hits

Årets sunneste julegaver

23.12.2017 - 10:36 Ingen kommentarer

 /med lenker

Julaften er rett rundt hjørnet, og kanskje mangler du både én og to gaver til nære eller fjærne. Her er da mine fem sunneste, smarteste julegavetips å plukke opp i siste lliten hos din lokale Life butikk, og i tillegg kan du også plukke opp Live Life magasinet og bli inspirert til hvordan leve et sunnere liv hele året igjennom! 

Sunneste julegavetips til han eller henne som ønsker seg en sunnere kropp og helse: 

1. Sunt snack, olivenoljer, te, og annet smart å ha med når du går bort til venner og/eller familien i jula! 
Life Helsekost leverer alt av sunt snack og godt du kan kose deg med i jula, og flere av produktene kan også fungere som fine smågaver å gi til venner eller familien du besøker. Min personlige favoritt som julegave er Pukka Christmas Tin som inneholder 30 te-poser i fem ulike smaker, og som både er sertifisert Fair for Life og utviklet på etisk og bærekraftig vis. I tillegg kommer det levert i en vakker, mørkelilla metallboks med sølvhengsler fra Pukka. 2. Coffee Slender 
CoffeeSLENDER inneholder pulverkaffe av beste kvalitet og et ekstrakt fra grønne kaffebønner for å øke innholdet av klorogensyre. CoffeeSLENDER kan derfor kalles en Superfood (eller Superkaffe), eller om du ønsker deg en funksjonell kaffe. I dag er det nemlig gjennomført studier som viser at kaffe har gunstig virkning på mange områder, men der man før trodde at det var koffeinet som i hovedsak stod for denne effekten vet man nå at klorogensyrene i kaffen også har mange av disse gode egenskapene. De gode nyhetene om kaffe og helse er kaffens evne til å skjerpe vår oppmerksomhet og konsentrasjon, og kaffen hjelper deg å tenke klarere og styrke hukommelsen. Studier har også vist at det å drikke sterk kaffe foran en krevende fysisk prøve hjelper folk å holde ut lenger, og at utmattelsen ikke kommer så fort. Det synes som om koffeinet i kaffen setter fart på kroppens forbrenning, og den forbedrer både den psykiske og fysiske innsatsen. Type II diabetes (aldersdiabetes) er et økende problem over hele verden, og de siste årene har det kommet rapporter fra ulike land som viser at kaffe kan redusere risikoen for dette. 3. Sunt fett!
Sunt fett er ikke bare bra for å oppnå en sterkere, strammere kropp, men er også smart for å styrke både hud, hår, og stort sett hele kroppen. Udo´s Choice har i alle år vært min personlige favoritt, og dette er ferskpresset og økologisk omega-3, -6 og -9 som inneholder alle de sunne fettsyrene kroppen trenger i én blanding. Denne passer forøvrig også for hele familien (0-100 år), og er perfekt som smart julegave enten til deg selv eller andre i familien som bryr seg om en sunn kropp og helse! 4. Helgens produkt: Life Moisturizing Socks 
Disse er både fuktighetsgivende, mykgjørende, og en flott gave å legge under treet! Life gelsokker inneholder både E-vitamin, jojoba, samt både oliven- og lavendelsolje som tilfører fukt og bidrar til at huden føles mykere og glattere. 5. WEIGHTSOLES® - NY ENKLERE MÅTE Å TRENE PÅ!
WEIGHTSOLES er en såle med vekt som gir deg helt nye forutsetninger for å nå dine treningsmål. Sålene er laget av et unikt, patentert materiale som gjør den tyngre enn en vanlig såle, og det behagelige materialet gir både støtte og demping i hvert steg. Vektsålene gjør at du øker forbrenningen og din prestasjonsevne uten at du behøver å endre rutiner, og dette er en nyhet hos LIFE som er perfekt å gi andre i julegave for en sprekere start i det nye året! 


Og tar du turen innom din lokale LIFE butikk i dag så får du nå opptil -25% på flere av de sunneste produktene! Ta turen innom, og spør også om hvilke andre produkter Cornelis anbefaler deg å bruke!  

GOD JUL! 

- Cornelis 


WWW.CORNELISELANDER.COM

#Nettavisen #trening #trene #helg #lørdag #hjemmetrening #jul #iform #julegaver #Norge #blogg #blogginnlegg #treningsbloggen #trener #CornelisElander 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar