august 2017

Meetup i Oslo!!


Hei folkens, og god lille lørdag til dere alle! I morgen (torsdag) er jeg på plass ved Frognerparken i Oslo, og kjører en stor meetup med treningstips og råd hos Life Colosseum. Håper å se deg!

I morgen er jeg på plass hos Life butikken ved Colosseum Park i Oslo fra kl.14-17 og jeg håper virkelig å få treffe DEG! Ta turen innom, og la oss chate litt om trening, kosthold, og kom også gjerne innom for å få hjelp med å sette opp et smart og skreddersydd program for deg! Ellers blir det også flotte priser og smaksprøver til dere alle på flere av mine personlige favoritter - så kom innom LIFE ved Frognerparken i morgen!

www.life.no

Cornelis

- Sukkersjokk på Gardermoen!


Tuller dere med meg eller @Oslolufthavn ? Her har jeg akkurat landet i hovedstaden for å ta del i en større debatt om kroppspress og helse, og så er dette synet som møter meg på Norges største flyplass??!? 

Les mer på: Corneliselander.com


Etter å ha fløyet timevis for å ta del i en større debatt under Arendalsuka, og virkelig kunne trengt noe sunt å kaste inn i kroppen, var jeg nemlig så dum at jeg tok turen innom tax-free sjappa på Gardermoen i går. Vel, tenkte jeg til meg selv, klart de ikke har så mange sunne valgene her, men synet som møtte meg var faktisk langt forbi mine verste antagelser. Hele stedet så ut som det hadde blitt bombardert av REMA 1000s overskuddslager fra påsken og jula i fjor, og det var smågodt og sjokoladeesker så store at selv den feiteste amerikaner ville blitt imponert... 

Hva skjedde med størrelsen på godteriet i Norge?!? (og jeg har forresten store hender [believe me]...

Ja, faktisk har jeg aldri i mine mange år i USA sett noe lignende, og dette var rett og slett et sjokke å komme hjem til. Så hva har skjedd med oss? Er vi virkelig blitt så blendet for hvor sprøtt dette er - så lenge bare prislappen er lav nok?!? Jeg er faktisk litt i sjokk her jeg sitter på hotellrommet mitt i Oslo for å gjøre meg klar til dagens debatt om "kroppspress" i Arendal. Jeg begynner faktisk (og særlig etter hva jeg så i går) å lure på om det faktisk er et kroppspress folk føler, eller om det kanskje er en naturlig og viktig reaksjon på den faretruende utviklingen vi i dag ser. For om dette er hva folk flest mener er "normalen", ja da er det kanskje nødvendig med et litt økt "kroppspress"...

HVA MENER DU? LA MEG VITE I KOMMENTARFELTET UNDER! 

- Cornelis

Spørsmål og/eller forespørsler? Send meg gjerne en direkte email!

Eller følg meg også @corneliselander eller lik fanpagen min HollywoodTreneren på Facebook

#Nettavisen #trening #fitness #sommer #trene #Arendal #Oslo #morgen #Norge #blogg #blogginnlegg #treningsbloggen #trener #CornelisElander 

Ny episode av årets reiseserie [#CornelisEuropatur2017]


Da er det klart for en ny episode fra årets Europareise, og i dag er jeg på plass i Nice, France og freser rundt i årets leiebil... Subscribe gjerne, og motta daglige tips og råd om kosthold og trening! 

- Cornelis 


3BN4UzP0STI

- Cornelis

Spørsmål og/eller forespørsler? Send meg gjerne en direkte email!

Eller følg meg også @corneliselander eller lik fanpagen min HollywoodTreneren på Facebook

#Nettavisen #trening #fitness #sommer #trene #ferie #gym #øvelser #morgen #Norge #blogg #blogginnlegg #treningsbloggen #trener #CornelisElander 

- Dette er det viktigste du gjør før du trener!


Det er særlig et knep jeg benytter meg av før jeg trener og løfter, og som (om du kopierer metoden) vil få deg i best mulig form på enklest mulig vis. Her er hva du bør gjøre: 

Les mer på: Corneliselander.com

Tren hardt, kort, hyppig, og riktig! 

Når jeg tilpasser treningsprogram for mine kunder og klienter setter jeg alltid opp oppsettene etter deres spesifikke ønsker og behov, og ikke noe treningsprogram passer for absolutt alle! Når det er sagt er det gjerne slik at de fleste av oss faktisk kan ha best utbytte av et oppsett som tar så lite som 30 minutter å gjennomføre av gangen! For som jeg gjerne sier så er det å trene hardt, kort, hyppig og riktig det beste for de fleste, og dette er ikke bare en frase jeg liker å slenge ut, men noe jeg også selv følger til fingerspissene! 

- Folk ødelegger sine egne muligheter! 
Imidlertid er det slik at mange faktisk stopper seg selv fra å komme i ordentlig god form, og ved å starte mitt enkle "knep" som jeg selv benytter meg av før en treningsøkt/de tyngste løftene vil du ikke bare føle deg bedre, men du VIL også komme i bedre form! 

For meg starter nemlig treningen i prinsippet før jeg faktisk fysisk begynner å løfte, og jeg har gjerne god tid i forveien sett for meg hva dagens økt både skal bestå av og hvordan den bør gjennomføres. Dette betyr ikke det samme som at man ikke kan forandre enkelte ting underveis, men at jeg altså har en mening med økten og hva jeg ønsker å oppnå. 

Mental trening
Så er det klart for først sett og ordentlige øvelse, og før jeg legger på de tyngste vektene og utfordringene benytter jeg meg også av mental trening ved å se for meg hva jeg skal trene og oppnå i dagens økt. Spesielt liker jeg å se for meg hvor "lette" de tyngste vektene egentlig er, og som jeg tidligere har snakket om er det viktig at hodet ikke stopper oss før kroppene våre egentlig trenger det!

For enkelte vil dette kanskje høres ut som litt humbug, men tro meg når jeg sier at dette VIL fungere og at det faktisk er noe av det viktigste du kan fokusere på innenfor sport og trening! 

SE DET FOR DEG: Du når lettere målene dine dersom du klarer å se for deg hva du skal trene og oppnå, og hvor "lett" de tyngste vektene egentlig er. Ikke la hodet stoppe kroppen. 

Som alltid mener jeg nemlig at det å kaste bort tiden din på treningssenteret på trening som ikke gir deg resultat er noe av det dummeste en kan gjøre, og ved å følge dette enkel knepet VIL du nemlig også lettere komme i mål med dine ønsker og mål! Tagg meg gjerne på Instagram, Snapchat, eller i mine andre sosiale mediekanaler @corneliselander og la meg vite om dette fungerer for deg! 

- Cornelis

Spørsmål og/eller forespørsler? Send meg gjerne en direkte email!

Eller følg meg også @corneliselander eller lik fanpagen min HollywoodTreneren på Facebook

#Nettavisen #trening #fitness #sommer #trene #ferie #gym #øvelser #morgen #Norge #blogg #blogginnlegg #treningsbloggen #trener #CornelisElander 

hits