som har fulgt meg en stund er fortsatt mottoet mitt at du bør trene "hardt, kort, hyppig, og riktig!", og sammen håper jeg vi kan gjøre Norge til verdens sunneste nasjon igjen!! 

Plukk opp et eksemplar av magasinet og les artikkelen om meg i dag - det er mulig at du vil få deg noen overraskelser ;) 

- Cornelis 

Spørsmål og/eller forespørsler? Send meg gjerne en direkte email!

Eller følg meg også @corneliselander eller lik fanpagen min HollywoodTreneren på Facebook

WWW.CORNELISELANDER.COM

#Nettavisen #trening #fitness #fit #trene #kosthold #mat #hjemmetrening #iform #helse #Norge #blogg #blogginnlegg #treningsbloggen #trener #CornelisElander  

Dagens hilsen kommer fra Svalbard!


Dagens hilsen kommer helt fra Svalbard!

Les mer på: Corneliselander.com

Jeg stikker både titt og ofte hodet mitt litt ut i norsk media - nettopp fordi jeg mener det er en del ting vi trenger å ta tak i hva gjelder både helse, trening, og hvordan vi ikke minst spiser og lever i vårt lille land. At dette skaper reaksjoner og kritikk fra enkelte helseeksperter (som visstnok ikke er for å snakke om sunn mat og trening av en eller annen grunn [?]) har jeg etter hvert blitt vant med. Heldigvis er det dog så mange av dere som følger meg og privatpersoner som daglig sender meg hyggelige hilsener og oppmuntre ord, at kritikken fra "ekspertene" virkelig preller av.

Og et eksempel på de [i dag rundt 40-50] hyggelige hilsenene jeg bare i dag har mottatt i mine sosiale mediekanaler kommer det et helt fra Svalbard, fra min faste følger @STIKR:

- Takk Cornelis!
"Takk Cornelis for at du er så fantastisk som du er med dine meninger og synspunkter. Flott at noen snakker fra hjerte og setter oss på plass. Her på Svalbard er det ikke lett å bli motivert så takk for at du finnes og hjelper"

Så igjen; tusen takk til alle dere som følger, og fortsett å sende meg meldinger og oppdateringer! Og husk at jeg svarer og sjekker alle profiler og bilder som kommer inn @CORNELISELANDER

Spørsmål og/eller forespørsler? Send meg gjerne en direkte email!

Eller følg meg også @corneliselander eller lik fanpagen min HollywoodTreneren på Facebook

Jenteweekend på Hafjell 29.april-1.mai

Inneholder annonselenker

Fra 29.april-1.mai skal jeg sammen med noen andre av Norges mest profilerte trenere lede "Jenteweekend på Hafjell", og jeg håper å se deg! 

Dette arrangementet, der jeg skal lede noen av de tøffeste klassene med teknikker og hemmeligheter fra Hollywood er snart utsolgt, og har du også lyst til å være med bør du melde deg på NÅ! Dette blir et arrangement fylt opp av treningstimer, foredrag, aktiviteter, og mye annet moro, og blir "foruten om undertegnede og et par instruktører) for og sammen med jenter/kvinner. Lyst til å bli med? Få med deg en venn, og meld deg på NÅ!
___________

Følg meg også @corneliselander eller lik fanpagen min HollywoodTreneren på Facebook

Snart Godt Nyttår til dere alle!

- Cornelis


WWW.CORNELISELANDER.COM

#Nettavisen #trening #trene #nyttår #2016 #Side3 #trene #treningsbloggen #trener #CornelisElander

- Jo mer du trener, jo mer julegodt kan du unne deg!Jeg er å finne på forsiden av Kvinner og Klær sammen med Lene Alexandra i dag, og her er et av mine utsagn om julen...

Les mer på: Corneliselander.com

Tren mer=kos deg mer!
- Jo mer du trener, jo mer julegodt kan du unne deg! Om du skulle trenge motivasjon til å opprettholde treningsmengden i jula (noe jeg mener er veldig viktig) kan kanskje dette være en god nok grunn for mange? Nå mener jeg selvsagt at du helst ikke bør overdrive inntaket av sukker eller usunn mat ei heller i jula, men trener du mer kan du altså også lettere unne deg litt mer...

Hvorfor ta fri?
En annen problemstilling jeg heller ikke skjønner er hvorfor så mange både skal innta all verden av søtsaker og usunn mat i jula, samtidig som man også tar seg helt treningsfri, for er ikke dette tiden av året da vi nettopp har litt ekstra tid til overs? Selv bruker jeg ikke minst romjula til å sette meg nye mål og ønsker for året som kommer, men ikke vent til etter nyttår med å starte på "nyttårsforsettene". Tiden før nyttår er den beste tiden å starte!

Les også: Den viktigste tiden av året å trene!

Samtidig er det også viktig å understreke at en treningsøkt ikke betyr at du må ned på treningssenteret for å pumpe jern. Ta deg noen runder med burpees, eller pushups og situps mens du ser på for eksempel «Tre nøtter til Askepott» hjemme i stua, og la oss bygge den beste versjonen av deg!

Følg også med på serien "Iform med Cornelis" som går her på bloggen, og blant annet utviklingen til de heldige vinnerne som jeg nå skal hjelpe med å komme i deres livs beste form!

Cornelis 

WWW.CORNELISELANDER.COM

Følg meg også @corneliselander eller lik fanpagen min HollywoodTreneren på Facebook

#Nettavisen #trening #media #Norge #bilder #Side3 #trene #jula #jul #treningsbloggen #trener #CornelisElander