hits
4 kommentarer
Frode Ausland

Frode Ausland

Det er en ting du ikke setter nok fokus på. Bodybuildermiljøet er ikke interessert i å ta et skikkelig oppgjør mot doping.Å bruke argumentet med at det er mye snusk i andre idretter er et elendig argument. Det som er forskjellen er at andre idretter vil ta et skikkelig oppgjør mot doping.

Mange profilerte utøvere som helt klart har brukt doping blir ikke konfrontert med dette på medier rettet mot interessene. Eksempler på dette er Marthe Sundby og Arild Haugen. Haugen gikk selv ut etter karrieren med sitt dopingmisbruk. "Alle" ser at det er brukt doping, men det er "greit" innad i miljøet. Dette gjør til at de store mediene ikke omtaler bodybuilding. Aslaug Lia Pettersen(tidligere topputøver og treningssentereier) satt i styret i forbundet. Hun gikk ut av dette pga at det ikke er vilje til å ta opp kampen mot doping i toppledelsen heller. Da er dessverre denne idretten død som media- og TV-idrett. Mvh Frode Ausland

Frode Ausland, det du skriver gjelder også fotball. Hvorfor slipper idretter der man ikke kan se på utøverne at de er dopet så lett unna? Reflekter litt over dine egne fordommer.

Tore,det er vell ikke fordommer når det er godt bevist at de doper seg som abre det, til og med tidligere utøvere innrømmer det jo! Media kommer aldri til å dekke det med mindre de tar et oppgjør med dopingen. Så til det du sier, ja det er doping i fotballen, men forskjellen er at de blir tatt utestengt å i svært få tillfeller får de komme tilbake. Bodybuilding er dø født inntil de tar dopingen vekk fra "sporten"

Helt enig med Frode og Skrue.

Regner med at prosentandelen som bruker doping i bodybuilder miljøet er en del større en i fotball miljøet.

Så jeg vet ikke helt hva du vil frem til Tore.

Skriv en ny kommentar

Hollywoodtreneren

Promote Your Page Too Norske blogger