hits

- 3 ting som gjør at du aldri får sixpack

28.01.2016 - 08:00 11 kommentarer


Daglig mottar jeg titalls spørsmål om hvordan man kan oppnå sixpack og en stram mage på enklest mulig vis, og her er svaret. IKKE gjør disse tre tingene:

Les mer på: Corneliselander.com

1. Trener ikke, eller kun i perioder
Mitt motto om å trene hardt, kort, hyppig, og riktig står fortsatt ved lags, og følger du denne enkle regla er du straks veldig mye nærmere ditt mål om en stram mage. Ja, faktisk behøver ikke treningsøktene å vare noe særlig mer enn så lite som 20-30 minutter av gangen, så lenge du bare trener ofte og hardt nok! Det verste du imidlertid kan gjøre er å starte opp ALT for hardt nå på nyåret, og legg opp til et treningsregime du bare klarer å fullføre i noen få uker. Man bør nemlig ikke gå fra 0-100 med en gang, og både intensiteten og treningsmengden bør økes etter hvert. Samtidig er det altså nøkkelordet hyppighet du virkelig bør fokusere på til å begynne med!

2. Spiser noe på denne listen
Spiser pølser, ferdig pizza, burgere, potetgull, bensinstasjon boller, nachos, pommes frites, kaker, fritert mat, bakt potet, og alt det du VET at er dårlig for kroppsformen. Inntar du dette for ofte så vil du heller ikke oppnå en stram mage på lovlig vis - så enkelt er det!

3. Inntar alkohol...
Beklager å måtte være festbremsen, men belmer du nedpå med alkohol både titt og ofte så vil du ikke få det til... Å kutte ned på inntaket av alkohol vil imidlertid ikke bare gjøre underverker på magemålet, men også forbedre din generelle helse og kroppsform!

Følg meg også @corneliselander eller lik fanpagen min HollywoodTreneren på Facebook

Ok, det var dagens tre kjappe - nå er det avgårde for å spille inn nye videoklipp og saker for dere! Vi høres!

- Cornelis

WWW.CORNELISELANDER.COM

#Nettavisen #trening #iformmedCornelis #Side3 #blogg #godmorgen #blogginnlegg #trene #treningsbloggen #trener #CornelisElander

11 kommentarer

Alexander

28.01.2016 kl.21:43

Nå spør jeg kanskje dumt, men hvorfor er bakt potet usunt? :)

Tvilsomhist

28.01.2016 kl.21:44

Din bæsjeunge slutt å promoter unaturlig lav fettprosent og ekstremkosthold til en generasjon unge lesere som slanker seg alt for mye og stresser for mye med kropp, mat og prestasjon. Baregi treningstips og anbefal fornuftige kosthold istedenfor å si ikke spis dette da buler du ut og kan like gjerne kalle deg bob og bli en steriotypisk feit bilmekaniker!

Cornelis Elander

28.01.2016 kl.22:00

Forskjell på hva som er "usunt" og hva som ikke nødvendigvis er bra for sixpacken @Alexander :) Uansett, er det også tilbehøret som alle har oppi en baktpotet jeg her tenker på... For "ingen" spiser bare en bakt potet :)

Cornelis Elander

28.01.2016 kl.22:01

Det gjør jeg heller ikke @Tvilsomhist og forøvrig er det ikke så smart å starte en kommentar med "Din bæsjeunge" :)

MariMarthe Apenæs

29.01.2016 kl.11:03

Hei alle som følger råd nr. 3 til punkt og prikke. Visste dere at dere kan bli ambassadører for Idrett uten alkohol, og bl.a. få tilbud om gratis treningsklær og sponset deltakeravgift på enkelte idrettsarrangement.

Og du trenger ikke være festbrems. Bli med i Edru livsstil, og få deg et miljø av venner som klarer å holde seg edru og sunne og feste og ha det sosialt og moro sammen. Det arrangeres også egne kurs i Edru livsstil for at du skal kunne ha minst like god livskvalitet og sosialt liv uten alkohol.

http://www.idrettutenalkohol.no

http://www.avhold.no/join

(Hvis dere melder dere inn, oppgi gjerne at jeg har vervet dere. Hilsen MariMarthe)

Alex

29.01.2016 kl.19:34

Jeg har perfekt six pack og jeg spiser og drikker hva jeg vil - noe som innebærer burgere, pizza, i det hele tatt det meste du nevner. Jeg drikker også stort sett hver helg. Trener dog ofte :)

Man må ikke være monk for å få resultater, folkens, man må bare trene..

jasså

29.01.2016 kl.21:53

Mannen min har sixpack..Å han spiser alt det du skrev på listen ofte. (Dvs flere ganger i uka)

Kai

30.01.2016 kl.00:05

Han selger en drøm. Drømmen om en sunn og biff kropp. Noen holder den drømmen høyere enn friheten til å spise det som måtte falle dem inn til en hver tid. De som ønsker sixpacen nok til å følge rådene over vil nok oppnå den en dag- og respekt til dem! Det er ikke et trist liv, bare annerledes.

Jonas

30.01.2016 kl.12:05

En sunn kropp er ikke nødvendigvis en biff kropp med sixpack heller, det er en motstandsdyktig kropp. Med så lav fettprosent hadde man ikke holdt ut lenge i villmarka om vinteren, for å si det sånn.

Alexander

31.01.2016 kl.11:37

Haha Jonas, dummeste jeg har hørt. Hvem trenger å holde lenge ute i villmarken om vinteren? Gode tips Cornelis! Det med bakt potet tenker pleier jeg å ha iblant, til kjøtt til middag altså. Kjøtt, bakt potet og grønnsaker (med hjemmelagd rødvinsaus). Bytter ut vanlige poteten med søtpotet i hverdag.

Er det sånn at vanlige poteter ikke burde spises så ofte?

Cornelis Elander

03.02.2016 kl.22:11

Takk for hyggelig tilbakemelding Alexander! Når jeg skriver "bakt potet" tenker jeg da særlig på det som de fleste pleier å kjøre i seg; bakt potet ute "på byen". Jeg mener man generelt ikke bør overdrive inntaket av poteter - selv om det selvsagt ikke er verken farlig for kroppsformen eller magemålet [om man spiser litt] :)

Stå på!

Cornelis

Skriv en ny kommentar