hits

Instagram

Her er vinnerne av Halloween konkurransen!


Ja da, det var Halloween i går, og selv om jeg selv verken liker å kle meg ut eller å spise smågodt kjørte jeg i år en "Halloween konkurranse", der jeg spurte mine faste følgere om å sende inn bilder av seg selv i deres mest sporty antrekk. Og her er altså vinnerne! 

Les mer på: Corneliselander.com

Jeg har altså valgt å gå for flere vinnere, da jeg mottok så mange flotte, sporty bidrag. Her er de mener at var de beste: 

Den skumleste...

Så få minutter etter at jeg la ut utfordringen på mine kanaler i går, dukket dette skumle bilde opp... May-Britt @mayskrik skrev selv at det kanskje ikke er så "sporty", men skummelt må jeg si at det i hvert fall var. Så du er definitivt vinneren av denne katagorien! 

Den mest korrekte...

Ok, så Diego Fernando @Tjl_diego hadde kanskje ikke kledd seg ut, men som han skrev til meg på Facebook siden min i går: "Hvorfor jakte på godteri når du kan jakte på nye pers og gains"... Og for det mister fortjener du en vinnerplass her på siden! 


Den mest sporty...

Therese er en fast, flott følger som virkelig fortjener ros for det mest sporty bildet. For mens alle andre er ute og driver knask eller knep, kjørte hun en økt i Halloween kostymet, på stuegulvet hjemme etter at kidsa hadde lagt seg. Stor tommel opp fra LA! Følg henne @thereseharp

Den mest imponerende...

Vel, denne kategorien kom opp da @Anitaspjeld sendte meg bilde av sitt antrekk som hadde blitt intervjuet av TV2 God Morgen Norge, direkte fra jobben på blodbanken... At du både dukket opp på tv, og feirer Halloween på blodbanken fortjener i hvert fall å bli vinnere i kategorien "Den mest imponerende", om ikke også vinner av den skumleste... ;) 

SÅ TUSEN TAKK TIL ALLE SOM SENDTE INN, OG HUSK Å TAGGE MEG DAGLIGE PÅ INSTAGRAM @CORNELISELANDER

Cornelis


WWW.CORNELISELANDER.COM
#Nettavisen #trening #fitness #fit #Halloween #konkurranse #høst #november #Norge #blogg #hverdag #foto #treningsbloggen #trener #CornelisElander 

#TeamCornelis

I dag ønsker jeg å presentere noen av mine flotte #TeamCornelis deltagere, som vil være med på å gjøre Norge til verdens sunneste nasjon igjen!

Les mer på: Corneliselander.com


Vi nordmenn trener visstnok stadig mindre [!] og spiser også mer og mer usunt. Dette gjør også utslag på overvekts- og fedme tallene, og vi ser også at vår nasjon bruker stadig mer og mer av sine penger på helse- og sykepenger. Dette skyldes blant annet, som direktøren for FHI tidligere har uttalt, at det blant annet er for vanskelig å få tak i sunn mat i vårt land. Og noe av det viktigste vi kan gjøre framover er nettopp å få flere nordmenn opp av sofaen og ikke minst å velge mer av den proteinrike, sunne næringen vi alle trenger for å bygge en sunn og sterk kropp!

Les også: Bygde drømmekroppen med Hollywoodtreneren

Som dere alle vet er jeg fan av korte, effektive økter, og ikke å gjøre treningen [og kostholdet] til noe som er vanskelig eller umulig å få til hverdagen igjennom - enten man har skole og jobb, eller noen smårollinger som løper rundt i heimen. Da jeg da skulle velge mine deltagere, som vil fronte mine ideer og budskap, ønsket jeg meg derfor ikke bare personer som trener vanvittig mye og som er i god form, men også de som klarer å sjonglere dette med en hektisk hverdag med for eksempel skole, jobb, og/eller barn.

Les også: Beste øvelser for sterke bein

Under finner du derfor en kjapp presentasjon av mine deltagere, og så råder jeg deg til å følge dem alle, og ikke minst klikke innom her på bloggen daglig for nye spennende ting. Det kommer blant annet konkurranser der du vil kunne vinne flotte premier, det vil bli utfordringer, og ikke minst mye gøy med denne gjengen - så følg med!!
----------------------------------------

Slik oppnår du suksess på Instagram


I dag tenkte jeg å ta for mer noe mange av dere har spurt meg om; hvordan man oppnår suksess og får følgere/likes på Instagram.Nå skal jeg ikke påstå at jeg er den største eller mest suksessfulle personen på Instagram, men jeg har tatt kontoen min fra å ha rundt 6.000 følgere for rundt et år siden, til i dag å ha over 14.000. Og her er hva som har fungert for meg:

Les også mer på: Corneliselander.com

1. Last opp ofte, men IKKE for ofte

Med dette mener jeg at 1-2 bilder om dagen er bra, hver time [og av alt du gjør] er det ikke... 

