Ikke tid til å trene? Her er hvordan du får tid!

Ikke tid til å trene? Her er hvordan du får tid!

Den vanlige nordmann ser rundt 20 timer i uka på tv, men klager samtidig over at en ikke har tid til å trene.. Følger du imidlertid mine råd med å trene hardt, kort, hyppig, og riktig, og hver økt ikke tar mer enn for eksempel 30min. av gangen er det få unnskyldninger igjen. Særlig når det meste selv kan utføres på ditt eget stuegulv..



Les mer på: Corneliselander.com

Kaldt ut
For jo da, det finnes unnskyldninger for ikke å trene, og en (av de mer akseptable) er at det er kaldt, vått, eller grått ut. Det er klart det setter en (liten) stopper for mye av motivasjonen – særlig om en må reise langt for å trene. Poenget er bare, som nevnt over, at mye av treningen faktisk kan utføres på ditt eget stuegulv, og en trenger ikke all verdens avansert treningsutstyr for fortsatt å ha mye utbytte av det! Med for eksempel tre timers fysisk aktivitet i uka (noe som er ganske vanlig for de fleste som begynner å trene) bruker du fortsatt bare 1,7% av all tiden du har uka igjennom! Så tid kan man nesten ikke klage over, og de fleste av oss ser faktisk mer på TV på én kveld..

Les også: Bli sterk og slank hjemme

Personlig setter jeg ofte opp skreddersydde løsninger for klienter som ønsker å mosjonere og å bygge kroppen hjemme, og ikke alle verken liker, kan, eller av andre grunnner har lyst til å melde seg inn på et treningssenter. Og da er det bare å sette igang hjemme! Og med noe så enkelt som én Swissball, treningsstrikk, og eventuelt et par manualer har du plutselig et eget lite gym i heimen, og når selv vår [forrige] statsminster hadde tid til å trene (mens han ledet landet) har kanskje vi tid også?



– Tid er en meningsløs unnskyldning for ikke å trene. Jens Stoltenberg til Adressa.no



God helg fra Cornelis i Hollywood



#trening #helse #helg #fredag #meninger #blogg #innlegg 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg