hits

10 ting bare trente mennesker forstår...

08.01.2017 - 16:48 8 kommentarer


10 ting bare trente mennesker forstår

Les mer på: Corneliselander.com

1. Restaurant-menyene har aldri det du virkelig har lyst på.

2. Nei, popcorn og cola er ikke nødvendig "kos", og du leter alltid febrilsk etter noe proteinrikt og sunt når du for eksempel er på kino.

3. At du har muskler og styrke betyr ikke det samme som at du "alltid er klar for en treningsøkt", eller er interessert i å løfte/bære tunge ting for deg...

Les også: Ti tips for å bli fit i det nye året

4. Du blir "tema" under familieselskaper og vennelag; "Han kan vel ikke spise dette han?", sier de gjerne, og omtaler deg som om du ikke skulle være tilstede.

5. Nei, trening og proteinshakes er ikke alt du bryr deg om, og vi kan fortsatt mene noe om både krigen i Syria, konflikten mellom Russland og USA, eller for så vidt Miljøpartiet De Grønnes sinnsyke sykkelpolitikk [vel, sistnevnte har kanskje noe "treningsaktig" over seg...].

6. Akkurat som overvektige sliter også vi med å finne bukser eller t-skjorter som passer.

7. Du er alltid sulten!

Les også: Slik får du stram mage

8. Du booker ikke hotell i utlandet med tanke på hvor mange svømmebasseng eller barer de har, men heller om de har et gym on-site.

9. Du prøver også å kalkulere hvor mange proteinbarer du trenger, og kan få med deg i kofferten...

10. Og mens alle andre er grinete og sure for å være tilbake på jobb, skole, og i hverdagen er du happy med å være hjemme på lokalgymmet :)

Kjenner DU deg igjen, og/eller har du noe du vil legge til? Legg igjen en kommentar da vel!

- Cornelis

Følg meg også @corneliselander eller lik fanpagen min HollywoodTreneren på Facebook

WWW.CORNELISELANDER.COM#Nettavisen #trening #fitness #hverdag #søndag #iform #Norge #kosthold #fitness #blogg #blogginnlegg #trene #treningsbloggen #trener #CornelisElander

8 kommentarer

Petter

08.01.2017 kl.17:17

På resturant prøver man å kalkulere og velge den retten med færrest kalorier, ikke den man egentlig vil ha

Steven

08.01.2017 kl.18:50

Spot on! 😂

Pelle

08.01.2017 kl.20:30

Petter: Hvis du er opptatt av å telle kalorier på restaurant, er du farlig nær en spiseforstyrrelse. Det er hva du spiser i hverdagen som betyr noe, ikke en sjelden utskeielse.

Frode Halberton

09.01.2017 kl.01:11

Jeg trener for å kunne ete AKKURAT det jeg har lyst på.

My

10.01.2017 kl.07:18

Hahhaha ja! True. Eller du har den dagen du vil skeie ut i selskapet, men så har noen vært så snille at de har kutta noen gulrøtter og lagt i sn skål som de bringer til deg. 😂

Morten

10.01.2017 kl.15:13

Du elsker å provosere, det skal du ha. :)

Når jeg leser bloggen din innser jeg at det er gigantisk forskjell mellom person som er godt trent og de som kun trener styrke.

Jeg har drevet med svømming, turning og squash. Kjenner meg absolutt ikke igjen i det punktene. De som er godt trent er kun opptatt av å få i seg nok energi. Om man spiser litt popcorn eller drikker litt Cola har ingen påvirkning, fordi det nettopp er en minimal del av ligning for en som er godt trent.

For en som kun trener styrke vil små mengder for eksempel for mye sukker påvirke kroppen og utseende mye mer, enn en som er godt trent.

Trikset er nettopp å være godt trent. Da kan du være mye mindre bekymret for hva du gjør og ikke gjør med venner, for det betyr lite i den store sammenhengen. :)

Bjørn

10.01.2017 kl.15:47

Mye jeg kjenner igjen! Spesielt gymmen 🤗

Ellers dette:

- restauranter kan gjerne være utskeielse. Men jeg er alltid den som spiser mest.

- hotellets fasiliteter er ikke viktig, men lokasjon for utetrening

-alltid sulten ja!

-gleder meg til å komme hjem til norsk melk. Cravings

Toralf

11.01.2017 kl.18:46

Jeg trener mye og antagelig en hel del mer enn de fleste pumpegutter som drar på gymmen i en halvtime og kjører noen sett på spesifikke muskelgrupper før de drar hjem igjen. jeg driver forøvrig aktivt med fjellklatring og er veldig glad i friluftsliv generelt.

Jeg spiser nok mer energibarer enn proteinbarer og hoteller bookes som oftest i nærheten av gode klatremuligheter og gym er ikke noe must da man kan fint trene utendørs. Ser heller ikke noe problem med og drikke brus og spise litt godteri på kino og restauranter har stort sett alltid noe jeg har lyst på med mindre jeg har forvillet meg inn på en veganer restaurant da. hehe

Den viktigste muskelen vi har er hjertet, og ironisk nok er nok den muskelen en hel del bedre trent på noen som meg enn på de fleste muskelbyggerne i det ganske land som bygger alle andre muskler enn den som virkelig betyr noe.

Skriv en ny kommentar