Hva jeg bruker av kosttilskudd

16.03.2017 - 20:42 Én kommentar

Inneholder annonselenker

Nei, det er ikke BARE snakk om nok trening...

De fleste av dere som følger meg fast her på bloggen vet at jeg er stor tilhenger av sunt og smart kosttilskudd, og i motsetning til de fleste andre trenere hjemme i Norge er jeg nemlig ærlig når det kommer til effekten dette kan ha på kroppen. Jeg råder heller aldri noe offentlig som jeg ikke også står inne for privat, og som jeg har skrevet om tidligere er det viktig å få i seg nok av de essensielle byggesteinene vi alle trenger for å bygge en sunn og sterk kropp. Og her er da kosttilskuddet som jeg sverger til for å oppnå akkurat det:

Cornelis Elander Pakken
Kreatin er et meget effektivt tilskudd for å øke styrke, og det kosttilskuddet som det er bevist at har best effekt! Kreatin er førstevalget til millioner av idrettsutøvere verden over for å øke prestasjon, og om du er nybegynner eller avansert bruker av kreatin vil du garantert oppleve en rask og effektiv fremgang i styrke og størrelse om du følger anbefalt bruk av produktet!

L-Glutamine er en frittstående aminosyre som inntas for å øke de sirkulerende nivåene av glutamin i kroppen. Dette sparer kroppen for å produsere glutamin av andre essensielle aminosyrer, og gir kroppen et betydelig potensial for å bruke Glutamin til muskelbygging og immunforsvar.

Proteinshake
Hvis ikke ditt daglige energibehov blir dekket gjennom korrekt mengde karbohydrater og fett, vil kroppen også kunne benytte seg av protein som energikilde. Har du da ikke et høyt nok inntak til å dekke dette (samt oppbygningen av nytt vev og muskler etter en hard økt) vil det videre kunne medføre at musklene svekkes. Og trener du da mye styrke øker også behovet for tilskudd av protein enda mer - da trening egentlig er det samme som å bryte kroppen ned.

Proteininnholdet per 100g. i «typisk norsk mat»:
- Potet 1,7g.
- Grovbrød (avhengig av type) 8,7g.
- Torsk 18,1g.
- Egg 12,4g.

Vi trenger alle nok tilførsel av protein for å bygge eller vedlikeholde muskulatur, og for å oppnå dette kan da en PF proteinshake være en enkel og smart måte å oppnå rask restitusjon på (og tilbakefylling av glykogendepoene), eller som et godt og enkelt tilskudd å benytte seg av hverdagen igjennom!

Sjekk også ut bestselgeren Cornelis Elander Pakken fra Proteinfabrikken - som du nå får for en sykt bra pris! Bestill her i dag!

Har du spørsmål angående bruk av kosttilsudd, eller trenger hjelp med å sette opp en god kostholdsplan? Ta gjerne direkte kontakt med meg her

Én kommentar

Her ser man igjen at alt er min skyld og at flere anonyme kolleger stalker meg. Mine påstander "oppleves" å ikke stemme?? Hva med å heller undersøke fakta og dokumentasjon i saken?? De bygger alt på egne følelser.....for en kjerringklubb.

Skriv en ny kommentar

hits