Konkurranse

Konkurranse på treningsbloggen!

/med lenker

Jeg har denne uken, i samarbeid med Shadow Tans, kjørt en stor julekonkurranse der man kunne vinne flotte produkter verdt tusenvis av kroner! Og i dag kan jeg avsløre hvem som nå har gått av med seieren!

Vinnerne er:

1. @anitasvensson7


2. @missnodeland


3. @heleneebel

Shadow Tans Norge og jeg gratulerer, og takker til alle dere som var med på denne konkurranse. Jeg kan imidlertid også fortelle at kommer en ny stor konkurranse igjen nå veldig, veldig snart. Så stay tuned!!

- Cornelis

WWW.CORNELISELANDER.COM#Nettavisen #trening #fitness #hverdag #iform #jula #Norge #helg #fri #bilder #blogg #blogginnlegg #trene #treningsbloggen #trener #CornelisElander

STOR KONKURRANSE! VINN PREMIER FOR TUSENVIS AV KRONER!

/sponset innhold

Jeg kan nå avsløre at jeg har inngått et nytt samarbeid med Shadow Tans!! Og i den anledning har jeg fått lov til å dele ut noen ekstra flotte julegaver til 3 heldige følgere!!

Konkurransen starter i kveld så følg med!

Hva du kan vinne: Du og to venner kan vinne 3
Sunless Tanning Mist (spray) og 1 shimmer til en verdi av kr.1326,- HVER! Samlet verdi kr.3978,-!

Her er hva du trenger å gjøre for å vinne:
1. Følg meg og @shadowtansnorge på Instagram

2. Kommenter på bilde inne på Instagram @shadowtansnorge "jeg vil vinne med" og tag to venner du ønsker å vinne flotte produkter med.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Du kan kommentere og tagge ulike venner flere ganger, og dine venner kan også tagge deg tilbake for å øke sjansen til å bli trukket ut.

Vi trekker tre heldige vinnere 15.desember - så legg igjen din kommenter for å vinne, og tag dine venner nå!

Lykke til!


- Cornelis


#Nettavisen #fit #fitness #iform #konkurranse #vinn #vinnvinn #trene #søndag #sol #jula #Norge #bilder #blogg #treningsbloggen #trener #CornelisElander

Påske konkurranse på treningsbloggenEr DU klar for å trene med Cornelis?

Det er klart for en ny konkurranse her på bloggen, og i anledning påsken kan DU nå vinne et skreddersydd treningsprogram, oppfølging, og ekspert- hjelp for å få på plass sommerkroppen. Mine flotte #IformMedCornelis deltagere har oppnådd sinnsyk effekt av mine metoder, og nå har også du muligheten til å vinne personlig oppfølging! Her er hva du trenger å gjøre:

Les mer på: Corneliselander.com

Mine #IformMedCornelis deltagere @randiae og @Steffen.no fortsetter den imponerende jobben med å være gode ambassadører for mine metoder og treningsoppsett, og nå kan også DU vinne hjelp fra meg! Så hvis du vil få oppfølging av HollywoodTreneren og bruke mine metoder for å oppnå dine mål og ønsker bør du da sende meg en direkte email med litt info om deg selv og hvorfor vi bør velge akkurat deg. Jeg kommer nemlig denne gangen til skjære det først ned til fem personer som jeg så vil legge ut bilde og info om her på bloggen og på Facebook siden, og så vil jeg la det være opp til mine følgere og dere som daglig leser bloggen å være med på å bestemme hvem som bør vinne!

Så send meg en email, fortell meg hvorfor akkurat du fortjener å vinne påskekonkurransen, og la oss bygge den beste versjonen av deg!

Sammen om et sunnere Norge!
Cornelis

WWW.CORNELISELANDER.COM


#Nettavisen #trening #iformmedCornelis #Side3 #blogg #hverdag #bilder #konkurranse #påske #treningsbloggen #trener #CornelisElander

#Konkurranse: Vinn en heftig overraskelse fra California!Vinn en heftig overraskelse fra California!