2. Bruk hashtags som passer til din profil, og som du har mulighet til å oppnå suksess med! 

Med dette mener jeg at "fitness" sikkert ikke er en # du vil havne høyt opp på listen på, mens #helårskroppen trolig heller vil være det. For det å havne som "topppost" på forskjellige søkeord er nemlig en veldig smart måte å bli "oppdaget" på :) 

3. Svar folk, og vær aktiv! 

4. Skap engasjement fra dine følgere!  

Lag feks dine egne hashtagen som du prøver å få andre til å følge/dele. Selv har jeg blant annet laget #CornelisUtfordring og #IformMedCornelis der førstnevnte i dag har OVER 16.000 følgere [!!!]...5. Ta interessante, flotte, morsomme bilder...

Ok, så den kanskje enkleste veien til suksess og mange følgere er rett å slett så enkelt som at du tar interessante, flotte, gode bilder som fenger. Det finnes mange måter å gjøre dette på, og det kan være alt fra interessante steder du besøker (flotte naturbilder), morsomme grimaser og "sprø bilder", eller noe så enkelt som et motivasjonsbilde fra dagens treningsøkt. Å ta bilde av brødskiven du hadde til frokost er det trolig ikke (om du da ikke prøver å motivere folk til å spise sunnere 😜)  

6. Når ballen begynner å rulle... 

Nå kan det virke litt tungt og vanskelig å få det til i begynnelsen, og jeg kjenner til følelsen av bare å ha et par følgere. Men tro meg; så fort ting begynner å fungere, og du skaper deg en liten "omgangskrets" på Instagram så begynner ballen virkelig å rulle. Stå på!

- Cornelis

Følg meg også @corneliselander eller lik fanpagen min HollywoodTreneren på Facebook

WWW.CORNELISELANDER.COM

#Nettavisen #trening #iformmedCornelis #instagram #blogg #blogginnlegg #trene #treningsbloggen #trener #CornelisElander

Fredagsflex fra to av mine flotte følgere:

I går skrev jeg på Facebook siden min at jeg ville fronte to av dere som daglig er innom og leser treningsbloggen, og her er to [av de hundrevis] av flotte bidraene jeg mottok:


@linnbeateaunan                             @steffen.no

Så hva med deg? Har du en profil eller treningsbilder på Instagram du vil at jeg skal fronte? Tagg meg da @corneliselander og la meg hjelpe, motivere, og forhåpentligvis inspirere deg til å oppnå den sunneste versjonen av deg! God helg fra trener´n din i Hollywood!


#Nettavisen #trening #iformmedCornelis #Side3 #blogg #trene #sk2016 #YouTube #iform #treningsbloggen #trener #CornelisElander

Ikke alle nordmenn bare drikker på en fredag

Hei folkens, og god helg fra trener´n deres i LA! I går skrev jeg på Facebook siden at jeg skulle legge ut noen spreke profilbilder her på treningsbloggen, og her har du dem. Dette er nemlig bare et lite knipe av noen av mine sprekeste følgere, og som du ser er det ikke bare å drikke disse gjør på en fredag :) 

Les mer på: Corneliselander.comSå hva med deg? Hva gjorde du i går, og skal du trene i helgen?

Følg meg også @corneliselander eller lik fanpagen min HollywoodTreneren på Facebook

- Cornelis

WWW.CORNELISELANDER.COM

#Nettavisen #trening #iformmedCornelis #Side3 #blogg #blogginnlegg #hverdag #bilder #trene #treningsbloggen #trener #CornelisElander

Snart 10.000 følgere på Instagram!!!


Wow, vi runder snart 10.000 followers på Instagram!! Hvis du ikke følger meg allerede please følg meg @corneliselander

Daglig legger jeg nemlig ut her både bilder og videoklipp fra Hollywood, i tillegg til å gi support, tommel opp, og like alle de flotte treningsbildene som jeg daglig blir tagget i. Følg meg i dag, og la oss sammen gjøre Norge til verdens sunneste nasjon!

