hits

- Faktasjekker ting ingen mener

02.03.2018 - 10:04 5 kommentarer


- Ingen problemer ved å bruke proteinpulver!

Ja, slik burde overskriften til faktisk.no sin "faktasjekk" av proteinpulver vært skrevet. I stede valgte man altså heller å gå for den, i norsk media, mer overskriftsvennlige "Nei, proteinpulver bygger ikke mer muskler enn vanlig mat" tittelen.

Les mer på: Corneliselander.com

Faktisk.no er faktasjekkerne som skulle gå etter usanne overskrifter og saker i norsk media, mens de foreløpig i hvert fall ikke ser ut til å ha fakta sjekket sine egne eiere nevneverdig... 

Isteden bruker de heller tiden sin på å "faktasjekke" folks meninger, og altså nå sist også en [ifølge dem] "utbredt oppfatning" om at proteinpulver bygger mer muskler enn vanlig mat. Mitt spørsmål er bare hvor de har denne såkalte "utbredte" oppfatningen ifra? 

For det er i mine øyne helt tydelig at de ikke prøver å være nøytrale, men heller går etter spesielle saker og ting de har et ønske om å synse om. De er ikke bare ute etter å korrigere usannheter, men heller kanskje styre hva befolkingen både leser og tenker? Og lite kommer mer tydelig fram enn når de nå faktasjekker noe jeg aldri har hørt noen i norsk media, være seg produsenter eller andre mene. I tillegg er det også interessant at de velger å gå for overskriften "Nei, proteinpulver bygger ikke mer muskler enn vanlig mat", selv om de likevel i selve saken må innrømme at proteinpulver både er billig og sannsynligvis ikke gir noen negativ effekt. Men dette er selvsagt gjemt godt inn i selve artikkelen... ;) 


SÅ HVA MENER DU? ER FAKTISK.NO SIN "FAKTASJEKK" NØDVENDIG, ELLER HAR DE PRØVD Å SVERTE PROTEINPULVER I BESTE SENDETID?

- Cornelis

Følg meg også @corneliselander eller lik fanpagen min HollywoodTreneren på Facebook


WWW.CORNELISELANDER.COM


#Nettavisen #meninger #kosthold #trening #blogger #foto #bilder #fit #fitness #hverdag #Norge #blogg #blogginnlegg #treningsbloggen #CornelisElander 

5 kommentarer

02.03.2018 kl.13:44

Jeg har sluttet å lese faktisk.no for lenge siden.

Og proteinpulver er helt sikkert bedre enn da jeg bygget muskler i yngre dager og slafset tunfisk. Billigere enn kylling.

Jeg ble så møkkadrittlei tunfisk at det ikke kan beskrives!

Men jada, proteinene i fisken gjorde sin nytte. :)

Kjell

02.03.2018 kl.17:28

Nei, det er jo deg alle må lytte ukritisk til. Guden Elander, den eneste på kloden som vet alt.

Kris

02.03.2018 kl.19:23

Hei, mener du at proteinpulver fungerer bedre enn vanlig mat? Hvis det kan du ikke legge ved noen lenker til dokumentasjon som viser det?

Cornelis Elander

02.03.2018 kl.19:37

Nei, du får prøve å lese saken en gang til Kris ;)

03.03.2018 kl.01:09

Proteinpulver burde finnes i alle hjem da norsk hverdagskosthold ikke inneholder nok proteiner.

Skriv en ny kommentar