1. Følg meg på Instagram @corneliselander
2. Del og lik et av mine bilder
3. Lykke til!

Jeg trekker ut en heldig vinner blant de neste 100 som følger meg, og som da vil vinne en heftig overraskelse fra meg i California!

Vil DU vinne? Gå da inn på Instagram og følg meg nå!

WWW.CORNELISELANDER.COM

#Konkurranse #mandag #nyuke #godmorgen #blogg #blogginnlegg #vinnvinn #vinn #trener #treningsbloggen

Vinnerne av konkurransen på treningsbloggen:

/inneholder annoselenker 

To av de flotte menneskene som følger #CornelisUtfordring i sosial medier @Kenzain og @Bentedyrdahl vant regelrett bøttevis med kosttilskudd fra Proteinfabrikken - kanskje du er så heldig å vinne neste gang! Følg med for nye konkurranser og utfordringer her på treningsbloggen!! 


Her er noe av det @Kenzain vant fra Proteinfabrikken
Cornelis 

#Nettavisen #trening #kosthold #iform #konkurranse #Proteinfabrikken #treningsbloggen #trener #CornelisElander 

Konkurranse: Vinn kosttilskudd!!

/annonse

Konkurransen på treningsbloggen! 

I samarbeid med Proteinfabrikken skal jeg denne uken finne to personer som vi mener er inspirerende, og som fortjener å vinne kosttilskudd til en verdi av kr.3000,- [hver]!! 

Her er hva du trener å gjøre;
Gå inn på Instagram og tagg meg @corneliselander + bruk #Proteinfabrikken [viktig at du gjør BEGGE DELER], og vis oss et bilde av deg selv, og forklar hvorfor du mener at vi bør velge nettopp deg! 

(Konkurransen vil gå fram til mandag, og vi vil trekke ut to heldige vinnere i løpet av uken som altså vil gå avgårde med sunt kosttilskudd til en verdi av kr.3000,- hver!!)

Så last opp et bilde av deg selv på Instagram med #Proteinfabrikken og tagg meg @corneliselander (viktig at du gjør begge deler), og forklar hvorfor vi bør velge nettopp deg! Jeg gleder meg til å se! 

WWW.CORNELISELANDER.COM

#Nettavisen #trening #mat #Proteinfabrikken #trene #pappakroppen #helse #Norge #treningsbloggen #trener #CornelisElander  

KONKURRANSE PÅ TRENINGSBLOGGEN!

[sponset innhold]

**Konkurransen er oppdatert**

Nå kan alle være med! Det har den siste uken vært en heftig debatt hjemme i Norge rundt temaet "pappakropp", og som mange har fått med seg har jeg vært sterkt kritisk til konseptet og at media generelt skal promotere en usunn livsstil! På bakgrunn av dette valgt jeg også i samarbeid med Proteinfabrikken å strekke ut en hånd til to personer som [selv] måtte mene de sliter med nettopp en litt usunn livsstil, og som ikke minst nå ønsker å gjøre noe med det. Imidlertid har vi nå utvidet konkurransen - slik at alle nå kan være med! 

Hver av vinnerne vil blant annet få kosttilskudd til en verdi av kr.3000,- hver!! 

Her er hva du trener å gjøre;
Gå inn på Instagram og tagg meg og bruk #Proteinfabrikken og vis oss et bilde av deg selv og forklar hvorfor du mener at akkurat du bør vinne!

(Konkurransen vil gå fram til søndag, og vi vil trekke ut to heldige vinnere i løpet av uken som altså vil gå avgårde med sunt kosttilskudd til en verdi av kr.3000,- hver!! 

Last opp et bilde av deg selv på Instagram med #Proteinfabrikken og tagg meg @corneliselander (viktig at du gjør begge deler), og forklar hvorfor vi bør velge nettopp deg! Jeg gleder meg til å se! 

#Nettavisen #trening #mat #Proteinfabrikken #trene #pappakroppen #helse #Norge #treningsbloggen #trener #CornelisElander 

hits