- Cornelis

WWW.CORNELISELANDER.COM


#Nettavisen #trening #iformmedCornelis #Side3 #blogg #blogginnlegg #Instagram #trene #debatt #treningsbloggen #trener #CornelisElander

Sjekk ut disse spreke nordmennene!!

Hei, og takk til deg som følger meg her på bloggen, og ellers i sosiale medier! De siste dagene har jeg blant annet på Instagram bedt om å få se DEG som følger meg og hvordan du trener, og her er noen av bidragene jeg mottok @corneliselander:

Les mer på: Corneliselander.com

De siste dagene har jeg etterspurt sporty, flotte treningsbilder på mine sosiale mediekanaler, og på blant annet instagram har jeg særlig mottok utrolig mange flotte bidrag. Gjennom min #CornelisUtfordring ønsker jeg nemlig å motivere flere nordmenn til å trene litt mer, og spise litt sunnere, da vi nordmenn dessverre bare blir feitere og feitere... Samtidig er det også mange som også trener ekstremt mye og bra, og mitt mål er da å prøve å formidle noe av den treningsgleden og inspirere flere til nettopp å bli litt "bitt av basillen". Og med slike bidrag burde vel ikke det være noe problem? :)
Følg meg også @corneliselander eller lik fanpagen min HollywoodTreneren på Facebook

God lørdag, og helg!

- Cornelis

WWW.CORNELISELANDER.COM

#Nettavisen #trening #iformMedCornelis #tren #Side3 #blogg #blogginnlegg #godmorgen #Norge #trene #treningsbloggen #trener #CornelisElander

Her er noen av mine flotte følgere

Daglig mottar jeg så sinnsykt mange spreke, flotte bridrag både på Facebook siden, twitter, snapchat, og på Instagram @corneliselander, og i dag hadde jeg lyst til å dele bare en liten promille av alle de tusenvis av bidrag som jeg ukentlig mottar [!]. Om du er en av de som selv følger meg [og du kanskje finner deg selv her] så del også gjerne innlegget - da jo flere vi klarer å motivere å få i gang med treningen, jo bedre!

Cornelis


Fant du deg selv på listen her? Hvis ikke, følg meg @corneliselander og tagg meg i dine treningsbilder på Instagram!

- CornelisFølg og tagg meg @corneliselander !

Det er mandag, og tid for å trene igjen, og straks er det klart for nytt treningsprogram her på bloggen! Følg med!

Her er flotte Anett Pedersen i aksjon, og hvis du har et treningsbilde eller video du vil at jeg skal dele og fronte her på bloggen så tagg meg da @corneliselander

- Cornelis

WWW.CORNELISELANDER.COM

#Nettavisen #trening #mandag #nyuke #bilder #video #Instagram #fit #fitness #blogg #blogger #treningsbloggen #trener #CornelisElander

Slik trener nordmenn

Hei, og takk til deg som følger meg her på bloggen, og ellers i sosiale medier! De siste dagene har jeg blant annet på Instagram bedt om å få se DEG som følger meg, og hvordan du trener. Her er noen av bidragene jeg fikk: 

De siste dagene har jeg etterspurt sporty treningsbilder fra mine følgere blant annet på instagram, fordi jeg nettopp ønsker å motivere flere av leserne på Nettavisen til å trene mer og oftere. Vi nordmenn blir stadig bare feitere og feitere, men samtidig er det også mange som trener ekstremt bra og mye. Mitt mål er da å prøve å formidle noe av den treningsgleden og inspirere flere til å også å bli "bitt av basillen", og med slike bidrag burde ikke det være noe problem...;

@clarissabergh                                                                                              


@ulrikgiske


@jekl77

@camillayong

@linnbeateaunan

Vil du bli frontet?
Så vil du bli frontet på Hollywood bloggen, og vise Norge hvordan man bør trene, spise, eller kanskje du har en flott treningsplass du vil vise fram som du mener resten av oss bør se? Vel, tag meg da på Instagram @corneliselander - så kanskje finner du deg selv her :)

God treningsonsdag til dere alle, og la oss gjøre Norge til verdens sunneste nasjon!
- Cornelis

#Nettavisen #trening #bilder #instagram #motivasjon #Norge #trene #kosthold #iform #treningsbloggen #trener #CornelisElander