hits

Meetup i Oslo!!

16.08.2017 - 10:55 3 kommentarer


Hei folkens, og god lille lørdag til dere alle! I morgen (torsdag) er jeg på plass ved Frognerparken i Oslo, og kjører en stor meetup med treningstips og råd hos Life Colosseum. Håper å se deg!

I morgen er jeg på plass hos Life butikken ved Colosseum Park i Oslo fra kl.14-17 og jeg håper virkelig å få treffe DEG! Ta turen innom, og la oss chate litt om trening, kosthold, og kom også gjerne innom for å få hjelp med å sette opp et smart og skreddersydd program for deg! Ellers blir det også flotte priser og smaksprøver til dere alle på flere av mine personlige favoritter - så kom innom LIFE ved Frognerparken i morgen!

www.life.no

Cornelis

3 kommentarer

Danian. Gutteblogger

16.08.2017 kl.16:37

Skulle så ha vært å møtt deg foe skulle så ha tips til trening. For jeg har akkurat startet trening for å styrke kroppen min etter mange år med spiseforstyrrelser.

Men jeg bor i Gjøvik.

Iselin

19.08.2017 kl.02:19

Hold deg til Hollywood framfor å prøve og smitte det kroppspresset ditt på oss nordmenn. Hadde du vært "fornuftig sunn" når det kommer til helse, så hadde æ forstått det, men våkn opp og lev litt... For det du holder på med e nok desverre alt for ekstremt for "mann i gata". Aaaaalt for ekstremt til å kunne kalles sunt i det store og det hele.

Anita

21.08.2017 kl.21:36

Leste kronikken din på nrk.no i dag.

Må si jeg er sterkt uenig i at vi trenger mer kroppspress. Kroppspress handler i dag i hovedsak om utseende. Fokuset på utseende er helt bak mål spør du meg, og utsagnet ditt om at vi trenger mer kroppspress vitner om total uvitenhet om hvordan det er å være ung i dag.

Du skriver "Det vi derimot trenger mer av er fokus på sunn mat, trening og vise folk flest hvor lite som faktisk skal til! For det å ha fokus på kosthold og trening er nemlig ikke med på å skape kroppspress!" og her er jeg helt enig! Vi trenger fokus på HELSE, ikke KROPP! Jeg synes ordet kroppspress er helt feil å bruke, for det er ikke fokus på kropp vi trenger. Det er fokus på helse. Både fysisk og psykisk. Selvfølgelig har dette med kroppen å gjøre, men med den betydningen ordet kroppspress har i dag, mener jeg det blir helt feil å bruke det din kronikk.

Glad jeg gadd å lese hele teksten for å se hva du egentlig mener, for overskriften var til å bli kvalm av..

Skriv en ny kommentar